Auto huren Havana

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Havana

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Havana:

4.4 tot 5 (776 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
Super!
Huurauto beoordeling van Suus B.- 18 jul. 2015 01:24
(4.7 tot 5 )
Fijne service
Huurauto beoordeling van Tess K.- 19 jul. 2015 01:04
(4.9 tot 5 )
Een super auto gehuurd met HappyCar en tegen een voordelige prijs !
Huurauto beoordeling van Samir A.- 21 jul. 2015 03:12
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Havana

Havana is de hoofdstad van Cuba en met ruim twee miljoen inwoners ook de grootste stad van het eiland. De internationale luchthaven van de stad heet Aeropuerto Internacional José Martí. Havana is bijna 500 jaar oud. De stad kent hierdoor een prachtige oude binnenstad waar u veel mooie gebouwen en monumenten kunt vinden. Verder staat de stad bekend om zijn Caribische sferen en het levendige karakter. Iets wat het hele eiland echt kenmerkt, zijn natuurlijk de overheerlijke sigaren. Met een huurauto in Havana ontdekt u deze prachtige stad op dit mooie eiland op een leuke en comfortabele manier.


Ontdek Havana

De stad is verdeeld in drie wijken, namelijk Havana Vieja, Centro Havana en Vedado. De oudste wijk van de drie is Havana Vieja en dit is tevens de mooiste. Deze oude wijk staat vol met indrukwekkende, historische bezienswaardigheden. Zo vindt u hier de prachtige rooms-katholieke kathedraal, die in barokke stijl is opgetrokken. De volledige naam van de kathedraal is Catedral de San Cristobal de la Habana. Dit prachtige gebouw ligt aan het bruisende plein Plaza de la Catedral. Op het plein vindt u het vrolijke Cuba met de straatmuzikanten en dansers. Verder vindt u in de buurt van dit plein een tweetal prachtige kunstgalerijen, namelijk de Casa del Marques de Arcos en Casa de Lombillo. In Casa de Lombillo is ook het Museo de la Educación gevestigd. Een ander plein in Havana is de Plaza de la Revolución. De naam zegt het misschien al: dit is de plek waar vele politici het volk toegesproken hebben. Zo hield de voormalige president Fidel Castro zijn enorme lange en vurige speech voor het volk op dit plein. Ook vindt u op het plein een standbeeld van Jose Marti, een van de leiders tijdens de Cubaanse onafhankelijkheidsoorlog en tevens een gewaardeerd dichter en schrijver. Hij wordt gezien als nationale held. 


Auto huren in Havana

Aan de oostelijke kant van de baai van Havana vindt u het indrukwekkende fort La Cabaña. Dit prachtige fort stamt uit de koloniale tijd. Het meest bijzondere aan dit fort zijn de muren die in de 18e eeuw gebouwd zijn. Een ander fort in de baai van Havana is het Castillo de los Tres Reyes Magos del Morro. Dit schilderachtige fort bewaakte de opening met de zee die de boten toegang gaven tot de baai van Havana. Ten zuiden, aan de andere kant van de opening, ligt het fort Castillo de la Punta. Dit fort huisvest tegenwoordig het Vestiging en Bewapening Museum. In dit museum worden oude en antieke wapens tentoongesteld. Langs het Castillo de la Punta ligt de Malecón. De Malecón is een zeven kilometer lange boulevard die langs de kust van Havana loopt. Aan de boulevard vindt u altijd mensen die aan het vissen zijn of een wandeling maken. Zelf kunt u ervoor kiezen om de boulevard per voet af te leggen of per auto wanneer u besluit om een auto in Havana te huren.


Rondreis door de regio van Havana

Met een huurauto in Havana rijdt u gemakkelijk naar alle bezienswaardigheden toe. U kunt er ook voor kiezen om één van de prachtige gebieden rondom Havana te bezoeken. Zo vindt u op een uur rijden ten zuidwesten van Havana het gebied Pinar del Rio. Het ligt in de belangrijkste regio voor tabaksverbouw. Het staat bekend om zijn sigarenfabrieken en de rumfabriek, waar guayabita-rum gemaakt wordt. Dit prachtige gebied met zijn groene valleien en rotsformaties is zeer indrukwekkend en makkelijk te bereiken met een huurauto vanuit Havana. U kunt er voor kiezen om een rondleiding te nemen bij één van de boeren of lekker te genieten van de prachtige natuur onder genot van een heerlijke Cubaanse sigaar. Daarnaast kunt u ook naar een van de mooiste stranden ter wereld bij Varadero: een prachtige badplaats. De bijnaam van Varadero is Playa Azul, wat 'blauw strand' betekent. Of kiest u ervoor om uw reis naar Cuba te combineren met een bezoek aan Cancún, Mexico.

Door een auto te huren in Havana geeft u uzelf de mogelijkheid om te gaan en staan waar u wilt.