tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Belfast Int. Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen
Vauxhaull Corsa 2T AUT
Vauxhaull Corsa 2T AUT
gevonden op 23 okt. 2016 16:40 uur
Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen
Ford Focus 4T AC
Ford Focus 4T AC
gevonden op 22 okt. 2016 09:53 uur
Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen
Vauxhall Zafira Minivan
Vauxhall Zafira Minivan
gevonden op 23 okt. 2016 16:40 uur
Vanaf € 38 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen
Mercedes C-Klasse 4T AU
Mercedes C-Klasse 4T AU
gevonden op 23 okt. 2016 16:40 uur

Autohuur Belfast Int. Luchthaven

Belfast is niet alleen de hoofdstad van Noord- Ierland, maar ook de grootste stad van het land, met een zeer bewogen verleden. Gelegen aan de monding van de rivier de Lagan is de stad perfect geschikt voor het maken van een stedentrip. De combinatie van een historisch centrum met moderne delen van de stad maken een tripje met een huurauto naar Belfast bijzonder aantrekkelijk. HAPPYCAR maakt het mogelijk om een geschikte autohuur Belfast Airport te vinden. Grote verhuurders als Hertz, Europcar en Avis bieden reizigers de mogelijkheid om direct op de luchthaven een passende huurauto Belfast Airport te vinden, om vervolgens de stad en haar omgeving te kunnen verkennen.

Ontdek Belfast
Belfast is vanaf elke Rental Car Belfast Airport binnen 10 minuten rijden bereikbaar. Het eerste dat opvalt is het feit dat de stad omringd wordt door heuvels. De Black Mountain en Cavehill zijn bepalend voor de uitstraling en charme van de Ierse hoofdstad. Gelegen aan de rivier de Lagan aan de monding van de zeearm Belfast Lough, met een directe verbinding naar de Ierse Zee, beschikt de stad over het grootste droogdok ter wereld. De grote kranen van de haven zijn al in de verte te herkennen. In dit dok is de alom bekende Titanic gebouwd. Niet alleen de haven is een belangrijke trekpleister die makkelijk bereikbaar is met een auto van autoverhuur Airport Belfast, de stad kent tal van culturele en historische bezienswaardigheden die de moeite van het bezoeken waard zijn. Enkele historische gebouwen zijn onder andere de Queen’s University en de City Hall. De Ulster Bank en de Northern Bank, respectievelijk uit 1860 en 1769, zijn architectonische parels die dankzij een auto van autohuur Belfast Airport te bezoeken zijn.

Met een huurauto Belfast ontdekken
Het meest markante gebouw van Belfast is City Hall, gelegen op Donegall Square. Donegall Square is met de auto van autoverhuur Belfast Airport goed en snel bereikbaar. Het gebouw is compleet in renaissancestijl gehouden en is zowel aan de buiten- als de binnenkant bijzonder imponerend. De binnenkant wordt gedomineerd door de opvallende koepel en de grote marmeren trap. Onder begeleiding van een gids kunnen de talloze schilderijen, imposante versieringen van Italiaans marmer, gebrandschilderde ramen en het uitbundige pleisterwerk bewonderd worden. Vanaf half november tot half december wordt in de City Hall bovendien de Christmas Continental Market gehouden, een extra lokkertje voor reizigers die een stedentrip naar Belfast plannen. Voor het gebouw staat een marmeren beeld ter nagedachtenis aan alle slachtoffers van de Titanic, het luxe schip dat in Belfast gebouwd werd. Een aanrader voor gezinnen met kinderen tot 14 jaar is het Belfast Castle, gelegen tegen de Cave Hill. Eveneens makkelijk bereikbaar met een huurauto Belfast Airport leren bezoekers hier niet alleen meer over de geschiedenis van Cave Hill en het kasteel, maar kunnen kinderen zich helemaal uitleven in het ernaast gelegen Adventurous Playground. Het kasteel kan bovendien dienen als vertrekpunt naar de nabij gelegen grotten. In het bezoekerscentrum krijgen reizigers alle informatie over de bijzondere dieren en planten die in het omringende natuurgebied te vinden zijn. Hiervoor hoeft geen aparte rit met een auto van Rental Car Belfast Airport gemaakt te worden, omdat alles te voet bereikbaar is. Andere bezienswaardigheden in Belfast zijn de St. Anne’s Cathedral, het Ulster Folk & Transport Museum en de Belfast Botanic Gardens en Palm House.


Rondreis door de regio Belfast
Niet alleen Belfast zelf is het perfecte reisdoel met een auto van autoverhuur Belfast Airport, ook de omgeving van de stad is geschikt voor de avontuurlijk ingestelde bezoeker. Op ongeveer 1,5 uur rijden van de hoofdstad ligt Derry- Londonderry, een smeltkroes van modern en historie. De volledig ommuurde stad gecombineerd met de intact gebleven kanonnen zorgen voor een prachtig uitzicht en geven een kijk in de geschiedenis. Andere bezienswaardigheden in de tweede stad van Ierland zijn de Peace Bridge, de verschillende muurschilderingen en het vredesbeeld Hands Across the Divide. Leuke shops en hippe cafés maken het beeld compleet en zorgen voor een leuk dagje uit. Vlakbij Belfast zijn de Mourne Mountains te vinden waar de auto van autoverhuur Belfast Airport ingeruild kan worden voor een tripje door de bergen te voet of met de fiets.

Boek voordelig en snel een auto via HAPPYCAR, dé vergelijkingssite voor een huurauto bij Belfast Airport!