tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Dallas Fort Worth Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Toyota Corolla
Toyota Corolla
gevonden op 23 sep. 2016 20:30 uur
Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Chevrolet Spark
Chevrolet Spark
gevonden op 23 sep. 2016 20:30 uur
Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Ford Escape SUV
Ford Escape SUV
gevonden op 23 sep. 2016 20:30 uur
Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Nissan Maxima
Nissan Maxima
gevonden op 23 sep. 2016 20:30 uur

Autohuur Dallas Fort Worth Luchthaven

Dallas/ Fort Worth International Airport is gelegen tussen de steden Dallas en Fort Worth, Texas. De luchthaven is de drukste luchthaven in de Amerikaanse staat Texas en dient in het algemeen het Dallas-Fort Worth grootstedelijk gebied. DFW Airport is op het gebied van passagiers, het achste grootste airport ter wereld. Zo waren er in 2010 zo’n 57 miljoen passagiers die DFW airport passeerden. Wanneer u van plan bent om de regio van Dallas te bezichtigen, raden wij u aan een huurauto te huren. Een huurauto kunt u gemakkelijk op Dallas Airport ophalen, maar het wordt u aangeraden om vooraf online een huurauto te boeken. Zo bent u er zeker van bent dat er een auto voor u beschikbaar is.

Autohuur Dallas luchthaven
Met een huurauto vanaf Dallas Fort Worth Airport, rijdt u gemakkelijk naar een van de vele dorpen en steden in de buurt van Dallas. Als eerst kunt u naar de stad zelf, de derde drukst bevolkte stad van Texas. Dallas kent zo’n 1,1 miljoen inwoners, is opgericht in het jaar 1841 en formeel opgenomen als stad in februari 1856. De economie van de stad is voornamelijk gebaseerd op bankieren, handel, telecommunicatie, computertechnologie, energie, gezondheidszorg en medisch onderzoek, transport en logistiek. In de stad Dallas kunt u genieten van prachtige bezienswaardigheden en rustgevende stadsparken. Zo kunt u met een huurauto vanuit Dallas Airport bijvoorbeeld naar het Cotton Bowl, Dallas Museum of Art, Dallas Zoo en het Dallas World Aquarium, een aquarium en dierentuin met winstoogmerk. Het is gelegen in West End Historic District van het centrum van Dallas, Texas, USA. De dierentuin steunt het instandhouding en het onderwijs door de huisvesting van vele dieren die worden bedreigd of in gevaar worden gebracht. De dierentuin doet dit als onderdeel van een gezamenlijke fokprogramma met andere dierentuinen over de hele wereld. Na het dierentuin kunt u naar het Dallas Arboretum and Botanical Garden, een botanische tuin van 27 hectare. Het arboretum is een serie van tuinen en fonteinen met uitzicht op het meer en de skyline van het centrum van Dallas. Hier kunt u heerlijk picknicken en bijkomen van een drukke dag in de stad.

Waar Dallas natuurlijk vooral om bekend staat, is de moord op Amerika’s 35e President: John F. Kennedy. Hij werd daar op 22 november 1963 doodgeschoten tijdens een rijtour, vermoedelijk door Lee Harvey Oswald. Tot op de dag van vandaag is dit stof voor complottheorieën.

De Mildred R. en Frederick M. Mayer Bibliotheek (de niet-circulerende onderzoeksbibliotheek van het museum) heeft meer dan 50.000 artikelen beschikbaar voor curatoren en het grote publiek. Wanneer u een van de architectonische hoogtepunten wilt bekijken moet u met car hire in Dallas naar de Margaret Hunt Hill Bridge, een van de drie door Santiago Calatrava ontworpen bruggen. Na deze prachtige brug kunt u naar downtown Dallas, het zaken district van Dallas. Hier vindt u vele bistro's, cafes en restaurants. Hier kunt u heerlijk bijkomen na een drukke dag vol met bezichtigingen.

Huurauto Dallas Airport
Met een huurauto vanaf Dallas Fort Worth Airport kunt u ook gemakkelijk naar Fort Worth, een mooie stad met verschillende bezienswaardigheden. De stad is ontstaan in 1849 en heeft zo’n 750.000 inwoners. De stad is 36 minuten met een huurauto van Dallas gelegen en gemakkelijk te bereiken via de snelweg, Interstate 30.

Wanneer u er voor kiest om de omgeving van Dallas te bezichtigen is dit met een huurauto het beste te ontdekken. In de omgeving van Dallas vindt u bijvoorbeeld San Antiono, Oklahoma, Little Rock en New Orleans. Ook kunt u een bezoek brengen aan het prachtige Houston. In Houston kunt u bijvoorbeeld naar het Space Center, The Galleria en het Astrodome. Deze bezienswaardigheden zijn allemaal een bezichtiging waard en maken van uw vakantie er één om nooit te vergeten.

Kortom, ga snel naar HAPPYCAR.nl en huur nu uw auto voor uw volgende trip naar dit mooie deel van de Verenigde Staten!