tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Madrid-Barajas Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen
Seat Ibiza
Seat Ibiza
gevonden op 24 okt. 2016 14:05 uur
Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen
Hyundai i30
Hyundai i30
gevonden op 13 okt. 2016 19:12 uur
Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 31 dagen
Seat Toledo
Seat Toledo
gevonden op 9 aug. 2016 21:44 uur
Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 31 dagen
Seat Alhambra
Seat Alhambra
gevonden op 3 aug. 2016 23:56 uur

Autohuur Madrid-Barajas Luchthaven

Madrid-Barajas airport, beter bekend als Madrid airport is de grootste internationale luchthaven van Spanje.  Luchthaven Madrid verwerkt ruim 55 miljoen passagiers per jaar en heeft een capaciteit van 70 miljoen passagiers per jaar. Hiermee is Madrid Airport de op drie na grootste luchthaven van Europa gemeten naar passagiersaantallen. Wanneer u op vliegveld Madrid aankomt is de kans groot dat u in terminal 2 aankomt. In totaal bestaat het vliegveld van Madrid uit 4 terminals die allemaal met elkaar verbonden zijn door een gratis shuttlebus en tussen T4 en T4s rijdt een ondergrondse trein. Wanneer u besluit online een auto te boeken kunt u deze in T1, T2 of T4 ophalen en vanaf daar u weg vervolgen. Het vliegveld Madrid ligt 13 kilometer ten noordoosten van de stad zelf en met een huurauto rijdt u in 15 minuten naar het centrum toe.

Autoverhuur Madrid Airport
Met een huurauto kunt u de stad en zijn omgeving op een eenvoudige manier ontdekken. Zo rijdt u binnen 20 minuten van het vliegveld Madrid naar het Palacio Real. Dit prachtige paleis telt maar liefst 3418 kamers en is daarmee, na Versailles, het grootste koninklijke paleis van Europa. Verder kunt u een bezoek brengen aan één van de top musea die Madrid rijk is. Wat dacht u van het Museo del Prado, waar u kunst kunt bewonderen van grootheden als Rembrand, Titiaan, El Greco en Murillo of het Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia waar u prachtige tentoonstelling vindt van de moderne en hedendaagse kunst in Spanje. Als u genoeg heeft van alle drukte dan kunt u uitrusten op één van de vele terrasjes in de stad of u kunt een bezoek brengen aan één van de vele stadsparken. Naast Madrid kunt u vanaf de luchthaven Madrid nog naar tientallen andere bestemming rijden. Zo vindt u ten noorden van het vliegveld Madrid op ongeveer een uur rijden het Nationale Park Tejera Negra. Dit park kent een rijke flora en fauna en wanneer u een echte natuurliefhebber bent mag u dit prachtige park zeker niet missen. U kunt er ook voor kiezen om naar Valladolid, Zaragoza of Valencia te rijden. Al deze steden liggen op ongeveer twee uur rijden van Madrid Airport en zijn met een huurauto gemakkelijk te bereiken.

Huurauto Madrid Airport
Met een huurauto van Madrid Airport, bent u er zeker van dat u geen enkel hoogtepunt op u reis hoeft te missen. Met een huurauto kunt u de hierboven genoemde steden en gebieden eenvoudig bereiken vanaf luchthaven Madrid. Voor welke reden u dan ook maar een huurauto zoekt, autohuur vanaf luchthaven Madrid geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.