tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Belgrade Nikola Tesla Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen
Volkswagen
Volkswagen
gevonden op 29 sep. 2016 16:41 uur
Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
gevonden op 29 sep. 2016 16:41 uur
Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Opel
Opel
gevonden op 19 sep. 2016 12:24 uur

Autohuur Belgrade Nikola Tesla Luchthaven

Het Servische Belgrado is een stad met meer dan 1,5 miljoen inwoners. Het is een levendige stad met een mix van oosterse en westerse culturen. Met uw huurauto van Belgrado Airport rijdt u misschien wel naar de hippe wijk Skadarlija, dat bekend staat om de gezellige bars, restaurants en de live bands die er in de avonduren optreden. Maar u kunt ook op weg naar één van de vele musea of oude kerken die in de stad te bezichtigen zijn. Vanaf Schiphol is het slechts twee uur vliegen voor u aankomt in de Servische hoofdstad Belgrado. Al bent u er dan nog niet. Het vliegveld van Belgrado ligt namelijk zo'n 12 kilometer buiten de stad. De autoverhuur bij Belgrado Airport biedt uitkomst. En vergelijkingssite HAPPYCAR helpt u om de beste aanbieder van huurauto's te vinden. Bent u het goedkoopst uit bij AutoEscape, Argus Car Hire of bij Hertz? Typ gewoon uw bestemming in en u weet het!

Ontdek Belgrado
Belgrado is tegenwoordig de bruisende hoofdstad van Servië. Maar in het verleden is de stad in heel wat verschillende handen geweest. In de eerste eeuwen van onze jaartelling waren het onder andere de Romeinen, de Hunnen en de Serven die de nederzetting bewoonden. Vanaf de vijftiende eeuw waren het de Turken en Oostenrijkers die om deze plek vochten. Pas in 1867 kwam Belgrado definitief in de handen van de Serven. In al die eeuwen is er één bouwwerk dat de verschillende volkeren heeft zien komen en gaan: het Kalemegdan Fort. Dankzij de autohuur bij Belgrado Airport rijdt u zo naar deze locatie toe. Het 2000 jaar oude Kalemegdan Fort is tegenwoordig open voor bezoekers. Rondom het fort bevindt zich het zogenaamde Kalemegdan Park. Hier kunt u de Belgrado Zoo en het natuurhistorisch museum bezoeken. Al kunt u natuurlijk ook gewoon even uitrusten voor u weer in uw rental car van Belgrado Airport stapt.

Met een huurauto Belgrado ontdekken

De autoverhuur van Belgrado Airport geeft u de mogelijkheid om de stad eens goed te bekijken. Veel toeristen beginnen hun kennismaking met de stad bij de Servisch-Orthodoxe kathedraal van de heilige Sava. Dit enorme witte bouwwerk is vanbinnen minstens net zo mooi als vanbuiten. Vooral de imposante koepel trekt de aandacht. Een verrassend detail is dat de kathedraal nog relatief jong is. De bouwers begonnen in 1935, maar al na een paar jaar lag het project helemaal stil. Dit lag deels aan de Tweede Wereldoorlog en deels aan de bureaucratische molen. In 1989 werd de kathedraal pas in gebruik genomen. Voor cultuurliefhebbers is ook een bezoek aan het Nationaal Museum verplichte kost. Dit museum herbergt de meest uitgebreide kunstcollectie van de hele Balkan. U ziet er onder andere archeologische vondsten en middeleeuwse kunstvoorwerpen. Er zijn zelfs werken te bewonderen van kunstenaars als Matisse, Rubens, Renoir en Van Gogh. Na al die culturele indrukken kunt u wel wat ontspanning gebruiken. Stap gewoon in uw huurauto van Belgrado Airport en rijd eens richting de oever van de rivier. Op de plek waar de Sava rivier overgaat in de Donau, ligt het Great War Island. Dit eiland is vooral populair vanwege de unieke flora en fauna. In het midden van het eiland lijkt het bijna alsof u in een echte jungle bent beland. Op Great War Island leven ongeveer 190 verschillende soorten vogels. Dus sta af en toe even stil en kijk rustig om u heen. Zo ontdekt u al snel de meest bijzondere planten en dieren.

Rondreis door de regio Belgrado
Servië is een land met veel ongerepte natuur. Dankzij de autohuur bij Belgrado Airport kunt u gemakkelijk een dag de stad uit om deze natuurgebieden zelf te gaan verkennen. Ongeveer 100 kilometer ten noordwesten van Belgrado vindt u het Nationaal Park Fruška Gora. Hier spot u misschien wel een keizerarend, wilde kat of een kleine das. In het gebied bevinden zich maar liefst zestien Servisch-Orthodoxe kloosters, waar de meest unieke kunstschatten zijn ondergebracht. Rondom het Nationaal Park Fruška Gora zijn ook verschillende wijngaarden te bezoeken. Deze wijngaarden zijn goed bereikbaar met uw rental car van Belgrado Airport. Bij de wijngaarden ontdekt u hoe de lokale wijn gemaakt wordt. En wellicht laat u zich meteen verleiden om een echte fles Servische wijn te kopen.