Vind de juiste auto in Bari Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Bari Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Fiat Panda

Fiat Panda

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 sep. 2016 10:44 uur.

Opel Astra STW

Opel Astra STW

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 sep. 2016 10:44 uur.

Nissan Qashqai SUV

Nissan Qashqai SUV

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 sep. 2016 10:44 uur.

Seat Alhambra

Seat Alhambra

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 20 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 okt. 2016 12:36 uur.

Beoordeling autoverhuur in Bari Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Bari Luchthaven:

4.8 tot 5 (13834 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Alles staat goed en duidelijk beschreven. En de prijzen zijn uitstekend
Huurauto beoordeling van Houda A. - 23 jun. 2017 13:27
(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45

Autohuur Bari Luchthaven

Bari is een grote haven en studentenstad in het zuiden van Italië. Het is een stad met ongeveer 320.000 inwoners en leeft aan alle kanten. Omdat het een vrij grote stad is het huren van een auto op de luchthaven geen overbodige luxe. Het vliegveld ligt op een kleine 20 minuten rijden van het centrum. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van er een auto voor u beschikbaar is. Om het zou eenvoudig mogelijk te maken worden er via de website van HAPPYCAR verschillende auto’s van grote verhuurders, zoals Hertz, Europcar en Alamo met elkaar vergeleken. Daarbij wordt de laagste prijs gegarandeerd voor precies de behoeftes en wensen die u heeft. U kunt uw auto ophalen op een van de verschillende verhuurstations, waarna u eenvoudig uw reis kunt vervolgen.

 

Ontdek Bari

Bari is een erg oude stad en dat is ook overal nog terug te zien. De haven van deze stad werd al vermeld in 181 voor Christus. Hierdoor zijn er veel oude basilieken en kerken te vinden in de stad. Een van de bekendste en mooiste is de basiliek van Sint Nicolaas. Het gaat hier om dezelfde Sint Nicolaas als de sinterklaas waarvan wij op 5 december zijn verjaardag vieren. Het is eigenlijk verbazingwekkend hoe goed de oude stad is bewaard is gebleven en dit is dan ook het mooie aan een bezoek aan Bari. Het is misschien niet de meest bekende stad, waar je ook snel op vakantie zou gaan, maar een bezoek is zeker de moeite waard. Het is gelegen aan de Adriatische zee en heeft dan ook een prachtige haven waar je een mooi uitzicht hebt. 

Wanneer je gek bent op Italiaans eten dan is een bezoek aan Bari helemaal aan te raden. De keuken van Bari is een van de bekendste en meest traditionele Italiaanse keukens. Er wordt vooral gebruik gemaakt van de grote variëteit aan lokale groenten en fruit, in combinatie met zelfgemaakte pasta van meel uit de omgeving.

Met een huurauto vanaf de luchthaven kunt u op een comfortabele manier de stad ontdekken. Als u dol op kunst bent, dan is een bezoek aan het Museo d'Arte Contemporanea Polignano a Mare museum een leuke activiteit. Ook de Pinacoteca Provinciale di Bari is dan een aanrader, maar hier kun je ook heen als je niet zo heel kunstzinnig bent. De stad is opgedeeld in twee delen, het oude Bari en het nieuwe Bari. In het oude Bari heb je mooie uitzichten over de zee naar het nieuwe gedeelte. Het nieuwe gedeelte is heeft een opvallend rechthoekig stratenpatroon. Met uw huurauto is het gemakkelijk om tussen deze twee gedeeltes heen en weer te reizen. Het leuke aan deze stad is dat het naast een cultere stad ook een studenten stad is. Dit houdt Bari levendig en toch modern. Er zijn dan ook leuke barretjes en restaurants te vinden waar ook voor weinig heerlijk gegeten kan worden.

 

Rondreis door de regio Bari

Wanneer u even genoeg heeeft van de drukte in de stad en genoeg cultureels gezien hebt, dan kunt u ook met uw huurauto het strand opzoeken. Dit kan vooral in de hete zomermaanden, wanneer de zee voor een heerlijke verkoeling kan zorgen. In juli en augustus kan het in Bari wel 44 graden worden. Wanneer je dus echt de stad wilt bezoeken is het aan te raden om in het voor- of najaar te gaan aangezien het anders niet is vol te houden. Een leuke activiteit in de omgeving van Bari is een bezoek aan de Grotte Castellane dit is een druipsteengrot met prachtige druipsteenformaties. Dit ligt op ongeveer 40 minuten rijden vanaf het Centrum van de stad.

Vanuit Bari kunt u ook nog andere steden bezoeken, Ancona, Napels en Lamezia Terme. Wanneer u dus een auto huurt vanaf de luchthaven van Bari kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.