Vind de juiste auto in Casablanca Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Casablanca Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Fiat 500

Fiat 500

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 46 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 jul. 2016 20:03 uur.

Hyundai i30

Hyundai i30

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 46 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 jul. 2016 20:03 uur.

Hyundai Santa Fe SUV

Hyundai Santa Fe SUV

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 34 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 okt. 2016 20:37 uur.

Peugeot 508

Peugeot 508

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 27 dagen

Dit aanbod is gevonden op 9 sep. 2016 12:02 uur.

Beoordeling autoverhuur in Casablanca Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Casablanca Luchthaven:

4.8 tot 5 (13834 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Alles staat goed en duidelijk beschreven. En de prijzen zijn uitstekend
Huurauto beoordeling van Houda A. - 23 jun. 2017 13:27
(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45

Autohuur Casablanca Luchthaven

Casablanca betekent 'wit huis'. Deze stad ligt in het westen van Marokko aan de Atlantische Oceaan. Casablanca is de grootste stad van Marokko en heeft de belangrijkste haven van het land. Marokko is echter een uitgestrekt groot land waar een auto heel handig en comfortabel is om alle bezienswaardigheden van deze regio te zien.
Autohuur van Casablanca Airport is daarom een enorme aanrader. Bij de autoverhuurbedrijven zoals Hertz, Avis of Rental Car Casablanca Airport vind u uiteenlopende auto's met vele opties. Vooraf kunt u via HAPPYCAR snel en efficiënt de goedkoopste auto reserveren, met de voor u van toepassing zijnde opties.

Ontdek Casablanca
Casablanca heette vroeger 'Anfa', wat heuvel betekent in het Berbers. Het was van de zevende tot de elfde eeuw de hoofdstad van een klein koninkrijk van de Barghawata in de regio. Zij bleven zich verzetten tegen Arabische invloeden die in deze tijd opkwamen. In de elfde eeuw was dit verzet gebroken en werd de stad eindelijk veroverd door de Almoraviden. De ligging van de stad Anfa op een strategische plaats zorgde ervoor dat in de veertiende eeuw begonnen werd om de haven van Anfa verder te ontwikkelen.

In de vijftiende eeuw was de stad weer onafhankelijk van de Arabieren en werd de stad niet een belangrijke haven voor handel, maar wel een grote piratenhaven. Hierdoor werd het een obstakel voor de Portugezen die de stad in 1468 geheel met de grond gelijk maakten.

In 1515 herbouwde de Portugezen de stad en noemde deze Casa Branca. De Portugezen verlieten de stad in 1755. De Spanjaarden gaven de stad zijn huidige naam Casablanca. Ook de Fransen hebben hun spoor achtergelaten. In 1912 koloniseerde de Fransen Casablanca. Deze kolonisatie duurde tot 2 maart 1956.

Met een huurauto Casablanca ontdekken
De stad Casablanca is erg groot en heeft meer dan vijf miljoen inwoners. Een auto huren in Casablanca Airport is de meest efficiënte manier om alle bezienswaardigheden te zien. De Hassan II moskee is het hoogste religieuze gebouw in de wereld en daardoor ook een moskee die u gezien moet hebben. Vanaf daar rijdt u makkelijk naar de Skala. De Skala is een fort uit de achttiende eeuw. Vanaf het fort heeft u een prachtig uitzicht over de oceaan en is uitstekend geschikt om op een namiddag te vertoeven. Het fort ligt tevens tegenover de oude vissershaven waar u eens kunt rondkijken. Ook ligt in het zuiden het fort Boulaouane. Dit fort staat bekend om zijn mooie mozaïeken.
Het hoogtepunt van uw reis is waarschijnlijk rondwandelen in het oude stadscentrum van Casablanca (Medina). Hier ziet u, voelt u, en ruikt u de prachtige cultuur van Marokko.
Ook aan andere religie in dit land is veel te zien. Zo kunt u het Joods Museum en de kathedraal genaamd 'Sacré Coeur' bezoeken.

Naast het oude stadscentrum (medina) zijn er vele plekken in de stad om te winkelen en te vermaken. Van de Boulevard de la Corniche waar u restaurants en cafés aan het strand vindt, tot aan de reusachtige grootste Afrikaanse winkelcentrum 'Morocco Mall'. Het Morocco Mall is maar liefst 250.000 vierkante meter. In het winkelcentrum staat ook een enorm aquarium van een miljoen liter. Kortom een 'must' om hier te shoppen.

Wil u even bijkomen van alle hectiek van de stad? Dan kunt u naar het Park van de Arabische Liga waar u in de zon kan genieten van de palmbomen op een terrasje.

Rondreis door de regio Casablanca
Met Autoverhuur in Casablanca Airport rijdt u ook snel en efficiënt naar een echte Arabische markt (Soek) in de buurt van Habbous. Slechts een paar kilometer van de stad is de begraafplaats Marabout gelegen waar heilige mannen liggen. De begraafplaats ligt op een klein eiland dat alleen bij laagtij te bereiken is. Ten slotte is ook de hoofdstad van Marokko Rabat goed te bereiken via de A3. Hier kan je Romeinse overblijfselen Chellah, de grootste minaret ter wereld (Hassan minaret) en het Mausoleum van Mohammed V. vinden.
Kortom in zowel Casablanca als de prachtige Marokkaanse groene landschappen vind u heel veel interessante, indrukwekkende en prachtige bezienswaardigheden.