Vind de juiste auto in Auckland Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Auckland Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kia Picanto

Kia Picanto

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 32 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 aug. 2016 12:29 uur.

Ford Focus

Ford Focus

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 29 dagen

Dit aanbod is gevonden op 4 sep. 2016 16:45 uur.

Holden Captiva SUV

Holden Captiva SUV

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 okt. 2016 12:04 uur.

Mitsubishi Outlander SUV

Mitsubishi Outlander SUV

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 29 dagen

Dit aanbod is gevonden op 4 sep. 2016 16:45 uur.

Beoordeling autoverhuur in Auckland Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Auckland Luchthaven:

4.8 tot 5 (13834 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Alles staat goed en duidelijk beschreven. En de prijzen zijn uitstekend
Huurauto beoordeling van Houda A. - 23 jun. 2017 13:27
(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45

Autohuur Auckland Luchthaven

Auckland Airport is de grootste en drukste luchthaven in Nieuw-Zeeland met ruim 14 miljoen passagiers per jaar. De luchthaven is de belangrijkste hub van Nieuw-Zeeland voor zowel passagiersvervoer als vrachtvervoer. Vanaf dit vliegveld kunt u naar alle andere luchthavens in Nieuw-Zeeland vliegen. Auckland Airport ligt op ongeveer 20 kilomter ten zuiden van de stad. Door middel van een huurauto is het gemakkelijk om de stad te bereiken.

Auto huren vanaf Auckland Airport
De beste manier om de omgeving van Auckland te ontdekken is met een huurauto. Op Auckland Airport vindt u een aantal autoverhuur bedrijven, maar u kunt het beste vooraf online een auto boeken. Wanneer u van te voren een huurauto boekt bent u zeker van het hebben van een auto en kunt u na aankomst met het vliegtuig uw weg eenvoudig vervolgen. Wanneer u naar het centrum van Auckland gaat rijden, moet u er rekening mee houden dat ze in heel Nieuw-Zeeland links rijden.

Eenmaal in het centrum van Auckland aangekomen, vindt u een aantal bijzondere bezienswaardigheden, waaronder de Ferry Building. De Ferry Building is een historisch gebouw uit 1909 en is misschien wel het meest herkenbare gebouw van Auckland. Vanaf hier kunt u ook een veerboot nemen naar een aantal eilanden voor de kust van Auckland. Eén van deze eilanden is Wiheke Island. Dit subtropische eiland ligt op ongeveer een half uur varen vanaf Auckland. Als u hier aankomt kunt u genieten van de prachtige zandstranden of en bezoek brengen aan een van de vele wijnboeren op het eiland.

Op iets meer dan een uur rijden bij Auckland Airport vandaan vindt u het Tawharanui Regional Park, waar u veel bijzondere planten en dieren vindt. Het park kenmerkt zich door de goede afwisseling tussen het gebruik van het gebied door de boeren en het behoud van inheemse dieren en planten. Met een huurauto vanaf Auckland Airport hoeft u geen enkel hoogtepunt van deze bijzondere stad en zijn omgeving te missen.

Verder kijken dan Auckland
Door een huurauto op te halen in Auckland Airport kunt u de stad op een leuke en makkelijke manier ontdekken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw huurauto op een andere plek weer in te leveren en zo een reis door Nieuw-Zeeland te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Christchurch. Christchurch staat bekend als de ‘garden city’. Dit komt door de Botanische Tuinen die elk jaar meer dan één miljoen bezoekers trekken. Door het gematigde klimaat in Christchurch groeien er duizenden planten die sinds 1863 verzameld zijn. Naast de veelal kleurrijke planten vindt u in deze prachtige tuin een paar van de grootste, hoogste en oudste bomen in Nieuw-Zeeland. Wanneer u naar Christchurch rijdt komt u onderweg ook langs de hoofdstad van Nieuw-Zeeland, Wellington. Wanneer u hier bent moet u zeker niet verbeten om de beroemde Wellington Cable Cart te nemen. Deze cable cart vertrekt vanuit het centrum van de stad en brengt u naar de botanische tuinen. Als u in deze cable cart zit heeft u een prachtig uitzicht over de stad, zonder dat u hierzelf moeite voor hoeft te doen. Daarnaast staat Wellington vooral bekend als het culturele centrum van het land. Zo vindt u er een bloeiende film- en theatherindustrie en een aantal musea. Wellington is niet altijd de hoofdstad van Nieuw-Zeeland geweest. In het verleden was Auckland de hoofdstad van Nieuw-Zeeland tot William Bobson in 1865 besloot om van Wellington de hoofdstad te maken. 

Door middel van een auto huren op de luchthaven van Auckland, ondekt u deze stad op een leuke en makkelijke manier. Het is met een huurauto ook mogelijk om andere steden op het noordereiland te bezoeken. Onderweg hier naar toe kunt u genieten van het prachtige Nieuw-Zeelandse landschap en kunt u stoppen waar en wanneer u maar wilt. Voor welke reden u dan ook maar een huurauto wil hebben, met een huurauto vanaf Auckland Airport heeft u de vrijheid om te gaan en te staan waar uzelf wilt.