Vind de juiste auto in Istanbul Ataturk Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Istanbul Ataturk Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Renault Clio

Renault Clio

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 7 okt. 2016 17:46 uur.

Renault Megane

Renault Megane

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 7 okt. 2016 17:52 uur.

Renault Traffic Minivan

Renault Traffic Minivan

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 7 okt. 2016 17:52 uur.

Mercedes E

Mercedes E

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 okt. 2016 10:06 uur.

Beoordeling autoverhuur in Istanbul Ataturk Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Istanbul Ataturk Luchthaven:

4.8 tot 5 (13777 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
alles zeer overzichtelijk, huren wel voor de 1e keer
Huurauto beoordeling van P.G.M. J. - 24 mei 2017 21:19
(5 tot 5 )
Alles klopte, goede prijs, goede auto
Huurauto beoordeling van Gert-Jan O. - 24 mei 2017 18:45
(5 tot 5 )
Zeer service gericht en een huurprobleem zeer adequaat opgelost
Huurauto beoordeling van Hendrik Wilhelm S. - 24 mei 2017 16:26

Autohuur Istanbul Ataturk Luchthaven

Istanbul Airport, ook wel luchthaven Istanbul Atatürk is het grootste en belangrijkste vliegveld van Turkije. Istanbul Airport werd in 1924 geopend en ligt 24 km ten westen van het stadscentrum. In 1980 werd de luchthaven Istanbul omgedoopt tot Atatürk Airport, vernoemd naar de eerste president en grondlegger van de republiek Turkije, Mustafa Kemal Atatürk. In 2012 passeerden ongeveer 45 miljoen passagiers Atatürk Airport. Door de beperkte groei mogelijkheden van Atäturk Airport en de als maar groeiende hoeveelheid passagiers werd in 2009 ten oosten van Istanbul, Airport Sabiha Gökcen opgericht om het Ätaturk Airport te ontlasten. Wanneer u op Istanbul Airport aankomt dan kunt u het best een auto huren. Op het vliegveld Istanbul vindt u een aantal autoverhuur bedrijven, maar het beste kunt u van tevoren online een auto huren.

Autoverhuur Istanbul Airport
Uw reis in Turkije kunt u het best beginnen met een huurauto op het vliegveld Istanbul. Vanaf luchthaven Istanbul rijdt u in ongeveer 25 minuten naar het centrum van de stad. Istanbul is een echte wereldstad waar Europa en Azië samensmelten. De stad kent een rijke historie, waardoor u het gevoel heeft alsof u zich in een openluchtmuseum bevindt. Zo vindt u in Istanbul meer dan vierhonderd moskeeën, musea en kerken. Rijdt u bijvoorbeeld naar het indrukwekkende Topkapi Paleis, wat in het verleden diende als onderkomen van de Osmaanse sultans of rijdt u naar de Blauwe Moskee. Deze prachtige moskee domineert de skyline van Istanbul en ziet er erg indrukwekkend uit met zijn koepels en minaretten. Naast deze twee bijzondere bezienswaardigheden vindt u nog tal van andere hoogtepunten in Instanbul. Zo rijdt u met een huurauto vanaf Atatürk Airport in een half uur naar de Bosporus. De Bosporus is de zeestraat die Istanbul opslitst in een Europees en Aziatisch deel. Met uw huurauto kunt u ervoor kiezen om over één van de langste hangbruggen ter wereld te rijden of u kunt ervoor kiezen om uw auto te parkeren en een boottocht maken. Met een boottocht leert u Istanbul vanuit een heel ander perspectief kennen. Leunt u lekker achterover en geniet van deze indrukwekkende stad.

Huurauto Istanbul Airport
Met een huurauto van Atatürk Airport, bent u er zeker van dat u geen enkel hoogtepunt van deze prachtige stad hoeft te missen. Met een huurauto kunt u de hierboven genoemde bezienswaardigheden eenvoudig bereiken vanaf vliegveld Istanbul. Voor welke reden u ook maar een huurauto zoekt, autohuur vanaf Atatürk Airport geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.