Vind de juiste auto in Carcassonne Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Carcassonne Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Renault Twingo

Renault Twingo

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 aug. 2016 09:36 uur.

Peugeot 308

Peugeot 308

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 aug. 2016 09:36 uur.

Citroen C5

Citroen C5

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 okt. 2016 17:16 uur.

Beoordeling autoverhuur in Carcassonne Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Carcassonne Luchthaven:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Carcassonne Luchthaven

Carcassonne is een historische stad in Zuid-Frankrijk aan de rand van de Pyreneeën. De stad heeft een bijna sprookjesachtig aangezicht met een vestigingsmuur en brug die 's avonds prachtig verlicht zijn. De geschiedenis van Carcassonne gaat helemaal terug naar de achtste eeuw voor Christus. In die periode was de stad al een florerende handelsstad. Daarna behoorde ook Carcassonne tot het Romeinse Rijk en rond het jaar 300 is het grootste deel van de stadsmuren gebouwd die deels nog intact zijn. Tegenwoordig is de economie van Carcassonne voor een groot deel afhankelijk van het toerisme met miljoenen bezoekers per jaar. Naast de stad zelf kunt u vanuit Carcassonne er met een huurauto bij Carcassonne Airport heerlijk op uit trekken om deze prachtige regio in Zuid-Frankrijk te verkennen. Bij HAPPYCAR vindt u eenvoudig de beste deals van aanbieders zoals Hertz, Thrifty en Europcar zodat u met een voordelige huurauto ook plekken als de Haut-Languedoc, Toulouse en Montpellier kunt aandoen. Huur een auto bij de Autoverhuur bij Carcassonne Airport voor een onvergetelijke tijd in Zuid-Frankrijk!

Ontdek Carcassonne
In een oude stad met een lange en bewogen geschiedenis zoals Carcassonne hoort natuurlijk een oude kerk met indrukwekkende architectuur. De bekendste kerk van Carcassonne is de Basiliek van Saint-Nazaire waarvan de eerste steen is gelegd in het jaar 1096 door Paus Urbanus II. De kerk is voornamelijk bekend door de oudste en mooiste glas-en-lood-ramen van Frankrijk die stammen uit de late middeleeuwen. Deze basiliek vindt u in de oude binnenstad van Carcassonne, de Cité, die wordt gezien als de grootste gepreserveerde vesting van Europa. Zo zijn de stadsmuren en -poorten al een bezienswaardigheid op zich en één van de redenen dat Carcassonne sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Daarnaast bevinden zich binnen deze stadsmuren een groot aantal andere historische gebouwen en interessante musea zoals Maison des Mémoires Joë Bousquet en Musée des Beaux-Arts. Bij autohuur Carcassonne Airport huurt u bij aankomst eenvoudig een huurauto zodat u in alle vrijheid de mooiste bezienswaardigheden in de stad Carcassonne kunt bezoeken.

Rental Car Carcassonne Airport: met een huurauto Carcassonne ontdekken
U heeft bij Rental Car Carcassonne Airport volop keuze om de perfecte huurauto te huren om Carcassonne te ontdekken. Bij HAPPYCAR kunt u vooraf een groot aantal verhuurbedrijven vergelijken wat betreft beschikbare voertuigen en prijzen. Met een huurauto van Carcassonne Airport bent u volledig vrij tijdens uw ontdekkingstocht in Carcassonne. In de stad zelf zijn veel interessante bezienswaardigheden te zien en leuke activiteiten te ondernemen. Zo kunt u met uw huurauto naar het Canal du Midi rijden om daar te genieten van een rustgevende rondvaart in een boot met fantastische uitzichten. Een andere bijzondere activiteit in Carcassonne is Les Aigles de La Cité. Hier vindt u de grootste collectie aan roofvogels die samen met professionele valkeniers een indrukwekkende show opvoeren.

Rondreis door de regio Carcassonne met autoverhuur Carcassonne Airport
Wanneer u in Carcassonne verblijft dan is het ook zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen met een huurauto die u voordelig huurt bij autohuur Carcassonne Airport. Zo liggen de wereldberoemde steden Montpellier en Toulouse op respectievelijk anderhalf en een uur rijden vanaf het vliegveld in Carcassonne. Toulouse is een levendige Franse stad die volop kunst en cultuur biedt aan zijn bezoekers. Zo is één van de meest toonaangevende gebouwen het Capitool. Het gebouw bevat nog delen die stammen uit de 16e, 17e en 18e eeuw. Al sinds de 12e eeuw is dit de plek waar het gemeentebestuur zijn werk doet. Daarnaast mag u ook de Bazacle, Pont Neuf en het Jakobinerklooster niet overslaan als u Toulouse bezoekt. In Montpellier kunt u ook uw hart ophalen met de nodige dosis cultuur en historie. Zo is de universiteit van Montpellier, die in 1289 werd opgericht, één van de oudste universiteiten van Europa. Enkele bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken zijn het eeuwenoude aquaduct, de citadel van Montpellier en Opéra Comédie dat onder andere met grote regelmaat het podium biedt aan het Nationale orkest van Montpellier.