Vind de juiste auto in Berlijn Tegel Luchthaven

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 7 per dag

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Berlijn Tegel Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 jul. 2017 17:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 jul. 2017 17:47 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 jul. 2017 17:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 jul. 2017 17:47 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 jul. 2017 19:49 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 jul. 2017 19:49 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jun. 2017 14:57 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 jun. 2017 14:57 uur.

Beoordeling autoverhuur in Berlijn Tegel Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Berlijn Tegel Luchthaven:

★★★★★
★★★★★

4 tot 5 (16 beoordelingen)

★★★★★
★★★★★
(4.8 tot 5 )
Competent en behulpzam. Merci!
Huurauto beoordeling van Vincent P.- 30 jul. 2015 19:16
★★★★★
★★★★★
(4.2 tot 5 )
Toen we het aanbod kregen hebben we het direct geboekt, wat een scherp tarief zeg
Huurauto beoordeling van Abduhla C.- 30 jul. 2015 02:00
★★★★★
★★★★★
(4.1 tot 5 )
Ontzettend leuke reis gehad omdat we konden gaan en staan waar we wouden dankzij de huurauto
Huurauto beoordeling van Kevin D.- 30 jul. 2015 01:34

Autohuur Berlijn Tegel Luchthaven

Berlijn Tegel Airport is de belangrijkste internationale luchthaven in Berlijn. Het vliegveld is gelegen in Tegel, een deel van de noordelijke wijk Reinickendorf op ongeveer 8 kilometer ten noordwesten van het centrum van Berlijn. In 2012 passeerden meer dan 16 miljoen passagiers luchthaven Berlijn, waardoor het veruit de grootste luchthaven van Berlijn is en de vierde drukste luchthaven in Duitsland. Op dit moment wordt er druk gebouwd aan een nieuw vliegveld die op een nog onbekende datum geopend wordt. Dit vliegveld zal al het commerciële vliegverkeer van luchthaven Berlijn overnemen. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Berlijn. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.


Berlijn is een ruim opgezette stad en bestaat eigenlijk, zoals hierboven werd genoemd, uit 2 steden (Oost- en West-Berlijn). Na de val van de Berlijnse muur zijn ze samengevoegd en vervolgens verder uitgebouwd met een nieuw, groot en chique centrum dat zich uitstrekt van het Potsdamer Platz tot Unter den Linden en Friedrichstraße. Unter den Linden is een boulevard waar u veel mooie gebouwen kan vinden. U vindt hier onder andere Alte Bibliotheek, het prestigieuze Adlon Hotel en de Berliner Staatsoper. Aan het eind van de boulevard vindt u de Pariser Platz. Aan de Pariser Platz staat de veel gefotografeerde toegangspoort van Berlijn, de Brandenburger Tor. De toegangspoort die er nu staat is een tweede versie en is gebouwd in 1788. De Brandenburger Tor is het symbool van de hereniging en vrijheid. Op een steenworp afstand van de Brandenburger Tor vindt u het geheel gemoderniseerde Reichstag, waar het Duitse parlement gehuisvest is. Dit statige bouwwerk stamt uit de negentiende eeuw en heeft een glazen koepel waar u doorheen kunt lopen. Het wordt wel aangeraden, om van te voren hiervoor kaartjes te bestellen. Wanneer u de glazen koepel betreedt, heeft u mooi uitzicht over de gehele stad. In de buurt van de Brandenburger Tor staat ook het indrukwekkende Holocaust monument, bestaande uit 2711 antracietkleurige stenen blokken. Dit monument staat ter herdenking aan de 6 miljoen Joden die in de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen en is geopend in 2005. Het gedenkteken is ontworpen door de Amerikaan Peter Eisenmann en bevindt zich tussen de Brandenburger Tor en Potsdamer Platz.

De beste plek om het ijzeren gordijn te bekijken dat Berlijn zo lang in de greep heeft gehouden is bij East Side Gallery. Hier staat nog een stuk van 1316 meter muur, die in 1990 beschilderd is door 118 kunstenaars uit 21 verschillende landen.

Tijdens de tweedeling van Berlijn waren er een paar doorgangen, waar je tussen Oost- en West-Berlijn kon reizen. Bij de derde doorgang, Checkpoint Charlie, is nog goed te zien hoe dit vroeger in zijn werk ging. Hier is een replica van het oorspronkelijke wachterhuis tussen de Amerikaanse en Russische zone gemaakt.

Met een huurauto in Berlijn rijdt u zo naar alle bezienswaardigheden toe. Een huurauto geeft u de vrijheid om te doen wat uzelf wilt. Naast alle bezienswaardigheden in Berlijn is er ook genoeg te beleven rondom Berlijn. Net buiten Berlijn vindt u het bosrijke gebied Spreewald. In dit prachtige natuurgebied kunt u bijkomen na een paar dagen cultuur snuiven in Berlijn. Daarnaast kunt u vanuit Berlijn ook gemakkelijk naar Hamburg. Binnen 3 uur rijdt u met uw huurauto hiernaar toe. Ook kunt vanuit Berlijn binnen 4 uur in Bremen zijn. Kortom; een auto huren in Berlijn geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.