tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Chicago International Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 20 dagen
Ford Focus
Ford Focus
gevonden op 25 aug. 2016 18:52 uur
Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen
Kia Rio
Kia Rio
gevonden op 6 sep. 2016 14:08 uur
Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 23 dagen
Jeep Grand Cherokee SUV
Jeep Grand Cherokee SUV
gevonden op 21 okt. 2016 21:44 uur
Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen
Dodge Charger
Dodge Charger
gevonden op 17 okt. 2016 21:44 uur

Autohuur Chicago International Luchthaven

Chicago O’Hare Airport, ook bekend als O’Hare Airport, O’Hare Field, Luchthaven O’Hare of gewoon O’Hare ligt op 27 kilometer ten noordwesten van Chicago en is het op twee na grootste vliegveld van de wereld, gemeten naar het aantal passagiers. In 2011 passeerden meer dan 66 miljoen passagiers O’Hare Airport, dit was echter ruim minder dan het record jaar in 2007 toen ruim 76 miljoen passagiers Airport Chicago passeerden. Met een huurauto is het vanaf luchthaven Chicago O’hare nog geen 25 minuten rijden naar het centrum van Chicago.  

Autoverhuur Chicago Airport
De beste manier om de omgeving van vliegveld Chicago te ontdekken is met een huurauto. Op het vliegveld van Chicago vindt u verschillende autoverhuur bedrijven, maar u kunt het beste vooraf een huurauto online bestellen. Zo weet u in ieder geval dat er altijd een auto voor u beschikbaar is, en zo kunt u zonder lang te hoeven wachten uw weg vervolgen. Met uw huurauto rijdt u vanaf vliegveld Chicago eenvoudig naar de stad toe. Chicago is een echte wereldstad en het eerste wat u opvalt is de duizelingwekkende skyline. Men zegt dat in Chicago de wolkenkrabber werd uitgevonden en dit is ook de plek waar u het hoogste gebouw van de Verenigde Staten vindt, namelijk de Willis Tower. Neemt u een kijkje op de nieuwe skydeck op de 103e verdieping. Dit is de perfecte plek om u te orienteren en op een heldere dag kunt u zelfs Wisconsin zien liggen. Naast de Willis Tower vindt u in Chicago nog vele andere indrukwekkende gebouwen, waaronder de immense Wrigley Building en de Chicago Tribune. Wanneer u Chicago met kinderen bezoekt kunt u met uw huurauto eenvoudig vanaf Chicago Airport naar het Shedd Aquarium rijden. Laat u in dit prachtige aquarium meevoeren langs het Caribische rif en de exotische Amazone. U vindt hier in totaal meer dan 1500 verschillende soorten zoogdieren en vissen. Een ander hoogtepunt in Chicago wat met een huurauto vanaf vliegveld Chicago makkelijk te bereiken is, is het Lincoln Park. Het Lincoln Park is het grootste stadspark van de Verenigde Staten en prachtig om lekker door heen te wandelen. Hier kunt u zien hoe de Amerikanen hun vrije tijd doorbrengen.

Car Rental O'hare
Met car rental o'hare hoeft u geen enkel hoogtepunt van Chicago te missen. U kunt er ook voor kiezen om met uw huurauto vanaf Chicago Airport naar één van de omliggende steden te rijden. Voor welke reden u dan ook maar een auto nodig heeft, autohuur vanaf luchthaven Chicago geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.