Vind de juiste auto in Ancona Airport

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 8 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 28 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Ancona Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 feb. 2018 09:24 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 feb. 2018 09:24 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 feb. 2018 09:24 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 feb. 2018 09:24 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 feb. 2018 08:35 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 feb. 2018 08:35 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 feb. 2018 09:24 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 feb. 2018 09:24 uur.

Beoordeling autoverhuur in Ancona Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Ancona Airport:

4.9 tot 5 (445 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Goede service lekker dat het op schiphol zelf was aangezien ik weer heel vroeg wegvloog uit Nederland.
Huurauto beoordeling van Erica S.- 16 feb. 2018 06:30
(4.5 tot 5 )
Snelle prima service, auto in goede staat, prima prijs!
Huurauto beoordeling van Catharina N.- 13 feb. 2018 11:29
(5 tot 5 )
Gewoon perfect. De boeking, snel antwoord op mijn vraag. De huur auto zelf en de shuttle van en naar luchthaven en de prijs!
Huurauto beoordeling van Gerrit Jan R.- 11 feb. 2018 07:13

Autohuur Ancona Airport

Wilt u op vakantie, maar weer u niet waarnaartoe? Wanneer u van zon, zee, strand, bezienswaardigheden en historie houdt, dan is Ancona, gelegen in Noordoost-Italië is iets voor u! Ancona heeft een historisch centrum, waar veel gezelligheid is te vinden in de vorm van winkels, restaurants en bars. Daarnaast is het mooie uitzicht vanaf de dom een niet te missen ervaring! U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Ancona. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

 

Ontdek Ancona

Ancona was al bewoond sinds het Bronzen Tijdperk. De Griekse kolonisten uit Syracuse stichtten de belangrijke nederzetting in 387 voor Christus. Ze noemden deze nederzetting Ankon, wat elleboog in het Grieks betekent. Met de Romeinen vochten ze tegen de Galliërs, waardoor de stad veranderde in een Romeinse kolonie en een belangrijke militaire functie kreeg onder keizer Trajanus. Na de val van het Romeinse Rijk, werd de stad door verschillende volken aangevallen, waarvan de Saracenen een daadwerkelijke bedreiging vormden. Tijdens Paus Clemens VII kwam de stad definitief onder de heerschappij van de kerk. Tegenwoordig fungeert Ancona als een belangrijke veerhaven voor de verbindingen naar Kroatië, Griekenland en Albanië.

Ancona ligt bij de hellingen van twee uiterste einden van het voorgebergte van de Monte Conero, de Monte Astagnose & de Monte Guasco, waar de 90 meter hoge San Ciriaco staat. Deze kathedraal is gewijd aan Cyriacus van Jeruzalem en is gebouwd op de plaats waar een tempel van Venus stond. Het domplein, de Duomo di San Ciriaco, heeft een geweldige panoramische ligging, met vanaf de San Ciriaco een geweldig uitzicht!

In het hart van het historisch centrum ligt het plein, Piazza del Papa. Hier staat een standbeeld van paus Clemens XII, die verantwoordelijk was voor de renovatie van de haven in de 18de eeuw. Aan dit plein ligt ook de Chiesa di San Domenico, de Torre Civica en het Palazzo del Governo. Ook Ancona heeft haar mythes en legenden. De Fontana delle Tredici Cannelle vertelt de legende, dat degene die het water uit deze fontein drinkt, zijn terugkeer naar de stad zeker stellen. Het stadje zelf kent een historie, doordat het tijdens de Tweede Wereldoorlog door bombardementen grotendeels is verwoest. Nu is Ancona vooral bekend als inschepingshaven voor Griekenland. Ancona heeft een warm zeeklimaat. De temperatuur wisselt van boven de 22°C in de warmste maand naar tussen de -3 °C en 18 °C in de koudste maand.

 

Met een huurauto Ancona ontdekken

Makkelijk van A naar B reizen, wonderbaarlijke plekken ontdekken en bagage mee kunnen nemen. Flexibel, gemakkelijk en onafhankelijk zijn in Ancona met behulp van autoverhuur. Uit een onderzoek van Sunny Cars is gebleken dat 49% van de Nederlanders regelmatig een auto huurt voor de vakantie. 'Gaan en staan waar we willen' is de voornaamste reden om een auto te huren. De stad Ancona en omgeving ontdekken op uw eigen tempo kan met een huurauto vanaf de luchthaven.

 

Rondreis door de regio Ancona

De omgeving van Ancona is zeker waard om te verkennen. Met een huurauto kunt u er er ook voor kiezen om San Marino, of de badplaats Rimini te bereiken. Ook rijdt u zo naar de historische stad Perugia toe, waar u ook vele bezienswaardigheden ziet.

Wanneer u de stad wilt verkennen is het gebruik van een auto gemakkelijk. Rijdt u vanaf de San Ciriaco, die net buiten het centrum ligt naar de haven, waar de 14 meter hoge triomfboog van Trajanus staat. U kunt ook rijden naar Conero. Dit is een gebergte van 572 meter en tevens de enige berg aan dit gedeelte van de Adriatische kust. Andere populaire plaatsen zijn de badplaatsen Numana en Sirolo. Er is zelfs een belangrijke bedevaartsoord, Loreto. Met een huurauto vanaf de luchthaven kunt u gaan en staan waar uzelf wilt!