tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Alicante Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Hyundai i10
Hyundai i10
gevonden op 20 sep. 2016 20:49 uur
Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Seat Leon
Seat Leon
gevonden op 20 sep. 2016 20:49 uur
Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
VW GOLF AUTOMATICO
VW GOLF AUTOMATICO
gevonden op 28 aug. 2016 12:29 uur
Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Ford Galaxy Minivan
Ford Galaxy Minivan
gevonden op 15 okt. 2016 12:05 uur

Autohuur Alicante Luchthaven

De luchthaven Alicante droeg oorspronkelijk de naam El Altet en is de zesde drukste luchthaven in Spanje op basis van het aantal passagiers. Alicante Airport is de belangrijkste luchthaven voor de provincies Alicante en Murcia en ligt op 9 km ten zuidwesten van Alicante. In 2012 maakten 8.855.000 mensen gebruik van luchthaven Alicante, om zo hun weg in Spanje te kunnen vervolgen. Wanneer u besluit om de regio van Alicante te ontdekken kunt u het beste een auto huren op het vliegveld Alicante. Auto huren op Alicante Airport gaat zeer gemakkelijk en u kunt uw huurauto direct op de eerste verdieping van het vliegveld ophalen.

Autohuur vliegveld Alicante
Een huurauto van Alicante Airport zorgt er voor dat u heerlijk kunt genieten van de prachtige omgeving van Alicante. Wij raden u aan om uw reis te beginnen in de stad Alicante. In deze stad kunt u genieten van verschillende bezienswaardigheden. Zo kunt u naar het Kasteel van Santa Bárbara, Esplanada de España en de haven. In Alicante is het in een van de stadsparken goed mogelijk om even van de drukte te ontsnappen. Alicante kent twee bekende stadsparken, de L'Ereta Park en de El Palmeral Park. Hier kunt u heerlijk in de Spaanse zon liggen en genieten van het uitzicht. Na Alicante kunt u met een huurauto van luchthaven Alicante naar Xàbia, een stad aan de kust van de Middellandse Zee. In Xàbia kunt u heerlijk over winteren, aangezien de gemiddelde temperatuur in de winter 16 °C is. Xàbia is een stad met een prachtig strand en een aantal prachtige bezienswaardigheden. Zo kunt u met uw huurauto van Alicante Airport naar de oude stad. De oude stad was ooit een ommuurde stad om de inwoners tegen plunderende piraten te beschermen. Deze piraten zeilden langs de kust van Xàbia. Deze vestingswerken kunt u vandaag de dag nog steeds bekijken.

Huurauto Luchthaven Alicante
Verder kunt u met een huurauto van luchthaven Alicante naar Valencia, de derde grootste stad van Spanje. In deze stad hoeft u zich geen moment te vervelen, aangezien er altijd wat te beleven is. Houdt u liever van wat meer rust dan kunt u naar een van de pittoreske dorpjes die u in de buurt van Alicante kunt vinden. Zoals u ziet kunt u met een huurauto in Alicante genieten van prachtige bezienswaardigheden, het strand en verschillende leuke dorpjes. Met een huurauto van Alicante Airport kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.