Vind de juiste auto in Beziers Airport

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 10 per dag

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Beziers Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 aug. 2017 09:59 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 aug. 2017 09:59 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 aug. 2017 07:38 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 aug. 2017 07:38 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 sep. 2017 02:10 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 sep. 2017 02:10 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 sep. 2017 02:10 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 sep. 2017 02:10 uur.

Beoordeling autoverhuur in Beziers Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Beziers Airport:

★★★★★
★★★★★

4.7 tot 5 (232 beoordelingen)

★★★★★
★★★★★
(5 tot 5 )
top service
Huurauto beoordeling van Kissankoemar G.- 18 sep. 2017 22:17
★★★★★
★★★★★
(4.5 tot 5 )
Prima auto. Paar kleine beschadigingen niet op formulier en dus nog even terug naar berhuurder. Netjes opgelost.
Huurauto beoordeling van Albertus P.- 18 sep. 2017 12:24
★★★★★
★★★★★
(4.5 tot 5 )
het was allemaal tip top in orde.
Huurauto beoordeling van Felice B.- 18 sep. 2017 00:03

Autohuur Beziers Airport

Beziers ligt in het zuiden van Frankrijk, in de regio Languedoc-Roussillon en in het departement Hérault. Beziers behoort tot de oudste steden van La Douce France. De stad van ongeveer 70.000 inwoners wordt doorkruist door de rivier de Orb en het Canal du Midi. Beziers is een toeristische trekpleister en is bekend van de wijnproductie. Een auto huren bij Beziers Airport brengt u in korte tijd op uw plaats van bestemming. De luchthaven ligt op slechts 12 kilometer ten zuidoosten van Beziers en op circa 5 kilometer van de Middellandse Zee. HAPPYCAR helpt u aan voordelige autohuur bij Beziers Airport. De prijzen van meer dan 150 autoverhuurbedrijven als Avis, Europcar, CarDelMar, Argus Car Hire en AutoEscape worden met elkaar vergeleken, zodat u verzekerd bent van de beste huurauto tegen de laagste prijs.

Ontdek Beziers
Beziers heeft een lange en bewogen geschiedenis. Archeologische vondsten hebben duidelijk gemaakt dat hier al in 575 voor Christus sprake van bewoning was. Beziers was vroeger strategisch gelegen aan een Romeinse weg tussen de Provence en het Iberisch schiereiland. De stad groeide, de wijnbouw op de omliggende gronden bracht Beziers handel en welvaart. Beziers was al in de negentiende eeuw de wijnhoofdstad van de regio Languedoc. Het katholieke Beziers was vroeger een van de Kathaarse bolwerken. De stad heeft aan het begin van de dertiende eeuw flink te lijden gehad van de kruistochten tegen de Katharen. Tijdens het beruchte Bloedbad van Beziers in 1209 werd de gehele bevolking uitgemoord. Het is een zwarte bladzijde in de geschiedenis van deze Zuid-Franse stad.

Beziers is prachtig gelegen op een klif boven de rivier de Orb, op slechts 10 kilometer van de Middellandse Zee. Het beroemde Canal du Midi overspant deze rivier als een soort aquaduct. Het kanaal is gebouwd van 1667 tot 1681 tijdens de regeerperiode van Lodewijk de 14e en werd daarom ook wel het Koninklijk Kanaal genoemd. Het Canal du Midi staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het is 20 tot 24 meter breed, het heeft een lengte van ongeveer 240 kilometer en het telt 69 sluizen. U kunt met uw Rental Car bij Beziers Airport naar het bronzen beeld in de stad rijden, dat gewijd is aan de stichter van het Canal du Midi Paul Riquet.

Met een huurauto Beziers ontdekken
Beziers heeft vandaag de dag veel te bieden. Als u kiest voor autoverhuur bij Beziers Airport, kunt u alle bezienswaardigheden in en om de stad op uw gemak en naar eigen tijdsindeling bekijken. Bijvoorbeeld de kathedraal Saint-Nazaire in de oude stad. Dit veertiende-eeuwse godshuis in gotische stijl is al van veraf zichtbaar. De uit 853 daterende Saint-Jacquet kerk is een schitterend voorbeeld van romaanse kunst. In Beziers zijn twee arena's, gebouwd in de eerste eeuw na Christus, behouden gebleven. Het Museum voor Schone Kunsten biedt ook gelegenheid voor enkele uurtjes lering en vermaak. Uw stadstour met een Rental Car bij Beziers Airport kunt u afwisselen met een wandeling door de prachtige oude binnenstad met zijn smalle straatjes, charmante pleinen en oude herenhuizen uit de tijd van de florerende wijnhandel.

Beziers is historie, wijn en natuurschoon. U kunt heerlijk ontspannen langs de Allées Paul Riquet. Aan het einde van deze weelderige lanen liggen de tuinen van Plateau des Poètes die in Engelse stijl ontworpen zijn door de landschapskunstenaars en gebroeders Bulher. Het natuurpark bevat talloze standbeelden van dichters en een monumentale fontein van de Titan.

Rondreis door de regio Beziers
Autohuur bij Beziers Airport maakt u leef- en reiswereld groter. Start uw huurauto om koers te zetten naar de aantrekkelijke badplaatsen Sérignan en Valras-Plage met zijn heerlijke stranden aan de linkeroever van de rivier de Orb. Sérignan is een dorp met vier gezichten: een vlakte met wijnteelt, een historisch centrum met een kapittelkerk, een aloude handelshaven en een kuststrook met zandstranden. Valras-Plage is een voormalig vissersdorp dat tegenwoordig een moderne badplaats is. U treft aan de nabijgelegen kust de hoogste zandduinen van Zuid-Frankrijk. Met een auto huren bij Beziers Airport kunt u ook de oudste wijngaarden ter wereld gaan bekijken in de omgeving van de stad. Deze wijngaarden zijn aangelegd door de Romeinen.

Profiteer van goedkope autoverhuur bij Beziers Airport en maak gebruik van het onafhankelijke huurautovergelijkingsplatform van HAPPYCAR. U vindt hierdoor snel een passende auto voor uw verblijf in Beziers. HAPPYCAR heeft een gratis service- en advieslijn, garandeert de beste prijs en biedt de mogelijkheid van kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurtermijn.