Vind de juiste auto in Adelaide

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Adelaide - Goedkoopste aanbiedingen

Hyundai i20

Hyundai i20

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 okt. 2016 16:42 uur.

Toyota Camry

Toyota Camry

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 okt. 2016 16:42 uur.

Volvo XC60 SUV

Volvo XC60 SUV

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 okt. 2016 16:42 uur.

Holden Commodore

Holden Commodore

Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 okt. 2016 16:42 uur.

Beoordeling autoverhuur in Adelaide

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Adelaide:

4.8 tot 5 (13834 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Alles staat goed en duidelijk beschreven. En de prijzen zijn uitstekend
Huurauto beoordeling van Houda A. - 23 jun. 2017 13:27
(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45

Autohuur Adelaide

Adelaide is de Koloniale hoofdstad van Australië en heeft nog veel oude stenen gebouwen die doen denken aan het verleden, het is een stad met veel charme en elegantie en de perfecte plek voor het begin van een rondreis door Australië, met een autoverhuur Adelaide is het dan ook zo geregeld om een auto te huren. Verder staat de stad vooral bekend om het Parlaiment house, het national wine centre en de 5 Haigh's Chocolate shops die Adelaide rijk is.

Huurwagen in Adelaide
Het Parliament House is een imposant gebouw dat in 1939 werd voltooid. In 1874 werd er echter al met de bouw begonnen, de bouw duurde in totaal 65 jaar en het gebouw werd in verschillende stages gebouwd, veelal door de beperking van de financiele middelen die beschikbaar waren duurde de bouw zo lang. Het Parliament House ligt midden in het centrum van Adelaide op de hoek van North Terrace. Het werd gebouwd om het aangrenzende en overvolle 'Old Parliament House' te vervangen. Voor het ontwerp van het nieuwe gebouw werd een ontwerpwedstrijd opgezet in 1874, Edmund Wright won deze wedstrijd, maar helaas zijn de koepels en torens die het gebouw nog zou moeten hebben niet meegenomen in de bouw en is het Parlaiment building eigenlijk tot de dag van vandaag dus niet echt helemaal af.

In Adelaide zijn 5 Haigh's Chocolate winkels. Hier kan men de lekkerste chocolade kopen zo schijnt van heel Australië. Haigh's een oud familiebedrijf zij produceren al vanaf 1915 chocolade. In de winkels kan men natuurlijk chocolade kopen maar nog veel leuker, ook proeven. Daarnaast kan men zelfs een rondleiding krijgen door de fabriek en zelf zien hoe chocolade geproduceerd word, en na afloop natuurlijk ook het eind resultaat proeven.

Het National Wine Centre is een architectonische traktatie, maar in het gebouw is nog veel meer te beleven. In het centrum kan men als bezoeker namelijk genieten van het wijn bereidingsproces. Men kan er onder andere Australische wijnen proeven of genieten van Australische culinaire specialiteiten. Het National Wine Centre is een perfect uitstapje voor de beginnende wijndrinker, mar ook voor de kenner. De toegang is gratis, dus twijfel niet om er even te gaan kijke

Autoverhuur Adelaide

Wanneer u met een huur auto Australië wil verkennen kunt u dit vanuit Adelaide op een aantal manieren dien, u kunt dwars door Australië heen om op deze manier per Auto de Explorers highway af te leggen. U reist dan via Alice Springs door de Norhtern Territory naar Darwin toe en gaat zo midden door Australie heen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om dichter bij de kust te blijven en via Melbourne en Sidney naar Brisbane te rijden ook een prachtige reis waarop u ongetwijfeld dingen zult zien die u nooit meer zal vergeten. Om een lang verhaal kort te maken met een Huur auto in Adelaide kunt u in Australië gaan en staan waar u maar wil en heeft u de ultieme vrijheid dit prachtige uitgestrekte land te verkennen.