Auto huren Pretoria

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10€ voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100€)

Vanaf € 8 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 34 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Pretoria - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 34 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 03:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 03:19 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 34 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 03:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 03:19 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 34 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 03:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 03:19 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 34 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 03:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 03:19 uur.

Beoordeling autoverhuur in Pretoria

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Pretoria:

5 tot 5 (776 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Ik heb laatst een zeer gunstig geprijsde huur auto gevonden met happyCAR
Huurauto beoordeling van Herman P.- 17 jul. 2015 09:40
(4.8 tot 5 )
Voor de tweede keer een auto gehuurd via happycar. Beide keren uitstekende service en zonder problemen de weg op. Bij een vraag contact opgenomen met de helpdesk waar ik uitstekend geholpen ben. Allemaal dik in orde!
Huurauto beoordeling van Bart V.- 17 jul. 2015 15:45
(4.1 tot 5 )
Via Happycar samen met mijn vriendinnen een auto gehuurd. Alles dik in orde en erg tevreden met de goede service! Volgende keer boek ik weer bij Happycar.
Huurauto beoordeling van Sophie van der W.- 19 jul. 2015 15:41
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Pretoria

Pretoria is een stad met vele gezichten. Het is een uitvalsbasis voor een fascinerende reis vanuit het hart van Zuid-Afrika. Vanuit deze stad vertakken zich vele wegen, waardoor je met een Autoverhuur Pretoria zelf je route kunt uitstippelen door het indrukwekkende landschap. Op de website www.happycar.nl kun je eenvoudig bedrijven voor autoverhuur in Pretoria met elkaar vergelijken. Zo kan je filteren op prijs, wagenklasse en verzekeringen. Alle Rental Car Pretoria mogelijkheden worden overzichtelijk weergegeven zodat je kunt kiezen voor jouw ideale auto om je reis mee te beginnen!

 

Ontdek Pretoria

Zuid-Afrika heeft maar liefst drie hoofdsteden, omdat naar het gedachtengoed van de Franse filosoof Charles de Montesquieu de staat is verdeeld in drie machten; de wetgevende, bestuurlijke en rechterlijke macht. Deze drie machten moeten gescheiden blijven en daarom zijn ze ondergebracht in verschillende steden. Kaapstad is de hoofdstad van de wetgevende macht, Bloemfontein van de rechterlijke macht en Pretoria is de hoofdstad van de bestuurlijke macht.

Pretoria is gesticht door nazaat van de Nederlanders. In 1854 pleitte Marthinus Wessel Pretorius voor een centraal gelegen hoofdstad in Zuid-Afrika. Hij gaf een dorp in de gemeente Elandspoort de naam Pretoria en daar werd geïnvesteerd in nieuwe infrastructuur en handel.

Vandaag is Pretoria een bruisende stad in een vruchtbare vallei, ingebed tussen de Magaliesbergen die een weergaloos uitzicht bieden.

In de stad wonen mensen van uiteenlopende pluimage. Iets meer dan de helft van de inwoners zijn blank en er is een zwarte minderheid. De twee belangrijkste talen zijn Afrikaans en Engels. De stad kent vele verschillende religies, waaronder ook aftakking van de Nederlandse gereformeerde kerk. De stad herbergt een aantal universiteiten en is heeft dan ook bruisende studentencultuur.

 

Met een huurauto Pretoria ontdekken

In Pretoria zijn er veel interessante bezienswaardigheden, musea en uitgaansgelegenheden te vinden. Wanneer je met een huurauto Pretoria bezoekt heb je de vrijheid om de stad op jouw manier te verkennen. Zo is er het indrukwekkende Voortrekker Monument, waar je meer te weten komt over de geschiedenis van Zuid-Afrika en haar kolonisatie.

Of bezoek met je Rental Car Pretoria het bizarre erfgoed van Melrose House. Dit herenhuis uit 1886 is volledig ingericht in Victoriaanse stijl, waardoor je het gevoel hebt in een poppenhuis rond te wandelen.

Maar naast het ontdekken van cultuur kun je ook heerlijk genieten van de vele restaurants en eettentjes. Zo kun je met Autohuur Pretoria eenvoudig de 'Market @ the Sheds' bezoeken. Dit is een markt met bijzondere eetkraampjes, maar ook is er kunst en design en een warme atmosfeer met live muziek. Of bezoek een van de vele restaurantjes in de stad. Er is veel aanbod van lokale gerechten, maar er zijn ook talloze restaurants met Europese, Aziatische of Amerikaanse roots.

 

Rondreis door de regio Pretoria

De omgeving van Pretoria is makkelijk te bereiken met een Rental Car Pretoria. Zo kan je vanuit Cullinan vertrekken voor een dagtrip op de rug van een paard om zo van dichtbij kennis te maken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna.

Of reis met je huurauto naar prachtige nationale parken zoals Pilanesberg. Dieren die je tegen kunt komen in het wild lopen uiteen van cheetahs tot struisvogels. Hier kan je een safari doen met een jeep op de weg - of in de lucht met een heteluchtballon.

Een uur rijden naar het zuiden met je Autohuur Pretoria brengt je bij Johannesburg de grootste stad van Zuid-Afrika met meer dan vier miljoen inwoners. In deze cosmopolitische stad kan je opgaan in de indrukwekkende architectuur die gedomineerd wordt door wolkenkrabbers.

Zo'n tweehonderd kilometer zuidelijk van Pretoria ligt Gauteng, een provincie met een ongekende natuurpracht. In Zuid-Afrika zijn er veel dammen die de watertoevoer reguleren. Zo slaagt het land erin om een continue toestroom van water te bewerkstelligen voor irrigatie, industrie en huishoudelijk gebruik. Maar deze dammen, zoals de dam bij Deneysville creeren ook grote meren, waar het goed toeven is wanneer je van zwemmen, wandelen of watersport houdt.