tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Agadir Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen
Fiat Punto
Fiat Punto
gevonden op 1 aug. 2016 11:52 uur
Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Dacia Duster
Dacia Duster
gevonden op 13 apr. 2016 22:48 uur
Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 32 dagen
VW Passat
VW Passat
gevonden op 21 sep. 2016 18:28 uur
Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen
Renault Kangoo
Renault Kangoo
gevonden op 1 aug. 2016 11:52 uur

Autohuur Agadir Luchthaven

Wie nog nooit naar Marokko is geweest, moet absoluut Agadir eens bezoeken. Deze stad wordt niet voor niets de trots van Marokko genoemd. Agadir is de belangrijkste badplaats in het Noord-Afrikaanse land en daarmee ook een van de meest attractieve steden die een toerist zou willen bezoeken. Niet alleen het strand is de moeite waard, ook in de stad zijn heel wat bezienswaardigheden te vinden. Dit alles is ook heel makkelijk te bereiken: met het vliegtuig land ben je in no time in Marokko en dankzij Autohuur Agadir Airport kan je zelf de stad in rijden. Het huren van een auto kan erg voordelig zijn wanneer het openbaar vervoer niet altijd betrouwbaar is.

Ontdek Agadir
Het strand is Agadirs favoriete plaats, maar toch heeft de stad nog heel wat andere dingen te bieden. Voor de visliefhebbers is een bezoekje aan de haven zeker de moeite. De haven ligt op slechts drie kilometer afstand van het centrum en is dus makkelijk met de auto bereikbaar. Auto's zijn te huren bij Rental Car Agadir Airport en onmisbaar in Agadir. Indien je liever wat cultuur gaat opsnuiven is het oude stadscentrum natuurlijk zeker het bezoeken waard. Iets verder uit het centrum ligt de Kashba, een plek vanwaar je een prachtig uitzicht over de stad hebt. Een kashba is een bouwwerk dat de medina verdedigde. Ook Agadir werd dus beschermd door torenhoge muren. De kashba van Agadir werd echter in 1960 met de grond gelijk gemaakt, waardoor de muren verloren gingen. Toch is de plek, omwille van het uitzicht zeker de moeite waard.

Met een huurauto Agadir ontdekken

Agadir is het best te bezoeken met een huurauto. Via HAPPYCAR is het erg makkelijk de verschillende auto's die je bij Autoverhuur Agadir Airport kan huren te vergelijken. Autoverhuur Agadir Airport verhuurt auto's van Hertz, RentalCars, AutoEurope en nog vele anderen. Het gebruik van een huurauto is niet alleen belangrijk om van en naar de luchthaven te gaan, maar ook om de omgeving rond Agadir te bezoeken.

Voor de avontuurlijke toeristen zijn er heel wat bijzonderheden in de buurt van Agadir. Met de auto ben je in een mum van tijd in het krokodillenpark, op tien kilometer afstand van het centrum. Ook de andere stranden rondom Agadir zijn het bezoeken waard. Taghazout Beach is de perfecte plek om te zonnebaden, zwemmen en surfen en kan je dankzij Huurauto Agadir Airport in een korte tijd bereiken. De Zuid-Marokkaanse stad wordt gekenmerkt door goed weer en de stranden zijn daarom ook de grootste trekpleister voor de toeristen. Indien je een auto huurt bij Rental Car Agadir Airport is het ook mogelijk al je strandspullen (handdoeken, picknick, surfplanken, ...) zonder al te veel problemen mee te nemen tot vlak bij het strand.

Rondreis door de regio Agadir
Eenmaal in Agadir is het zo makkelijk om ook andere Marokkaanse pareltjes te bezoeken. Waarom geen uitstapje plannen naar Marrakesh? Deze stad ligt op slechts 250 kilometer van Agadir en kan je met de auto (te verkrijgen bij Autohuur Agadir Airport) gemakkelijk bereiken. Marrakesh is een van de mooiste steden in Marokko en je kan je er dagen amuseren. Vanuit Agadir (of zelfs vanuit Marrakesh) is het evenzeer mogelijk een tripje te wagen naar het Atlasgebergte. De toeristen die meer van de warme temperatuur willen genieten kunnen zelfs met een jeep een safari plannen door de woestijn.

In het geval dat het strand van Agadir je niet meer kan bekoren, zijn er talrijke andere badplaatjes die je kan gaan bezoeken. Agadir is dan wel de meest zonovergoten stad in Marokko (met 360 dagen van het jaar zon), toch zijn er nog andere stranden het bezoeken waard. 170 kilometer rijden in noordelijke richting brengt je in Essaouira, een andere lieflijke badplaats waar jong en oud zich ongetwijfeld kan amuseren. De weg naar Essaouira brengt je langs prachtige plaatsen met uitzicht op zee.

Agadir is niet zomaar zo populair bij toeristen. In deze regio is er onnoemelijk veel te zien, onnoemelijk veel te doen. Maak het jezelf gemakkelijk en maak gebruik van de goede service die Huurauto Agadir Airport je biedt. Want met de auto is alles makkelijker.