tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Denver International Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen
Chevrolet Spark
Chevrolet Spark
gevonden op 16 sep. 2016 15:01 uur
Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen
Toyota Corolla
Toyota Corolla
gevonden op 17 okt. 2016 08:03 uur
Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen
Chrysler 200
Chrysler 200
gevonden op 16 sep. 2016 15:01 uur
Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen
Nissan Maxima
Nissan Maxima
gevonden op 16 sep. 2016 09:35 uur

Autohuur Denver International Luchthaven

De Rocky Mountains zijn al jarenlang geliefd bij reizigers. Het schitterende uitzicht en de natuur maken deze ervaring helemaal compleet. Om uw reis te beginnen is Denver de ideale stad. Het is de meest voor de hand liggende stad om een mooie rondreis te starten en hierbij het Wilde West van de Verenigde Staten te verkennen. Naast de schitterende omgeving heeft de stad zelf ook heel veel voor u in petto. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Denver. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

 

Ontdek Denver

Met een huurauto vanaf de luchthaven kunt u naar de schitterende stad rijden, waar u vakantie officeel kan beginnen. De stad heeft een heel erg verschillend klimaat. In één jaar zijn er vier zeer verschillende soorten seizoenen. Dit grote verschil wordt voornamelijk veroorzaakt door de Rocky Mountains. Echter, vergeleken met de andere valleien is het weer hier nog altijd mild te noemen. Toch moet u hier altijd rekening houden met onvoorspelbaar weer. De gemiddelde temperatuur van Denver ligt op 10.1 graden Celsius. Halverwege oktober kan ook al de eeste sneeuw vallen en soms kan het blijven sneeuwen tot eind april. Aangezien Denver hoog gelegen is, heeft de stad veelal 250 zonnige dagen in het jaar! Dus wanneer u in de zomer naar de stad gaat kunt u rekening houden met een temperatuur die ligt rond de 31 graden Celsius. Denver is voor de vakantie een uitstekende stad. Er zijn veel attracties en bezienswaardigheden, maar ook de natuur in de nabije omgeving is een bezoekje waard.

De stad wordt ook wel Mile High City genoemd, omdat een aantal plaatsen van de stad precies één mijl boven de zeespiegel ligt. Vooral bij de trap van het State Capital gebouw is dit goed te zien. Op de 13e trede vindt u namelijk een bewijs hiervan.

Wanneer u op zoek bent naar de geschiedenis van de stad moet u naar Larimer Squire gaan. De stad is letterlijk om dit gebouw geplaatst. Hier zijn nog historische huizen te vinden die uit het jaar 1885 stammen. Vandaag de dag is dit een van de meest bruisende wijken die Denver kent.

 

Verschillende wijken

Van historische wijken in het centrum tot de moderne wijken die om het centrum zijn gebouwd. Wanneer u op zoek bent naar bezienswaardigheden en restaurants dan is het centrum de plaats waar u moet zijn. Voor winkels, clubs en attracties zijn de wijken Highlands, Platt Park, Washington Park en Lower Downtown (LoDo) echte aanraders.

 

Rondreis door de regio van Denver

Het is natuurlijk ook mogelijk om de stad een dagje te verlaten. Een leuk uitje die u dan kunt ondernemen is het Red Rocks Park. Met prachtige rotsformaties en kilometers lange wandelpaden zal de dag snel gevuld zijn. Naast deze mooie ervaring heeft u hier ook het schitterende uitzicht op de Rocky Mountains. Bent u echter op zoek naar spanning en avontuur dan is pretpark Elotch Gardens de juiste keuze. Vooral voor jong volwassenen en volwassenen is dit een leuk dagje uit. Met spectaculaire achtbanen en een reuzenrad is er volop vermaak. Ook bij warm weer kunt u verkoeling vinden in het waterpark. Om de dag helemaal compleet te maken zijn er regelmatig interactieve voorstellingen waar u kunt genieten en lachen. Helemaal in de wintersferen, kunt u met uw huurauto ook naar Aspen, het wintersportoord van Colorado. Het gebied trekt ook veel mountainbikers, kajakkers, rafters en bergbeklimmers aan om zijn wonderen te verkennen gedurende de warmere maanden