tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Abu Dhabi Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen
Toyota Yaris
Toyota Yaris
gevonden op 20 sep. 2016 11:22 uur
Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen
Honda Pilot SUV
Honda Pilot SUV
gevonden op 20 sep. 2016 11:22 uur
Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen
Toyota Camry
Toyota Camry
gevonden op 20 sep. 2016 11:22 uur
Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Chevrolet Caprice
Chevrolet Caprice
gevonden op 17 okt. 2016 15:56 uur

Autohuur Abu Dhabi Luchthaven

Woestijn en palmbomen, een magische combinatie! U vindt het terug in de Verenigde Arabische Emiraten. In het paradijselijke Abu Dhabi wordt u onder gedompeld in de luxe, terwijl u op ontdekkingsreis bent in het Midden Oosten. Kijk uw ogen uit in deze hoofdstad vol wolkenkrabbers. Shop naar hartenlust. Of ontspan en geniet van de vele restaurants of nachtclubs.

Met een huurauto van kunt u flexibel rondreizen in en rond Abu Dhabi. HAPPYCAR is u hierbij graag van dienst! Voor een goedkope huurauto van Abu Dhabi Airport van een van onze partners, zoals AutoEscape, Hertz, Avis of EuropCar.

 

Ontdek Abu Dhabi

Abu Dhabi is de hoofdstad van de gelijknamige emiraat en ligt direct aan de Perzische Golf. Het is een woestijnstad die omgetoverd is tot een groene oase. Er zijn maarliefst 18 shopping centra te vinden met de meest bizarre attracties.

Bekijk Abu Dhabi vanaf het observationdeck vanaf de Etihad Towers, op maarliefst 300 meter hoogte.

Abu Dhabi loopt over van luxe. Toch is er ook plaats voor cultuur en traditie. De grootste moskee van de Verenigde Arabische Emiraten en de op 7 na grootste moskee ter wereld vindt men in Abu Dhabi: de Sheikh Zayed Grand Mosque. De moskee is ook geopend voor niet moslims. U kunt er dagelijks van 9.00u tot 22.00 uur terecht, behalve op vrijdag. Denkt u aan de kledingvoorschriften?

 

Met een huurauto Abu Dhabi ontdekken

U komt aan op Abu Dhabi International Airport na een vlucht van ongeveer 6,5 uur van Amsterdam Schiphol. Met uw auto van Autoverhuur Abu Dhabi Airport  bent u nu nog 32 kilometer van de stad verwijderd. Uw koffers kunnen achterin en u hebt de rest van uw verblijf en rondreis een auto tot uw beschikking om Abu Dhabi en omgeving volledig te bewonderen.

Rijdt u over de 8 kilometer lange Corniche Road. Dit is de boulevard langs het strand, die zowel te voet als met de auto te begaan is. De Corniche Road is een van de meest bruisende straten van de stad. Het is een plek om te ontspannen, te ontmoeten en te spelen. Strand, winkels, speeltuinen, horeca en parken wisselen elkaar hier af. Weet dat aan de westzijde van de Corniche een strand is alleen voor vrouwen.

Ongeveer 20 minuten buiten het centrum van Abu Dhabi, zeer goed bereikbaar met een auto, vindt u het enorme Ferrari World. Dit is het grootste indoor pretpark van de wereld en het is gelegen op het kunstmatig aangelegde eiland Yas. Het park is 200.000 vierkante meter groot. Naast het park ligt het Ferrari Formule 1 circuit. U vindt er zo'n 25 attracties, veelal rondom het race thema.

 

Rondreis door de regio Abu Dhabi

Hebt u genoeg van de stad Abu Dhabi? Dan is het tijd om uw huurauto van Abu Dhabi Airport mee te nemen naar de evenzo bruisende omgeving.

Om zo goed mogelijk gebruik te maken van de huurauto, kunt u net zo goed een lekker stuk rijden door het, bijna onrealistische, woestijnlandschap. Op zo'n 250 kilometer van de stad ligt het kunstmatig aangelegde eiland Sir Bani Yas Island en hierop vindt u het Arabian Wildlife Park met meer dan 10.000 wilde dieren. U vindt hier gazelles, giraffes, cheeta's en nog veel meer moois. Er is geen brug naar het eiland en dus zodoende is het park alleen te bereiken per vliegtuig of boot. Er zijn ook verschillende luxe accommodaties op het eiland.

U kunt ook een stuk langs de kust rijden om uit te komen bij Dubai! Dubai staat bekend om de luxe en niets is hier te gek. Neemt u hier dus zeker eens een kijkje.

En als u dan weer onderweg bent naar het vliegveld, voor het terugbrengen van uw auto van Rental Car Abu Dhabi Airport, vergeet dan niet te stoppen bij het Abu Dhabi Falcon Hospital. Hier is een museum over roofvogels en er worden 2 maal per dag rondleidingen gegeven, van zondag tot en met donderdag.

De auto kunt u weer afleveren bij het vliegveld van Abu Dhabi voordat u gaat inchecken voor uw terugvlucht. Minimaal gesjouw met bagage en maximale vrijheid voor een prima prijs via HAPPYCAR.