Auto huren Budapest

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 13 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 6 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Budapest - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 mrt. 2020 07:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 mrt. 2020 07:28 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 mrt. 2020 07:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 mrt. 2020 07:28 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 mrt. 2020 07:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 mrt. 2020 07:28 uur.

Beoordeling autoverhuur in Budapest

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Budapest:

4.7 tot 5 (773 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Top tijd gehad met de auto via happycar
Huurauto beoordeling van Ahmed B.- 22 jul. 2015 02:45
(4.6 tot 5 )
Super service van happy car
Huurauto beoordeling van Jelle B.- 22 jul. 2015 13:14
(4.1 tot 5 )
Hele goede ervaring met HappyCar gehad
Huurauto beoordeling van Doortje V.- 25 jul. 2015 00:27
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Budapest

Autoverhuur in Budapest

Cultuur, historie, gezelligheid, een bruisend nachtleven, lekker eten: Budapest heeft het allemaal. Deze stad is het Rome van het oosten. De bezienswaardigheden zijn bijna ontelbaar. Bij HAPPYCAR kunt u eenvoudig de prijzen van de autohuur in Budapest vergelijken, van aanbieders zoals Europcar en Hertz. Bovendien is de kwaliteit van de auto voor ons net zo belangrijk als de prijs. Zo beschikt u over een veilige auto die u op alle gewenste plaatsen brengt. Bezoek het beroemde Parlement, de uitgebreide Burcht van Boeda en alle andere prachtige plaatsen in de stad. Met een huurauto uit Budapest ligt de hele stad binnen handbereik en kunt u ook genieten van de wijde omgeving.

Ontdek Budapest

Boedapest als stad werd pas in 1873 gevormd door het samenvoegen van Boeda en Óbunda op de ene oever van de Donau en Pest op de andere. Nu woont maar liefst een vijfde deel van de Hongaren in deze stad en speelt deze een dominante rol op bijna alle gebieden in het land. Met uw huurauto bevindt u zich hier op het verkeersknooppunt van Hongarije en in toenemende mate van Europa, maar het gebied werd al bewoond rond 400 voor Christus. De bewoners noemden de stad Ak-Ink, wat overvloed aan water betekent. Sindsdien is het gebied belangrijk gebleven en heeft het vele veroveraars gezien, die dit strategische punt op de oever van de Donau wilden bezitten. De heuvelachtige rechteroever zorgde ervoor dat het gebied goed beschermd kon worden met versterkte gebouwen waar vele slagen zijn geleverd. De huidige bewoners, de Hongaren, veroverden het gebied rond het jaar 900 en gingen ongeveer een eeuw later over tot het christendom, de Rooms-Katholieke variant en niet de Byzantijnse. Veel hiervan is ook vandaag de dag nog terug te zien in de stad, in de vorm van oude gebouwen en plaatsen. Veel van deze plaatsen zijn gerenoveerd en in ere hersteld.

Met een huurauto Budapest ontdekken

Stelt u zich eens voor hoe u met uw rental car uit Budapest de stad doorkruist. U rijdt via de kettingbrug van het gedeelte Boeda naar Pest en kunt op uw gemak het oude centrum ontdekken. Het verkeer in de stad is niet bijzonder druk te noemen, buiten de spitsuren om. Het wereldberoemde Parlement van Boedapest mag u zeker niet overslaan. Let wel op dat u even moet reserveren wanneer u ook daadwerkelijk naar binnen wilt. De controles zijn streng en u moet uzelf kunnen identificeren. Het parlementsgebouw ligt aan de Donau en vanaf de overkant kunt u het gebouw heel mooi in zijn geheel zien. Wilt u even helemaal ontspannen tijdens de reis? Bezoek dan het Széchenyibad, een kuuroord met warmwaterbronnen. Het bad werd al geopend in 1881 en werd meteen razend populair: het water zou een helende werking hebben. Op dit moment zijn er drie buitenbaden bij het complex, deze hebben een temperatuur van 26°C tot 38°C. Binnen zijn er nog vijftien verschillende bassins te vinden, evenals een groot aantal sauna's. Bent u nog op zoek naar iets bijzonders? In Boedapest vindt u ook de tweede grootste synagoge van Europa. Let op: heren dienen een keppeltje te dragen tijdens de bezichtiging. Deze worden uitgereikt bij de ingang van de synagoge. Voor een avondje uit kunt u niet alleen in het uitgaanscentrum terecht. In de Hongaarse Opera worden diverse avonden gehouden met traditionele volksdansen. Hier komen niet alleen toeristen, maar ook veel locals op af. Voor de liefhebber een echte must-see!

Rondreis door de regio Budapest

Dankzij de autoverhuur in Budapest kunt u ook genieten van de ruime omgeving van de stad. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het plaatsje Gödöllö, op circa drie kwartier rijden van het centrum van Boedapest. Hier vindt u het fraaie buitenverblijf van de vermaarde keizerin Sissi en haar keizer Frans Joseph. Ook voor natuur kunt u rond Boedapest zeker terecht. Met een rental car uit Budapest kunt u een prachtige tocht langs de rivier maken. De oevers van Donau bij Boedapest behoren tot het Donau-Ipoly Nationale Park. Dit bestaat uit een afwisseling van kleine beekjes en stilstaand water en een gevarieerde habitat voor vogels, vlinders en insecten. Let erop dat het gebied bij hoog water niet of slecht toegankelijk is dus informeer altijd ter plaatse naar de mogelijkheden. Zoek de goedkoopste en beste autohuur in Budapest nu bij HAPPYCAR.