Vind de juiste auto in Ajaccio Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Ajaccio Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Renault Clio

Renault Clio

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 3 sep. 2016 18:25 uur.

Renault Kangoo

Renault Kangoo

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2016 19:18 uur.

Peugeot 3008

Peugeot 3008

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 sep. 2016 19:15 uur.

Beoordeling autoverhuur in Ajaccio Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Ajaccio Luchthaven:

4.8 tot 5 (13834 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Alles staat goed en duidelijk beschreven. En de prijzen zijn uitstekend
Huurauto beoordeling van Houda A. - 23 jun. 2017 13:27
(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45

Autohuur Ajaccio Luchthaven

Een eiland kan heerlijk zijn. Even weg van de bewoonde wereld en een plek waar je van innerlijke rust kunt genieten. Het geeft je een euforisch gevoel die we als mensen allemaal nodig hebben. Een eiland dat je kan bezoeken is de stad Ajaccio in Corsica. Dit is een van de grootste eilanden in Frankrijk, waar veel te beleven valt. En om deze belevenissen allemaal mee te maken is het handig om een auto te hebben om in een kort tijdsstek zoveel mogelijk te ervaren. Daarom is Autohuur Ajaccio Airport aan te raden. Maar je wilt dit natuurlijk niet allemaal tegen een te duur tarief. Daarom is er gelukkig HAPPYCAR, waar je prijzen van Autohuur Ajaccio Airport met elkaar kunt vergelijken. Op die manier kun je een kwalitatief goede auto tegen een lage prijs huren.

Ontdek Ajaccio
Autoverhuur in Ajaccio Airport is ook leuk, omdat Ajaccio een zeer bijzondere stad is. Ajaccio is een van de grootste steden van het Franse eiland Corsica met een oppervlakte van 82,0 vierkante kilometer en is daarbij ook nog eens de hoofdstad van de gehele regio aldaar. Een bijzonder verschijnsel aan de stad is dat deze aan de randen beplant is met sinaasappels en olijfbomen. Dit garandeert een goede temperatuur en geeft ook beschutting tegen koude winden. De stad kent ook al een hele lange geschiedenis. De stad was namelijk al gesticht door de romeinen! In 1811 werd Ajaccio pas officieel de hoofdstad van de regio Corsica. Sinds die tijd zijn het aantal inwoners van de stad ook steeds meer gestegen. Waar er in 1962 nog maar 33000 inwoners waren, zijn dat er tegenwoordig dus al 65153. Een ander opzienbarend ding is dat er vele beroemde mensen zijn geboren in Ajaccio. Zoals Napoelon Bonaparte, Alizee, Wahbi Khaziri en nog andere bekende fenomenen. Om van al deze dingen te genieten is het belangrijk om Autoverhuur in Ajaccio Airport te hebben. Op die manier kun je alles snel tot je opnemen en allerlei culturele activiteiten bezichtigen. Bastia is ook niet ver weg. Bijzoner handig is de overname direct bij de vlughaven van Bastia Airport.

Met een huurauto Ajaccio ontdekken
Genieten is belangrijk wanneer je op vakantie bent. De hele dag niets doen is verspilling van je kostbare tijd. Met een Rental Car in Ajaccio Airport kun je in een kort tijdsstek allerlei verschillende culturele activiteiten bezoeken die je op je verlanglijstje hebt staan. Aangezien Ajaccio op een eiland ligt heb je dus allerlei pieren die een bezoekje waard zijn. Zo heb je de beroemde Citadel-pier die in de 16e eeuw is gebouwd en erg mooi uitziet. Ajaccio is ook een havenstad en daarom heb je er ook vuurtorens, vissershavens en allerlei andere dingen die bij een havenstad horen. En allemaal op een gezellige manier bij elkaar zijn gebouwd. Ben je geïnteresseerd in politiek? Dan is er ook de mogelijkheid om het stadhuis van Ajaccio te bezoeken. Dit is openbaar en kan erg intrigerend zijn. Wanneer je gelovig bent of gewoon geïnteresseerd in kerken, heb je ook plezier op Ajaccio. Want op Ajaccio staat ook de zogenoemde Kathedraal van Ajaccio. Dit is een bijzondere Kathedraal omdat de beruchte Napoleon Bonaparte hier is gedoopt. Bovendien kent de Kathedraal een lange geschiedenis. Hij is namelijk al gebouwd tussen 1577 en 1593. Voor de echte Napoleon-liefhebbers is er ook nog een standbeeld van hem te bezichtigen op de Place Giraud. Een Rental Car in Ajaccio Airport is perfect om deze gevarieerde culturele hoogstandjes te bezoeken.

Rondreis door de regio Ajaccio
Naast de stad Ajaccio is er natuurlijk nog veel meer te beleven in Corsica. Een Huurauto in Ajaccio Airport biedt een perfecte mogelijkheid om dit allemaal te ontdekken. Zo staat Corsica bekend om zijn hoge plekken. Dus als je van bergklimmen houdt is het echt een ideale plaats. De hoogste twee bergen zijn de Monte Rotondo en de Monte Clinto. Ook is het natuurreservaat in Scandola interessant om eens te bezoeken. Deze is nog maar een tijdje geleden opgericht en kent een totale oppervlakte van bijna 20 vierkante kilometer! Een Huurauto in Ajaccio Airport is ideaal zodat je ook dit natuurlandschap kunt bezichtigen en andere plekken die in Corsica liggen. Bedrijven die dit aanbieden zijn onder andere Avis, AutoEurope en AutoEscape. De omgeving ontdekken is namelijk iets waar iedereen naar verlangt tijdens zijn vakantie! En zeker tegen een laag huurtarief!