tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Bastia Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Renault Clio
Renault Clio
gevonden op 25 sep. 2016 21:31 uur
Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
gevonden op 25 sep. 2016 19:29 uur
Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Volkswagen Touran
Volkswagen Touran
gevonden op 25 sep. 2016 21:31 uur

Autohuur Bastia Luchthaven

De plaats Bastia is gelegen op het eiland Corsica (Frankrijk). Dit is een prachtig eiland dat veel te bieden heeft. Zo kunt u er genieten van de prachtige meren en groene bossen die te vinden zijn op het eiland, maar u kunt ook lekker genieten aan de vele stranden die dit eiland te bieden heeft. Het eiland is vrij groot en is zonder huurauto vanaf de luchthaven.  niet gemakkelijk te verkennen. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Bastia. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

 

Ontdek Bastia

Bastia is de twee na grootste stad op het eiland Corsica en heeft zo’n 44.000 inwoners. De belangrijkste haven van het eiland ligt in Bastia en is zeker een bezoek waard met uw huurauto. Ook vindt u nog 2 andere havens in Bastia die meer gebruikt worden voor toeristische aankomsten en oude visserbootjes. Vlak bij deze havens vindt u ook een hoop gezellige barretjes en restaurants. Daarnaast ligt de stad vlak naast de berg "Serra di Pignu" die bijna 1 kilometer hoogte heeft. Wanneer u met uw huurauto de berg bezoekt heeft u een prachtig uitzicht over de stad. In de stad Bastia vindt u daarnaast ook het museum van Corsica en de prachtige Citadel die gebouwd is door genoese gouverneurs die destijds gevestigd waren op het eiland.

Het fijne van een huurauto is het feit dat u niet overal een taxi of bus voor hoeft te regelen. U kunt op je eigen houtje de stad ontdekken en overal komen waar u wilt. Wanneer u even genoeg cultuur gesnoven heeft in deze oude stad kunt u gemakkelijk met uw huurauto een van de vele stranden die rondom de stad liggen bezoeken. De stranden op Corsica zijn over het algemeen van zand en het water is erg helder. Doordat u zich op een eiland in de Middelandse zee bevindt is het klimaat erg lekker en waait er een lekker briesje op het strand, ideaal dus voor een lekkere verkoeling.

 

Rondreis door de regio Bastia

Mocht u ook erg gecharmeerd zijn van mooie natuur en prachtige wandelpaden, dan bent u ook op Corsica aan het juiste adres. Met uw huurauto kunt u zo het binnenland van Corsica inrijden, waar een enorme hoeveelheid aan wandelpaden en groen te vinden is.

Doordat er ook enkele bergen te vinden zijn op het eiland variëren deze wandelingen van erg gemakkelijk tot zeer pittig. Wilt u het liever een iets minder vermoeiende activiteit dan is het huren van een quad ook aan te raden om de natuur te verkennen. Ook is rijden naar het zuidwesten van het eiland aan te raden. Hier vindt u de hoofdstad van Corsica, Ajaccio.

In deze stad is Napoleon geboren en veel gebouwen en museums gaan hier dan ook over. Daarnaast is deze stad ook erg leuk om doorheen te wandelen en te genieten van de haven en barretjes langs de haven.

Al met al is Corsica dus de perfecte locatie om te bezoeken met een huurauto vanaf de luchthaven. Vanuit daar kunt u het hele eiland bezoeken in het comfort van uw eigen huurauto. Mocht u het eiland in kleine etappes door willen trekken dan is het ook mogelijk om een auto in Bastia te huren en in te leveren op een andere plaats op het eiland. Wilt u hier meer over weten kijk dan op de website van HAPPYCAR en zoek de perfecte auto uit. Het voordeel van HAPPYCAR is dat u voor uw vertrek al de goede auto kunt uitzoeken en dat tegen de laagste prijs. U hoeft dan alleen nog maar de sleutels op te halen en uw vakantie kan beginnen!