tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Aberdeen - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
VAUXHALL CORSA 1.2
VAUXHALL CORSA 1.2
gevonden op 17 okt. 2016 14:37 uur
Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
VAUXHALL ASTRA 1.6
VAUXHALL ASTRA 1.6
gevonden op 17 okt. 2016 14:37 uur
Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
VAUXHALL ZAFIRA 1.8
VAUXHALL ZAFIRA 1.8
gevonden op 17 okt. 2016 14:37 uur
Vanaf € 37 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Mercedes E
Mercedes E
gevonden op 17 okt. 2016 14:37 uur

Autohuur Aberdeen

Een stad van visserij, studenten en tegenwoordig natuurlijk ook olie. Het oude Aberdeen is zeker het bezichtigen waard voor zowel de zakelijke als de toeristische bezoeker van Schotland. Luchthaven Aberdeen ligt op negen kilometer van de stad. Met een rental car uit Aberdeen heeft u alle vrijheid om zoveel mogelijk moois te gaan bewonderen. Autoverhuur Aberdeen begint bij HappyCar. Natuurlijk wilt u de voordeligste huurauto in Aberdeen vinden die eveneens volledig naar uw smaak is. Op onze site heeft u de mogelijkheid om te vergelijken wat er bij autohuur Aberdeen mogelijk is op het gebied van huurauto's. Vergelijk Avis, Hertz of Europcar of een van de vele andere aanbieders als u op zoek bent naar een rental car in Aberdeen.

Ontdek Aberdeen

Aberdeen ligt in het mooie graafschap Aberdeenshire aan de ruwe Noordzee. De stad telt tegenwoordig meer dan 200.000 inwoners en is daarmee de derde stad in Schotland. Vroeger was de haven gevuld met vissersboten die het koude, maar rijke water van de zee trotseerden. Inmiddels is de olie veel belangrijker geworden voor de stad. Op de nabij gelegen luchthaven zijn drie helikopterterminals gevestigd om de offshore-platforms te bedienen. Daarmee is het een van de drukste helikopterhavens van Europa. Ook de zeehaven heeft geprofiteerd van de olierijkdom en is uitgebreid voor de aan- en afvoer. Maar liefst zes belangrijke wegen verbinden Aberdeen met de rest van Schotland. Een autohuur in Aberdeen zorgt voor flexibiliteit voor de vele zakelijk bezoekers die de stad tegenwoordig aandoen. Happycar maakt voor u het gemakkelijk om de autoverhuur in Aberdeen te beoordelen, zodat u waar voor uw geld krijgt.

Met een huurauto Aberdeen ontdekken

De relatief kleine stad kent twee belangrijke universiteiten. De University of Aberdeen is in 1495 opgericht. Meer dan vijfhonderd jaar later kreeg de Robert Gordon University de status van een universiteit, namelijk in 1992. Hierdoor is Aberdeen de echte studentenstad van het noorden. De horeca is hier natuurlijk op aangepast en u treft in het centrum vele goedkope gelegenheden aan voor een hapje en een drankje. Wie een gezellige pub zoekt met live muziek hoeft vaak niet ver te zoeken, maar ook culinair staat de stad zijn mannetje. Als havenstad is vis natuurlijk de specialiteit naast de typische Schotse gerechten. Restaurants vindt u in alle prijsklassen en ook de internationale keuken heeft zijn intrede gedaan. De oliedollars hebben ook op het gebied van de horeca de stad veel extra's gegeven. Met een huurauto kunt u de bezienswaardigheden van de stad op uw gemak verkennen. De prachtige St Marchar Cathedral is een typisch voorbeeld van de grootse bouwkunst in Groot-Brittannië en verdient zeker uw aandacht, evenals de oude universiteit. Op mooie dagen heeft Aberdeen ook 45 parken te bieden. Het is dan ook geen toeval dat de stad inmiddels 10 keer de Britain in Bloom competitie heeft gewonnen. Voor de kooplustige bezoeker zijn er een aantal shoppingcenters in het centrum gevestigd, waar de grote namen zeker niet ontbreken. Met een huurauto kunt u echter ook het mooie Beach Boulevard Retail Park snel bereiken en winkelen met de zilte geur van de zee in uw neus geeft toch een extra cachet aan een dagje shoppen.

Rondreis door de regio Aberdeen

Aberdeen is een knooppunt van belangrijke wegen en daarom kunt u vanuit de stad de rest van Schotland snel en efficiënt bereiken. De A90 loopt naar het zuiden en verbindt de stad met Edinburgh, Dundee en Perth, maar als u de tijd wil nemen om het prachtige schotse landschap te bewonderen kunt u ook de toeristische route naar het zuiden volgen via de Cairngorms. Het graafschap Aberdeenshire is een typisch voorbeeld van het groene Schotland dat u aantreft, voordat de Hooglanden worden bereikt. De ruige Noordzeekust is natuurlijk iets wat iedere bezoeker van dit deel van Schotland met eigen ogen zal willen zien. Misschien wilt u de veerboten nakijken die uit de haven vertrekken naar de Orkney- en Shetlandeilanden, maar op relatief korte afstand van de stad vindt u ook vrijwel verlaten kusten waar de kracht en het geweld van de natuur nog vrij spel hebben. Hier treft u nog oude, nostalgische vissersdorpjes aan waar de olie het leven niet lijkt te hebben veranderd.