Vind de juiste auto in Calgary Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Calgary Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 160 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jul. 2017 07:45 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 160 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jul. 2017 07:45 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 160 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jul. 2017 07:45 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 160 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jul. 2017 07:45 uur.

Beoordeling autoverhuur in Calgary Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Calgary Luchthaven:

4.6 tot 5 (68 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Alles klopte en was goed en voordelig geregeld
Huurauto beoordeling van Tjeerd S. - 28 jul. 2017 10:17
(5 tot 5 )
Alles zeer vlot verlopen. Ter plaatse lagen de documenten al klaar. Alamo voldeed volledig aan de verwachtingen met zelfs nog een betere auto voor dezelfde prijs. Ook vlotte afhandeling. 10/10
Huurauto beoordeling van rudi p. - 27 jul. 2017 16:59
(4.5 tot 5 )
Good service, good car!
Huurauto beoordeling van Johan Marinus K. - 27 jul. 2017 15:04

Autohuur Calgary Luchthaven

Canada is het land van de grote afstanden. Daar rijdt u soms een uur om een hamburger te kopen. Via een autohuur bij Airport Calgary kunt u probleemloos een auto huren. HAPPYCAR geeft u een overzicht van alle maatschappijen die daar beschikbaar zijn, vergelijkt de prijzen van huurauto's waarbij kwaliteit niet uit het oog wordt verloren. Als u naar Airport Calgary reist, heeft u beslist vervoer nodig en dat kan via onze site snel en probleemloos worden geregeld. Wanneer u naar Ljubljana reist, is het wel zo fijn als u meteen vervoer ter plaatse hebt. Calgary Airport ligt op 17 kilometer van het centrum van Calgary en is het op 3 na drukste vliegveld van Canada, met een rental car bij Calgary Airport bent u vrij in uw doen in laten in Canada.

Ontdek Calgary
Met een huurauto van bijvoorbeeld Hertz of Europcar kunt u een bezoek brengen aan het Canada Olympic Park, waar de O.S. In 1988 plaatsvonden. Bij HAPPYCAR kunt u eerst op zoek gaan naar de voordeligste huurauto die bij uw smaak past. Calgary heeft niet alleen het Olympische park te bieden. De stad met meer dan een miljoen inwoners is de op twee na grootste stad in het dunbevolkte Canada en biedt vele bezienswaardigheden die u zeker niet mag missen bij uw bezoek aan deze bijzondere stad. Natuurlijk zijn al deze plaatsen door een huurauto heel eenvoudig voor u te bereiken, u hoeft vaak slechts enkele minuten te rijden om vlakbij het monument of het museum te komen. Daarbij kunt u de vrije tijd heel simpel besteden aan een korte stop bij een onverwachte bezienswaardigheid. Heeft u een beetje trek onderweg? Dan stopt u simpelweg bij een van de restaurants die u tegenkomt om een hapje te eten.

Met een huurauto Calgary ontdekken
Een auto huren bij Calgary Airport is zo gebeurd. Vanuit uw luie stoel is het via de site van HAPPYCAR een fluitje van een cent en de keuze is groot. Calgary is een moderne stad zoals alle andere steden in dit uitgestrekte land. De inwoners worden Calgarians genoemd. De stad wordt ook wel Cowtown genoemd en een witte cowboyhoed is het symbool van de stad: een herinnering aan het verleden. Het moderne Calgary biedt een groot aantal musea. Het bekendste museum is het Glenbow Museum, tevens het grootste van West Canada. Veel kleine kunstgaleries zijn gecentreerd rond17th Avenue en Stephen Avenue. Voor wie iets anders zoekt dan kunst is er ook een militair museum alsmede een ruimtevaartmuseum. Natuurlijk is er ook één gewijd aan de Olympische spelen van 1988. Calgary heeft tevens een bekende dierentuin, waarbij het prehistorisch park internationale vermaardheid geniet. Hier vindt u ook verscheidene dinosauriërreplica's. Wie wil genieten van de ruige natuur rond de stad, moet een bezoek aan de Calgary Tower zeker niet overslaan. Dit 190 meter hoge bouwwerk biedt tevens een schitterend uitzicht over de stad zelf. Het uitgaansleven in Calgary is bruisend zoals u van een grote stad mag verwachten. Er zijn vele horecagelegenheden en de Canadese keuken biedt veel meer dan uitsluitend hamburgers. Canada heeft door de vele immigranten uit Europa het beste van de Europese overgenomen en in de vele kleine restaurantjes is er voor elk wat wils. Maar vlees is iets dat op de menukaarten een hoofdrol speelt, dat hoort ook echt bij de Calgarians. Het nachtleven is minder uitbundig dan in Europese steden van gelijke omvang, maar ook op dit punt zal de stad u niet teleurstellen.

Rondreis door de regio Calgary
Een autohuur bij Calgary Airport biedt nog veel meer voordelen, doordat u ook de omgeving van de stad heel eenvoudig kunt ontdekken. Calgary is dan wel de grootste plaats in de provincie Alberta en slechts Montreal en Toronto hebben meer inwoners. Op slechts 80 kilometer afstand vindt u de Rocky Mountains. De ruige natuur hier is adembenemend. De ongereptheid van de natuur is in documentaires al vele malen vastgelegd. Indien u deze streek wilt bezoeken, houdt u dan wel rekening met het feit dat uw huurauto dient te zijn afgestemd. Voor langere afstanden bezoek dan ook Vancouver of Ottawa. Via HAPPYCAR kunt u ook voor deze wegen de juiste auto via een autoverhuur bij Calgary Airport vinden. Geniet met eigen ogen van hetgeen u tot dusverre slechts op het scherm kon zien.