Vind de juiste auto in Catania-Fontanarossa Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Catania-Fontanarossa Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 feb. 2017 09:22 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 jul. 2017 12:38 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 7 jul. 2017 07:37 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 jun. 2017 03:52 uur.

Beoordeling autoverhuur in Catania-Fontanarossa Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Catania-Fontanarossa Luchthaven:

4.6 tot 5 (83 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Alles klopte en was goed en voordelig geregeld
Huurauto beoordeling van Tjeerd S. - 28 jul. 2017 10:17
(5 tot 5 )
Alles zeer vlot verlopen. Ter plaatse lagen de documenten al klaar. Alamo voldeed volledig aan de verwachtingen met zelfs nog een betere auto voor dezelfde prijs. Ook vlotte afhandeling. 10/10
Huurauto beoordeling van rudi p. - 27 jul. 2017 16:59
(4.5 tot 5 )
Good service, good car!
Huurauto beoordeling van Johan Marinus K. - 27 jul. 2017 15:04

Autohuur Catania-Fontanarossa Luchthaven

Catania Airport, ook wel bekend als Vincenzo Bellini Airport, is een luchthaven dat ongeveer 4 kilometer ten zuidwesten van Catania gelegen is. De luchthaven is vernoemd naar de grote operacomponist Vincenzo Bellini, die werd geboren in Catania. In 2012 passeerden 6,3 miljoen passagiers de luchthaven en hiermee is de het het 6e vliegveld van Italië en de drukste van Sicilië. Wanneer u de omgeving van Catania wilt bekijken, kunt u dit het best doen met een huurauto. Huurauto’s zijn gemakkelijk op de luchthaven Catania op te halen en wanneer u online een auto huurt bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Door uw auto op te halen op de luchthaven kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

Catania
Wanneer u op de luchthaven aankomt en u uw huurauto in ontvangst neemt, raden wij u aan om naar de tweede grootste stad van Sicillië te gaan, Catania. De stad heeft ongeveer 290.000 inwoners en is gelegen aan de west kust van Sicillië. In Catania kunt u genieten van verschillende bezienswaardigheden zoals de Fontana dell'Elefante, de Palazzo dell'Università, het Castello Ursino, het Romeinse theater en de Collegiata. De Collegiata is een prachtige kerk dat gebouwd is in de barokke stijl. De kerk dateert uit het jaar 1768 en heeft verschillende plafond schilderingen. Met een huurauto kunt u gemakkelijk naar de zojuist beschreven bezienswaardigheden, maar ook kunt u met uw huurauto naar het strand. Catania kent een heerlijk strand waar u kunt genieten van de Italiaanse zon. Na alle bezienswaardigheden kunt u even bij komen in een van de stadsparken die Catania rijk is. Zo kunt u bijvoorbeeld naar het Orto Botanico dell'Università di Catania, een prachtig stadspark dat beheerd wordt door de Universiteit van Catania. Verder kunt u in Catania genieten van de vele verschillende stadspleinen, waar u heerlijk kunt drinken, eten en genieten van de ondergaande zon. Natuurlijk is er in de buurt van Catania nog veel meer te zien. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Augusta, een kleine stad met 35.000 inwoners. Hier kunt u naar het Kasteel van Augusta, La Chiesa Madre en verschillende olieraffinaderijen bekijken.

In de buurt van Catania zijn ontzettend veel pittoreske dorpjes, die allemaal zo hun eigen charmes hebben. Voor de echte natuurliefhebbers zijn er twee grote parken, Parco Naturale dei Nebrodi en Parco dell’etna. Ook vindt u in de buurt van Catania de vulkaan de Etna, een van de meest actieve vulkanen ter wereld is. Vanaf de zuidkant van de vulkaan kunt u met uw auto tot halverwege omhoog rijden en dan per kabelbaan verder omhoog gaan.

Palermo

Ook kunt u nog gaan naar de hoofdstad van het eiland, Palermo. Palermo kunt u het beste vergelijken met een ruwe, ongeslepen juweel. De stad zal haar schoonheid onthullen, wanneer u de stad op een zorgvuldige manier probeert te ontdekken. U zult deze bruisende stad aan de ene kant chaotisch vinden, maar ook interessant. De historische omgeving van deze voormalige koninklijke hoofdstad van de koningen van Emirs is grotendeels in de barok stijl opgetrokken met een aantal indrukwekkende bezienswaardigheden van middeleeuwse architectuur. Verder vindt u in de omgeving van Palermo ook nog een aantal interessante bezienswaardigheden en is Palermo een goede uitvalbasis voor dagtochten over het eiland Sicilië. Wanneer u in Palermo bent mag een bezoek aan de  de catacomben van de kapucijnen. De kapucijnen werden wereldwijd bekend voor hun memento mori, de mummificatie en opstelling van de doden. Gebalsemd met privétechnieken werden meer dan 4000 monniken evenals meer dan 4000 bewoners bewaard in de catacomben tussen 1533 en 1920. U kunt zelf een kijkje nemen of een rondleiding volgen. Ook kunt u een wandeling maken langs de Via Vittoria Emanuele, één van de twee belangrijkste straten in de stad. Langs deze straat vindt u de belangrijkste bezienswaardigheden die in de stad te vinden zijn. 

Wanneer u een huurauto huurt vanaf de luchthaven van Catania, dan kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.