Vind de juiste auto in Doebai Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Doebai Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kia Picanto

Kia Picanto

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 sep. 2016 22:08 uur.

Toyota Corolla

Toyota Corolla

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 sep. 2016 22:08 uur.

Toyota Land Cruiser

Toyota Land Cruiser

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 sep. 2016 22:08 uur.

Mercedes C Class

Mercedes C Class

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 okt. 2016 15:56 uur.

Beoordeling autoverhuur in Doebai Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Doebai Luchthaven:

4.8 tot 5 (13785 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
We waren zeer goed te spreken over hoe happycar ons heeft voorbereid, alleen bij afhaal van auto zaten er maar 2 medewerkers om te helpen. Hierdoor hebben we 50min moeten wachten bij het afhalen van de auto
Huurauto beoordeling van Johannes v. - 27 mei 2017 12:14
(5 tot 5 )
Goede service zowel bij het boeken als ter plaatse
Huurauto beoordeling van Herman Jan v. - 27 mei 2017 10:20
(4.5 tot 5 )
de goedkoopste site en werkt makkelijk
Huurauto beoordeling van Jasper S. - 26 mei 2017 17:40

Autohuur Doebai Luchthaven

Dubai International Airport, ook wel luchthaven Dubai, is de internationale luchthaven van Dubai. Vliegveld Dubai is gelegen in de wijk Al Garhoud, 4 km ten noordoosten van het centrum van Dubai. In 2012 passeerden 57,7 miljoen passagiers luchthaven Dubai, een record. Hiermee is vliegveld Dubai de 10e drukste luchthaven ter wereld voor reizigersvervoer. Naast passagiers wordt er op luchthaven Dubai ook veel vracht vervoerd. In 2012 maar liefst 2,2 miljoen ton, waarmee het de 6e drukste vrachtluchthaven ter wereld is.

Car Rental Dubai Airport
Het centrum van Dubai is zowel per metro als per huurauto goed te bereiken. Na aankomst vindt u in de terminal een aantal autoverhuur bedrijven, maar wij raden u aan om een huurauto altijd vooraf online te boeken. Zo voorkomt u dat u lang hoeft te wachten en weet u zeker dat er altijd een auto voor u beschikbaar is. Met car rental Dubai Airport is het ongeveer een kwartier rijden naar het centrum van de stad. Dubai is in de laatste jaren uitgegroeid tot één van de topbestemmingen in de wereld waar van alles te beleven is. Brengt u bijvoorbeeld een bezoek aan de Burj Al Arab, ’s werelds enige 7-sterren hotel of beklimt u de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld waar u een kijkje kunt nemen op het hoogste uitkijkplatform ter wereld. Vanaf het uitkijkplatform heeft u een prachtig uitzicht over de stad  en over de palmeilanden. Verder vindt u hier nog een gigantische shopping mal waar u alle top merken vindt. Wanneer u even genoeg heeft van al het zand om u heen, kunt u een bezoek brengen aan Ski Dubai, het eerste indoor ski resort in het Midden-Oosten. U kunt er ook voor kiezen om naar één van de andere emiraten te rijden. Brengt u bijvoorbeeld een bezoek aan Abu Dhabi op anderhalf uur rijden van Dubai Airport. In deze stad vindt u ook tal van attracties en bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn.

Dubai Airport Rent a Car
Met rent a car Dubai Airport kunt u de hierboven genoemde hoogtepunten eenvoudig bezoeken. Wanneer u graag een rit door de woestijn wilt maken kunt u dit het beste vooraf aangeven, zodat er een geschikte auto voor u klaar staat. Voor welke reden u ook maar een huurauto zoekt, autohuur vanaf Dubai Airport geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.