Vind de juiste auto in Boston Luchthaven

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 25 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Boston Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2018 08:05 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2018 08:05 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 dec. 2018 07:15 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 dec. 2018 07:15 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 dec. 2018 07:15 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 dec. 2018 07:15 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 nov. 2018 10:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 nov. 2018 10:55 uur.

Beoordeling autoverhuur in Boston Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Boston Luchthaven:

4.5 tot 5 (710 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
We hebben uiteindelijk de wagen niet gehuurd omdat er windsnelheden tot 160km/uur en sneeuwstorm voorspeld werden. We zijn uitermate professioneel geholpen geweest door de plaatselijke afdeling in Ijsland om de boeking te annuleren. Volgende keer beter. Groetjes, Marc Bullens
Huurauto beoordeling van Marc B.- 13 dec. 2018 20:03
(4.5 tot 5 )
goede snelle service
Huurauto beoordeling van Peter v.- 13 dec. 2018 09:07
(4.5 tot 5 )
Alles was vooraf perfect geregeld. ik heb alleen geen afschrift gehad van de afrekening. Die had ik graag wel ontvangen.
Huurauto beoordeling van Frank T.- 12 dec. 2018 13:04

Autohuur Boston Luchthaven

General Edward Lawrence Logan International Airport, ook wel bekend als Boston Airport, ligt in de wijk East Boston van Boston (Verenigde Staten). Het vliegveld is 965 hectare groot, heeft zes start- en landingsbanen en heeft ongeveer 16.000 werknemers. Oorspronkelijk was de naam van de luchthaven Boston Airport en werd door Logan geopend op 8 september 1923. Het vliegveld werd voornamelijk gebruikt door de Massachusetts Air Guard en het leger. De eerste geplande commerciële passagiersvluchten werden tussen Boston en New York door Colonial in 1927 aangeboden. Vandaag de dag is de luchthaven uitgegroeid tot een van de grotere luchthavens van de Verenigde Staten, met meer dan 27 miljoen passagiers per jaar.


Ontdek Boston

Wanneer u de regio van Boston wilt verkennen kunt u dit het beste doen met een huurauto. Als u een huurauto wilt boeken kunt u dit het beste van te voren online doen. Als u dan aankomt op de luchthaven bent u zeker van een huurauto. U kunt dit van te voren regelen via HAPPYCAR. Wij vergelijken de prijzen van verschillende autoverhuurbedrijven en vinden zo voor u de beste auto tegen de laagste prijs. Wanneer u aankomt op de luchthaven kunt u uw auto gelijk ophalen en eenvoudig uw reis vervolgen


Als u op het vliegveld Boston uw huurauto heeft opgehaald raden wij u aan om als eerst naar Boston te gaan, de hoofdstad van de staat Massachusetts. Boston is een van de oudste steden van de Verenigde Staten en dateert uit het jaar 1630. De rijke geschiedenis van de stad brengt vele toeristen naar Boston. Zo heeft het Faneuil Hall alleen al meer dan 20 miljoen bezoekers aangetrokken. Wanneer u in Boston bent aangekomen kunt u bijna niet om de prachitge skyline heen, vooral ’s nachts is deze erg mooi. Boston heeft ook een theaterwijk, hier vindt u uiteraard vele verschillende theaters. De beste manier om deze bezienswaardigheden allemaal te bezichtigen is de Freedom Trail. De Freedom Trail is een wandelroute van ongeveer 4 kilometer lang en u komt langs alle bezienswaardigheden. De wandelroute begint op de Boston Common, het oudste publieke park in Amerika. In het park bevinden zich diverse monumenten en plaquettes. De route van de Freedom Trail wordt aangeven met een rode lijn die over de gehele route loopt. De eerste bezienswaardigheid is het Massachusetts State House, het parlementsgebouw van de staat. Het gebouw heeft een opvallende koepel die van een laag bladgoud is voorzien. Andere hoogtepunten langs de Freedom Trail zijn het Old State House, waar voor de revolutie de Britse gouverneur zetelde. Voor het gebouw vond de Boston Massacre plaats. Old North Church. De toren werd in 1775 door de revolutionairen gebruikt werd om met lichtsignalen aan te geven dat de Engelsen eraan kwamen, wat leidde tot de eerste veldslagen van de revolutie. Het eindpunt van de Freedom Trail is Bunker Hill.

Aan de noordzijde van het park Boston Common ligt de historische stadswijk Beacon Hill. Deze wijk dankt zijn naam aan het feit dat er vroeger boven op de heuvel een baken stond, waarmee de burgers konden worden gewaarschuwd tegen dreigend gevaar. Tegenwoordig is het een van de duurste en meest geliefde woonwijken van de stad. De wijk heeft zijn unieke uitstraling te danken aan de smalle straten met oude Victoriaanse huizen.


Met uw huurauto de regio van Boston verkennen

Wanneer u meer van de regio Boston wilt zien, kunt u dit gemakkelijk doen met uw huurauto. In de omgeving van Boston vindt u verschillende leuke dorpjes en steden. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Newton, Beverly en Salem. Dit zijn kleine steden met zo’n 40.000 inwoners. Verder kunt in deze gehele regio naar het strand en genieten van de Amerikaanse zon. Mocht u wat verder willen rijden dan kunt u ook naar New York gaan. Op een kleine 4 uur auto vindt u New York. Hier vindt u een prachtige skyline met de meest imposante wolkenkrabbers, een breed scala aan musea en theaters met als hoogtepunt natuurlijk Broadway. Mocht u even willen bijkomen dan kunt u een wandeling maken door het Central Park of u kunt gaan winkelen in een van de vele winkelcentra’s die New York rijk is.

Met uw huurauto vanaf de luchthaven van Boston heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt!