Vind de juiste auto in Ablaincourt

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Ablaincourt

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Ablaincourt:

4.6 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Met vrienden gezellig een weekend weg geweest met een auto van HappyCar prima geregeld.
Huurauto beoordeling van Joris P.- 21 jul. 2015 11:36
(4.1 tot 5 )
Onze volgende vakantie wordt er weer een met een wagen van happycar
Huurauto beoordeling van Juriel A.- 21 jul. 2015 06:05
(4.1 tot 5 )
Ik had nogal wat wensen die allemaal zijn verwezenlijkt door happycar
Huurauto beoordeling van Petra B.- 21 jul. 2015 23:57
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Ablaincourt

Het Franse Ablaincourt is één van de onontdekte pareltjes van Frankrijk. Reist u binnenkort naar dit pittoreske dorp af? Kies dan voor een voordelige autoverhuur in Ablaincourt. Zo bent u niet afhankelijk van het plaatselijke openbaar vervoer. Dat rijdt namelijk slechts op beperkte tijdstippen in deze plaats. Bij HAPPYCAR kunt u eenvoudig prijzen vergelijken van de autohuur in Ablaincourt. Zo ziet u meteen welke aanbieder het voordeligst is voor de periode dat u in deze plaats verblijft. Bovendien krijgt u gegarandeerd een huurauto van kwaliteit tot uw beschikking. In ons overzicht vindt u uitsluitend partners waarmee wij al vele jaren samenwerken. Zo komt u onder andere Hertz, AutoEurope en Enterprise tegen. De auto's van deze aanbieder zijn uitstekend onderhouden, waardoor u altijd ontspannen achter het stuur zit. Ontdek de plaats en de omgeving ervan of bezoek zakelijke afspraken met uw eigen vervoer. Kies voor een autohuur in Ablaincourt en ga voor een ontspannen verblijf!

Ontdek Ablaincourt

De gemeente Ablaincourt ligt in het noorden van Frankrijk, in het stroomgebied van de Somme. De eerste vermelding van de nederzetting was al in 1044, toen onder de naam, Habelinicurt. Koning Jean 1 liet in de omgeving in 1215 een kasteel bouwen. Toch werd Ablaincourt niet echt een belangrijke stad in de streek. In de Eerste Wereldoorlog werd het dorp volledig verwoest tijdens de slag aan de Somme. Nadien is het weer opgebouwd en vandaag de dag kunt u met de rental car in Ablaincourt genieten van een pittoresk dorp met een mooie omgeving. Het dorp is knus en de huizen laten nog iets zien van het verleden van deze plaats. De restaurants in deze plaats zijn informeel en u kunt rekenen op een zeer gastvrij onthaal. Vaak wordt het diner hier pas opgediend vanaf half 8. Voor die tijd is de kok nog niet actief. Wel kunt u al vroeg in de middag genieten van een smakelijk aperitief, de horeca is namelijk erg gastvrij.

Met de huurauto Ablaincourt ontdekken

Ablaincourt is een mooie bestemming als u van de rust van het platteland wilt genieten. Het is een dorp waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat en met een huurauto uit Ablaincourt kunt u ook de mooie omgeving in dit bijzondere deel van Frankrijk ontdekken. In deze plaats kunt u bij het ontbijt ook nog verse melk van de koe verwachten. De landelijke sfeer is zelfs tot de accommodaties doorgedrongen. Een bijzondere gelegenheid om te genieten van de culinaire genoegens die het dorp u kan bieden is in september, wanneer het feest van de worst wordt gevierd hier. Als toerist bent u meer dan welkom bij dit evenement, en u zult op verschillende plaatsen lekkere worst kunnen proeven. Ook de nationale feestdag op 14 juli is een mooie kans om te ontdekken hoe het platteland tradities in stand heeft gehouden die al zijn vergeten in de grote steden. In veel steden en dorpen wordt er op deze dag ook vuurwerk afgestoken. Ablaincourt heeft het echter in zich om te bewijzen dat er niet altijd vuurwerk nodig is om een knallend feest te geven.

Rondreis door de regio Ablaincourt

Er zijn diverse bezienswaardigheden in de omgeving van Ablaincourt om te bezoeken. Het musée Somme 1916 Albert geeft een indrukwekkend beeld van de slag om de Somme tijdens de Eerste Wereldoorlog. Tijdens deze slag werd Ablaincourt volledig verwoest. Tijdens uw bezoek zult u voelen hoe beklemmend de loopgraven geweest zijn in die dagen. Het idee dat hier een eeuw geleden honderdduizenden mensen stierven door oorlogsgeweld is bijna niet te bevatten. Het museum zal u even stil maken, maar ook daar mag ruimte voor zijn tijdens een ontspannen vakantie. Met de huurauto uit Ablaincourt is Amiens goed bereikbaar. Deze moderne winkelstad heeft ook een prachtig historisch centrum. Als u hier bent, is een bezoek aan de Notre-Dame van Amiens een must, omdat het een van de mooiste kathedralen in Europa is. Niet alleen het exterieur, maar ook het interieur is adembenemend mooi. In het centrum vindt u ook een standbeeld en vele andere verwijzingen naar de meest beroemde inwoner van de stad ooit: Jules Verne. Met een rental car uit Ablaincourt kunt u al deze zaken in uw eigen tempo ontdekken!