Vind de juiste auto in Adelaide

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 12 per dag

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Adelaide - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 jul. 2017 11:39 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 jul. 2017 11:39 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 aug. 2017 19:53 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 aug. 2017 19:53 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 jul. 2017 09:15 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 jul. 2017 09:15 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 jul. 2017 11:39 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 jul. 2017 11:39 uur.

Beoordeling autoverhuur in Adelaide

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Adelaide:

★★★★★
★★★★★

4 tot 5 (14 beoordelingen)

★★★★★
★★★★★
(4.6 tot 5 )
Ben echt zonder zorgen op vakantie gegaan dankzij HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Vera Y.- 30 jul. 2015 10:32
★★★★★
★★★★★
(4.3 tot 5 )
Ik ben zeer tevreden over Happycar
Huurauto beoordeling van Inge W.- 28 jul. 2015 04:59
★★★★★
★★★★★
(4.1 tot 5 )
We hadden een aantal vragen voordat we boekten en gelukkig werden we goed en snel geholpen waardoor onze reis nog beter is geworden dan verwacht
Huurauto beoordeling van Simone B.- 27 jul. 2015 21:20

Autohuur Adelaide

Adelaide is de Koloniale hoofdstad van Australië en heeft nog veel oude stenen gebouwen die doen denken aan het verleden, het is een stad met veel charme en elegantie en de perfecte plek voor het begin van een rondreis door Australië, met een autoverhuur Adelaide is het dan ook zo geregeld om een auto te huren. Verder staat de stad vooral bekend om het Parlaiment house, het national wine centre en de 5 Haigh's Chocolate shops die Adelaide rijk is.

Huurwagen in Adelaide
Het Parliament House is een imposant gebouw dat in 1939 werd voltooid. In 1874 werd er echter al met de bouw begonnen, de bouw duurde in totaal 65 jaar en het gebouw werd in verschillende stages gebouwd, veelal door de beperking van de financiele middelen die beschikbaar waren duurde de bouw zo lang. Het Parliament House ligt midden in het centrum van Adelaide op de hoek van North Terrace. Het werd gebouwd om het aangrenzende en overvolle 'Old Parliament House' te vervangen. Voor het ontwerp van het nieuwe gebouw werd een ontwerpwedstrijd opgezet in 1874, Edmund Wright won deze wedstrijd, maar helaas zijn de koepels en torens die het gebouw nog zou moeten hebben niet meegenomen in de bouw en is het Parlaiment building eigenlijk tot de dag van vandaag dus niet echt helemaal af.

In Adelaide zijn 5 Haigh's Chocolate winkels. Hier kan men de lekkerste chocolade kopen zo schijnt van heel Australië. Haigh's een oud familiebedrijf zij produceren al vanaf 1915 chocolade. In de winkels kan men natuurlijk chocolade kopen maar nog veel leuker, ook proeven. Daarnaast kan men zelfs een rondleiding krijgen door de fabriek en zelf zien hoe chocolade geproduceerd word, en na afloop natuurlijk ook het eind resultaat proeven.

Het National Wine Centre is een architectonische traktatie, maar in het gebouw is nog veel meer te beleven. In het centrum kan men als bezoeker namelijk genieten van het wijn bereidingsproces. Men kan er onder andere Australische wijnen proeven of genieten van Australische culinaire specialiteiten. Het National Wine Centre is een perfect uitstapje voor de beginnende wijndrinker, mar ook voor de kenner. De toegang is gratis, dus twijfel niet om er even te gaan kijke

Autoverhuur Adelaide

Wanneer u met een huur auto Australië wil verkennen kunt u dit vanuit Adelaide op een aantal manieren dien, u kunt dwars door Australië heen om op deze manier per Auto de Explorers highway af te leggen. U reist dan via Alice Springs door de Norhtern Territory naar Darwin toe en gaat zo midden door Australie heen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om dichter bij de kust te blijven en via Melbourne en Sidney naar Brisbane te rijden ook een prachtige reis waarop u ongetwijfeld dingen zult zien die u nooit meer zal vergeten. Om een lang verhaal kort te maken met een Huur auto in Adelaide kunt u in Australië gaan en staan waar u maar wil en heeft u de ultieme vrijheid dit prachtige uitgestrekte land te verkennen.