tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Agadir - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen
Peugeot 301
Peugeot 301
gevonden op 28 jul. 2016 11:11 uur
Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen
Dacia Sandero
Dacia Sandero
gevonden op 28 jul. 2016 11:11 uur
Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen
Hyundai Santa Fe SUV
Hyundai Santa Fe SUV
gevonden op 28 jul. 2016 11:11 uur
Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen
Mercedes E
Mercedes E
gevonden op 28 jul. 2016 11:11 uur

Autohuur Agadir

Gaat u de stad Agadir, in Marokko, bezoeken en alle mooie plekjes met een huurauto ontdekken? Dat wordt zeker een geweldige ervaring! Een huurauto in Agadir van HAPPYCAR zorgt er namelijk voor dat u veel meer vrijheid hebt en daardoor dus ook heel gemakkelijk alles kan doen en zien waar u zin in hebt. Naast de mogelijkheid om uw vakantie precies zo in te kunnen vullen zoals u dat wilt, zorgt een huurauto in Agadir er ook voor dat u altijd de beste auto's van een hoge kwaliteit voor een mooie prijs kunt huren. Wat ook erg handig is, is dat u de auto kunt ophalen op de luchthaven van Agadir.

 

Ontdek Agadir

De bekende badplaats Agadir is al jaren geliefd door veel toeristen. Dit komt doordat de stad precies zo ingedeeld is, zodat de vakantiegangers hier van alle gemakken voorzien zijn. Toch is dit niet altijd zo geweest, aangezien de stad na een aardbeving in 1960 helemaal opnieuw opgebouwd is. Deze aardbeving duurde maar een paar seconden, maar zorgde er wel voor dat alle gebouwen, op de moskee, bioscoop en versterkte kasbah na, vernield werden. Hoewel dit een verschrikkelijke gebeurtenis was, probeerde men wel iets positiefs uit de ramp te halen. Agadir was namelijk voor de aardbeving al een toeristische bestemming, waardoor hier tijdens de wederopbouw extra veel rekening mee gehouden kon worden. Hotels kwamen aan het strand te liggen, maar er werden ook open straten aangelegd met veel groen. Hierdoor is Agadir de toeristische trekpleister geworden waar de stad om bekend staat.

 

Met een huurauto Agadir ontdekken

Dankzij uw huurauto in Agadir kunt u helemaal zelf de interessante plekken van deze stad ontdekken. Er zijn ontzettend veel mooie bezienswaardigheden en leuke bezigheden die u zelf kunt verkennen dankzij uw huurauto. Een goed voorbeeld van een mooie bezienswaardigheid is de Kasbah Agadir. Deze citadel werd in 1540 gebouwd als middel om de stad te beschermen. Dit is dan ook één van de weinige bouwwerken die nog overeind staat na de aardbeving in 1960. De overblijfselen van dit bouwwerk zijn niet alleen heel indrukwekkend om te zien, maar wanneer u bovenop de heuvel staat, heeft u ook een prachtig uitzicht over de stad en de oceaan. Naast de Kasbah Agadir is de Loubnan Moskee midden in de stad ook zeker prachtig om een keer gezien te hebben. Niet alleen mooie bouwwerken, maar ook mogelijkheden om heerlijk uit te rusten en de gezellige sfeer zorgen voor een geslaagde vakantie. In Agadir vindt u bijvoorbeeld een prachtige strand van bijna 10 kilometer lang waar u heerlijk kunt genieten, aangezien hier wel 300 dagen per jaar de zon volop schijnt. Daarnaast kunt u ook een bezoek brengen aan de beroemde Soek. Deze openlucht markt is ontzettend groot en er wordt veel interessante koopwaar aangeboden.

 

Rondreis door de regio Agadir

Met uw huurauto in Agadir kunt u er ook voor kiezen om een bezoek te brengen aan mooie plaatsen buiten de stad. Een huurauto

 in Agadir geeft u namelijk helemaal de vrijheid om zelf te bepalen hoe u uw vakantie in wilt vullen, waardoor niets hoeft over te slaan. De omgeving van Agadir kent namelijk heel veel mooie bezienswaardigheden. Ten eerste vindt u in de omgeving heel veel natuurlijk schoon, bijvoorbeeld in Paradise Valley. Dit is een grote kloof op maar 35 kilometer afstand van de stad. Door deze vallei stroomt een rivier en er groeien palmen aan de oevers. Dit is dan ook een unieke bestemming die zeker niet vergeten mag worden. Ook het Souss-Massa River National Park op 50 kilometer afstand van Agadir is prachtig om een keer gezien te hebben. Dit is het belangrijkste vogelreservaat in Marokko, maar u vindt hier ook mooie graslanden, uitgestrekte stranden, de steppe en de waterval van Immouzer. Het plaatsje tafraoute ligt in het Atlasgebergte en wordt omringd door prachtige roze, granieten bergen die door de zon 's avonds vuurrood gekleurd worden. Er is dus een heleboel moois te zien in Agadir, maar ook in de omgeving van deze stad. Als u een rondreis door Marokko wilt maken, is een huurauto natuurlijk ook het perfecte vervoersmiddel. Bezoek steden als Casablanca en Rabat. Met een huurauto in Agadir kunt u dit allemaal zelf ontdekken, waardoor uw vakantie zeker een geweldige ervaring zal worden!