tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Birmingham Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen
Fiat 500
Fiat 500
gevonden op 9 sep. 2016 14:18 uur
Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen
Mercedes A Class
Mercedes A Class
gevonden op 9 sep. 2016 14:18 uur
Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen
Skoda Octavia
Skoda Octavia
gevonden op 9 sep. 2016 14:18 uur
Vanaf € 37 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Mercedes E
Mercedes E
gevonden op 11 okt. 2016 14:18 uur

Autohuur Birmingham Luchthaven

Birmingham is de thuisbasis van grote winkels, levendige bars en er zijn tal van dingen te doen. Het is de dichtstbevolkte agglomeratie in Engeland na Londen. De inwoners - liefkozend Noorderlingen genaamd, hebben ervoor gezorgd er een fantastische verscheidenheid aan kunst, muziek, eten, literatuur en theater te vinden is in Birmingham.
De stad ligt ongeveer 175 kilometer ten noordwesten van Londen. De beste manier om Birmingham op een ontspannen en overzichtelijke wijze te bekijken is met een rental car van Birmingham Airport. Dankzij HAPPYCAR kun je voor je reis een huurauto in Birmingham Airport reserveren, zodat je na aankomst direct naar je hotel kunt rijden met je huurauto.

Ontdek Birmingham tijdens een ontspannen vakantie
De historische kern van Birmingham, samen met Edgbaston en de noordelijke wijken zoals Sutton Coldfield, Erdington en Sheldon, liggen in het historische graafschap Warwickshire. De Noordwestelijke wijken, zoals Handsworth en Kingstanding en Harborne in het zuidwesten liggen in het historische graafschap Staffordshire. De stad is vrij groot, maar door de goede verbindingswegen kun je gemakkelijk van a naar b met een auto van een autoverhuur in Birmingham Airport.

De centrale focus van Birmingham ligt op Victoria Square, met de klassieke Town Hall uit 1834, het renaissance gemeentehuis en de stad Birmingham Museum and Art Gallery , dat bekend is om zijn schilderijen en Engelse aquarellen. De Kathedraal St. Philip met zijn groene kerkhof zijn ook zekere de moeite waard om eens aandachtig te bekijken. Andere centra hebben zich gevormd rond St. Chad 's Cathedral en het Centenary Square uit 1989. Het moderne winkelcentrum Bullring uit 2003 is ideaal voor mensen die willen shoppen. Het middelpunt van dit winkelcentrum is het warenhuis Selfridges. Deze winkel heeft een bijzondere architectuur en heeft hierdoor allerlei prijzen gewonnen. Het is niet alleen leuk om van de architectuur te genieten van dit gebouw, maar een kijkje binnenin is ook zeker de moeite waard.

Birmingham is het culturele centrum voor een groot gebied in deze regio. Het Birmingham Repertory Theater, geopend in 1913, heeft nationale bekendheid verworven. De Birmingham Hippodrome speelt gastheer voor originele theatrale producties en dient als het huis voor het Birmingham Royal Ballet bedrijf. De Midlands Arts Centre for Young People, gebouwd in de jaren 1960, herbergt theaters, een concertzaal, een kunstgalerie en een aantal ateliers. De Birmingham Central Openbare Bibliotheek is een van de grootste gemeentelijke bibliotheken in het land.

Met een huurauto Birmingham ontdekken
Door een auto van een autohuur in Birmingham Airport kun je de hele stad op je eigen wijze bekijken. Je zit nooit vast aan vaste tijden met een gids of toerbus. Je kunt zelf bepalen wanneer je op pad gaat en bezienswaardigheden gaat bekijken. De wegen in Birmingham zijn zeer goed begaanbaar en zijn voorzien van verlichting. Het is mogelijk om een auto te huren met navigatie via HAPPYCAR, zodat je gemakkelijk kunt opzoeken waar je moet zijn. Vanaf de Autoverhuur in Birmingham Airport kun je 300 kilometer reizen en rijden naartoe je wilt.

Een rondreis door Birmingham

Na het boeken van je reis naar Birmingham kun je via HAPPYCAR een huurauto in Birmingham Airport regelen. Verschillende gerenommeerde autoverhuurbedrijven zoals ertz, Europcar en CarDelMar hebben een rental car in Birmingham Airport voor je klaarstaan. Je kunt nadat je het vliegveld bent uitgelopen in een rechte lijn naar de autohuur in Birmingham Airport. Hierna kun je direct naar je hotel rijden of een van de vele leuke bestemmingen in Birmingham opzoeken. Een voorbeeld hiervan is het Birmingham museum & art gallery.

Het Birmingham Museum and Art Gallery is de thuisbasis van de grootste collectie van pre-Raphaelite kunstwerken in de wereld. De Gas Hall Gallery biedt plaats aan een voortdurend wisselend programma van tentoonstellingen. De entree is gratis, behalve voor bepaalde speciale tentoonstellingen. Het is een van Europa's meest toonaangevende hedendaagse kunst musea. Je kunt hier vrij eenvoudig naast de deur parkeren met je huurauto. Er zijn tal van andere interessante musea te vinden in Birmingham.

Uiteraard is het ook mogelijk om te genieten van eten en drinken in deze stad. Er zijn verschillende restaurants en barretjes waar je voor een prima prijs kunt genieten van de lokale en meer inheemse gerechten. Birmingham is de ideale plaats voor een ontspannen en interessante citytrip.