Vind de juiste auto in Dallas Fort Worth Luchthaven

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 22 per dag

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Dallas Fort Worth Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jun. 2017 14:58 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 jun. 2017 14:58 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jun. 2017 14:58 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 jun. 2017 14:58 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jun. 2017 14:58 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 jun. 2017 14:58 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 jul. 2017 11:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 jul. 2017 11:07 uur.

Beoordeling autoverhuur in Dallas Fort Worth Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Dallas Fort Worth Luchthaven:

★★★★★
★★★★★

5 tot 5 (12 beoordelingen)

★★★★★
★★★★★
(4.5 tot 5 )
Alles was duidelijk en makkelijk. Enige minpunt is de omschrijving bij de benzine regeling "u ontvangt de auto vol of gedeeltelijk vol". Ummm...? Dat vind ik raar. Het is altijd vol als ik een auto ontvang.
Huurauto beoordeling van Stacy M.- 05 mrt. 2017 16:35
★★★★★
★★★★★
(4.6 tot 5 )
De huurauto was geweldig :) WIj hadden een mooie vakantie die ons altijd in herringering blijven zou.
Huurauto beoordeling van Levi G.- 30 jul. 2015 16:28
★★★★★
★★★★★
(5 tot 5 )
Ik was op zoek naar een voordelige huurauto en ben uiteindelijk bij Happycar uitgekomen!
Huurauto beoordeling van Wouter D.- 29 jul. 2015 04:00

Autohuur Dallas Fort Worth Luchthaven

Dallas/ Fort Worth International Airport is gelegen tussen de steden Dallas en Fort Worth, Texas. De luchthaven is de drukste luchthaven in de Amerikaanse staat Texas en dient in het algemeen het Dallas-Fort Worth grootstedelijk gebied. DFW Airport is op het gebied van passagiers, het achste grootste airport ter wereld. Zo waren er in 2010 zo’n 57 miljoen passagiers die DFW airport passeerden. Wanneer u van plan bent om de regio van Dallas te bezichtigen, raden wij u aan een huurauto te huren. Een huurauto kunt u gemakkelijk op Dallas Airport ophalen, maar het wordt u aangeraden om vooraf online een huurauto te boeken. Zo bent u er zeker van bent dat er een auto voor u beschikbaar is.

Autohuur Dallas luchthaven
Met een huurauto vanaf Dallas Fort Worth Airport, rijdt u gemakkelijk naar een van de vele dorpen en steden in de buurt van Dallas. Als eerst kunt u naar de stad zelf, de derde drukst bevolkte stad van Texas. Dallas kent zo’n 1,1 miljoen inwoners, is opgericht in het jaar 1841 en formeel opgenomen als stad in februari 1856. De economie van de stad is voornamelijk gebaseerd op bankieren, handel, telecommunicatie, computertechnologie, energie, gezondheidszorg en medisch onderzoek, transport en logistiek. In de stad Dallas kunt u genieten van prachtige bezienswaardigheden en rustgevende stadsparken. Zo kunt u met een huurauto vanuit Dallas Airport bijvoorbeeld naar het Cotton Bowl, Dallas Museum of Art, Dallas Zoo en het Dallas World Aquarium, een aquarium en dierentuin met winstoogmerk. Het is gelegen in West End Historic District van het centrum van Dallas, Texas, USA. De dierentuin steunt het instandhouding en het onderwijs door de huisvesting van vele dieren die worden bedreigd of in gevaar worden gebracht. De dierentuin doet dit als onderdeel van een gezamenlijke fokprogramma met andere dierentuinen over de hele wereld. Na het dierentuin kunt u naar het Dallas Arboretum and Botanical Garden, een botanische tuin van 27 hectare. Het arboretum is een serie van tuinen en fonteinen met uitzicht op het meer en de skyline van het centrum van Dallas. Hier kunt u heerlijk picknicken en bijkomen van een drukke dag in de stad.

Waar Dallas natuurlijk vooral om bekend staat, is de moord op Amerika’s 35e President: John F. Kennedy. Hij werd daar op 22 november 1963 doodgeschoten tijdens een rijtour, vermoedelijk door Lee Harvey Oswald. Tot op de dag van vandaag is dit stof voor complottheorieën.

De Mildred R. en Frederick M. Mayer Bibliotheek (de niet-circulerende onderzoeksbibliotheek van het museum) heeft meer dan 50.000 artikelen beschikbaar voor curatoren en het grote publiek. Wanneer u een van de architectonische hoogtepunten wilt bekijken moet u met car hire in Dallas naar de Margaret Hunt Hill Bridge, een van de drie door Santiago Calatrava ontworpen bruggen. Na deze prachtige brug kunt u naar downtown Dallas, het zaken district van Dallas. Hier vindt u vele bistro's, cafes en restaurants. Hier kunt u heerlijk bijkomen na een drukke dag vol met bezichtigingen.

Huurauto Dallas Airport
Met een huurauto vanaf Dallas Fort Worth Airport kunt u ook gemakkelijk naar Fort Worth, een mooie stad met verschillende bezienswaardigheden. De stad is ontstaan in 1849 en heeft zo’n 750.000 inwoners. De stad is 36 minuten met een huurauto van Dallas gelegen en gemakkelijk te bereiken via de snelweg, Interstate 30.

Wanneer u er voor kiest om de omgeving van Dallas te bezichtigen is dit met een huurauto het beste te ontdekken. In de omgeving van Dallas vindt u bijvoorbeeld San Antiono, Oklahoma, Little Rock en New Orleans. Ook kunt u een bezoek brengen aan het prachtige Houston. In Houston kunt u bijvoorbeeld naar het Space Center, The Galleria en het Astrodome. Deze bezienswaardigheden zijn allemaal een bezichtiging waard en maken van uw vakantie er één om nooit te vergeten.

Kortom, ga snel naar HAPPYCAR.nl en huur nu uw auto voor uw volgende trip naar dit mooie deel van de Verenigde Staten!