Auto huren vliegveld New York Jfk

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 15 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in J.F.K International Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 05:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 05:47 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 05:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 05:47 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 05:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 05:47 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 38 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 05:09 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 05:09 uur.

Beoordeling autoverhuur in J.F.K International Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in J.F.K International Luchthaven:

4.3 tot 5 (777 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Hielpen me om een auto naar wens te vinden
Huurauto beoordeling van Mandy R.- 17 jul. 2015 15:35
(4.2 tot 5 )
Ik boek zeker nog een keer voor zo’n mooie prijzen
Huurauto beoordeling van Nicole P.- 18 jul. 2015 11:13
(4.2 tot 5 )
We werden heel snel geholpen nadat we hadden gebeld
Huurauto beoordeling van Jos Z.- 20 jul. 2015 03:04
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in New York Jfk Airport

John F. Kennedy International Airport, ook afgekort JFK luchthaven genoemd, is een internationale luchthaven in New York. Het vliegveld is vernoemd naar de 35ste president van de Verenigde Staten, John F. Kennedy. Per jaar reizen er hier bijna 50 miljoen passagiers, waardoor het de 17e drukste luchthaven ter wereld is en de 6e in de Verenigde Staten. Naast JFK Airport kent New York nog 2 andere vliegvelden, namelijk LaGuardia Airport en Newark Liberty International Airport. JFK wordt echter het meest gebruikt als internationaal aanknooppunt. Deze luchthaven ligt op 19 kilometer ten zuidoosten van het centrum van Manhattan. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken, zo bent u er bij aankomst zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Er bevinden zich verschillende verhuurstations op de luchthaven, waar u uw huurauto snel en gemakkelijk kunt ophalen. Na het ophalen kunt u op een eenvoudige manier uw reis vervolgen.

New York
Wanneer u uw auto heeft opgehaald doet u er ongeveer een half uur over om naar de wijk Manhattan te rijden. Het avontuur van New York, the city that never sleeps, begint al wanneer u met uw huuratuo op de snelweg rijdt. Op de kruising van Broadway en Seventh Avenue vindt u Times Square. Times Square wordt ook wel de grote binnenstad van New York genoemd en is het cultureel centrum vol met billboards en neon verlichting. U kunt hier een voorstelling bijwonen in een van de Broadway theaters. Verder vindt u op Broadway Hotel Marriott Marques. Op de 48ste verdieping van dit hotel vindt u een 360˚ roterend restaurant. Hier kunt u tijdens uw diner genieten van het prachtige uitzicht over de stad. Voor het mooiste uitzicht over de stad moet u het Empire State Building bezoeken. Deze imposante toren heeft in totaal 102 verdiepingen. Op de 86e verdieping is een buitendek waar u prachtig uitzicht heeft over New York.

Als u even genoeg heeft van de stadse drukte dan vindt u in het midden van Manhatten het Central Park. In de 19e eeuw werd al aan het welzijn van de inwoners van New York gedacht en werd het toen nog moerassige landschap omgetoverd in een prachtig park. In het park is van alles te zien en te beleven, zo kunt u roeien, paardrijden, fietsen, een evenement bezoeken of gewoon een wandeling maken.

Verder mag een bezoek aan het Vrijheidsbeeld zeker niet ontbreken. Dit is het symbool van de stad en werd in 1886 door de Fransen geschonken. Vandaag de dag is het nog steeds een van de populairste toeristische attracties van New York.

Philadelphia
Mocht u zelfs nog even naar Philadelphia willen rijden, dan is dit ook geen probleem. Met uw huurauto rijdt u hier in 2 uur naar toe en komt u in een van de grooste steden van de Verenigde Staten. Deze stad heeft een belangrijke rol gespeeld bij de onafhankelijkheidsoorlog van Amerika. Hier werd namelijk 1776 de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring getekend in het Philadelphia orchestra en independence hall. Daarnaast bevindt zich hier ook het Betsy Ross huis. Betsy Ross was de vrouw die de eerste Amerikaanse vlag aller tijden heeft gemaakt in het jaar 1777. Deze vlag bestond rode en witte strepen en een blauw vlak met daarin 13 sterren in een cirkel, staande voor de 13 Verenigde Staten van Amerika. De vlag die ze maakte was met de hand genaaid en is nu nog steeds een populair souvenir in de Verenigde Staten. Naast haar levendige geschiedenis wordt door veel Amerikanen Philadelphia gezien als een plaats die perfect is om uit te gaan, door haar vele bars en restaurants in het centrum is dit dan ook een van de gezelligere plaatsen van de Verenigde Staten.

Met een huurauto vanaf JFK Airport kunt u deze 2 prachtige steden op een leuke en makkelijke manier ontdekken. Voor welke reden u dan ook maar een huurauto zoekt, met een huurauto vanaf de luchthaven heeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.