tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Corfu Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Nissan Micra
Nissan Micra
gevonden op 25 sep. 2016 11:49 uur
Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Mercedes-Benz A-Class
Mercedes-Benz A-Class
gevonden op 25 sep. 2016 11:49 uur
Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
VW Transporter Minivan
VW Transporter Minivan
gevonden op 12 okt. 2016 19:43 uur
Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
BMW 5 Series
BMW 5 Series
gevonden op 12 okt. 2016 19:43 uur

Autohuur Corfu Luchthaven

Corfu is een prachtig Grieks eiland. Het is het meest noordelijk gelegen eiland van Griekenalnd. Het eiland valt weg in een idyllisch landschap van glooiende heuvels gekleurd door olijfbomen, sinaasappelbomen en citroen boomgaarden, dennenbossen en elegante cipressen. Een populaire vakantiebestemming, zijn lange stukken van de oostkust. Aan de oostkust vindt u veel grote resort hotels, als je liever naar de westkust gaat dan vindt u hier vele prachtige ongerepte stranden. U kunt vanaf de luchthaven vanaf Corfu uw huurauto ophalen. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Corfu. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen

 

Bezienswaardigheden op Corfu

Naast de belangrijkste stad en een handvol musea, zijn er waterparken, duikcentra, oude kastelen, dorpjes en leuke wandelroutes om te verkennen. U kunt als eerste met uw huurauto gaan naar de oude wijk Kérkyra. Hier vindt u pastelkleurige woningen, rustige pleinen en Venetiaanse stijl luiken. Om deze redenen staat Corfu op de UNESCO ranglijst. Het is dus een plek waar u echt naar toe moet met uw huurauto. Daarnaast bevinden er ook een aantal musea in Kérkyra. Er is een archeologisch museum, deze is pas begin 2016 weer geopend maar zeker de moeite waard om te bekijken. Daarnaast bevindt zich ook in deze stad het Andivouniótissa (Byzantijnse) Museum, waar u voor maar €3,00 een bezoek aan kan brengen.

Ook is er een middeleeuwse kerk vol ongewone iconen van de 15e tot 18e eeuw te bekijken in deze plaats. Veel van hen zijn geschilderd door vluchtelingen (Kretenzische kunstenaars) die hier na de val van het Venetiaanse Kreta in 1669 kwamen. Hoogtepunten zijn onder andere de heiligen Sergios, Justine en Vakhos. Een hels monster (1571) door meester Mihail Damaskinos; het leven van Johannes de Kluizenaar, van een paar decennia later; en een dramatische Nolo me Tangere (1657) van Emmanouil Tzanes.

Ook mag u het uitstekende Asian Art Museum niet missen. Ook bij dit museum kost het maar €3,00 om naar binnen te gaan en u vindt dit museum aan de bovenkant van de Spianada. Hier vindt u een tentoonstelling van voorwerpen uit China, Japan, Tibet, Cambodja en Thailand vergaard door twee Griekse diplomaten en is gehuisvest in een voormalig paleis. Het Gandhara Koninkrijk is vandaag de dag het oosten van Afghanistan en het noorden van Pakistan. Wanneer u wilt gaan genieten van een uitzicht, dan kunt u gaan naar de  schaduwrijke paleistuinen, hier heeft u uitzicht naar het noorden over de Mandráki lido.

 

Winkelen

Met uw huurauto kunt u gemakkelijk in de schilderachitge oude binnenstad van Corfu komen. De oude binnenstad is de beste plek om te winkelne voor souvenirs. U vindt hier de typische souvenirs, zoals kumquat likeur (de lokale specialiteit ), olijfolie, voorwerpen gesneden uit olijfboom hout en op olijf olie gebaseerde cosmetica. Daarnaast vindt u hier ook Lederwaren, lokale wijnen en honing. Je komt hier als toerist dan ook goed aan je trekken.

 

Griekse keuken

De Griekse keuken is gebaseerd op verse, seizoensgebonden, mediterrane ingrediënten, met het overvloedige gebruik van olijfolie. Populaire hoofdgerechten zijn vaak verse vis, houtskool gegrild vlees en stevige schoofschotel. Een maaltijd zonder een goed glas wijn en ouzo zult u hier niet zo snel tegenkomen. Wanneer u uiteten gaat is het ook geen probleem om uw huurauto kwijt te kunnen.

 

Overnachten

Over het hele eiland zijn tal van goede hotels en bed and breakfast te vinden. Het zal dan ook bij de meeste hotels gen probleem zijn om uw huurauto te parkeren

 

Een auto huren op de luchthaven

Dankzij HAPPYCAR kunt u van te voren een auto boeken en komt u tijdens het ophalen van de auto niet meer voor verrassingen te staan. Zoals u hierboven ook heeft gelezen is er genoeg te doen op Corfu en kunt met uw huurauto gaan en staan waar uzelf wilt!