tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Doebai Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen
Kia Picanto
Kia Picanto
gevonden op 25 sep. 2016 22:08 uur
Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen
Toyota Corolla
Toyota Corolla
gevonden op 25 sep. 2016 22:08 uur
Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen
Toyota Land Cruiser
Toyota Land Cruiser
gevonden op 25 sep. 2016 22:08 uur
Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen
Toyota Previa Minivan
Toyota Previa Minivan
gevonden op 10 aug. 2016 18:44 uur

Autohuur Doebai Luchthaven

Dubai International Airport, ook wel luchthaven Dubai, is de internationale luchthaven van Dubai. Vliegveld Dubai is gelegen in de wijk Al Garhoud, 4 km ten noordoosten van het centrum van Dubai. In 2012 passeerden 57,7 miljoen passagiers luchthaven Dubai, een record. Hiermee is vliegveld Dubai de 10e drukste luchthaven ter wereld voor reizigersvervoer. Naast passagiers wordt er op luchthaven Dubai ook veel vracht vervoerd. In 2012 maar liefst 2,2 miljoen ton, waarmee het de 6e drukste vrachtluchthaven ter wereld is.

Car Rental Dubai Airport
Het centrum van Dubai is zowel per metro als per huurauto goed te bereiken. Na aankomst vindt u in de terminal een aantal autoverhuur bedrijven, maar wij raden u aan om een huurauto altijd vooraf online te boeken. Zo voorkomt u dat u lang hoeft te wachten en weet u zeker dat er altijd een auto voor u beschikbaar is. Met car rental Dubai Airport is het ongeveer een kwartier rijden naar het centrum van de stad. Dubai is in de laatste jaren uitgegroeid tot één van de topbestemmingen in de wereld waar van alles te beleven is. Brengt u bijvoorbeeld een bezoek aan de Burj Al Arab, ’s werelds enige 7-sterren hotel of beklimt u de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld waar u een kijkje kunt nemen op het hoogste uitkijkplatform ter wereld. Vanaf het uitkijkplatform heeft u een prachtig uitzicht over de stad  en over de palmeilanden. Verder vindt u hier nog een gigantische shopping mal waar u alle top merken vindt. Wanneer u even genoeg heeft van al het zand om u heen, kunt u een bezoek brengen aan Ski Dubai, het eerste indoor ski resort in het Midden-Oosten. U kunt er ook voor kiezen om naar één van de andere emiraten te rijden. Brengt u bijvoorbeeld een bezoek aan Abu Dhabi op anderhalf uur rijden van Dubai Airport. In deze stad vindt u ook tal van attracties en bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn.

Dubai Airport Rent a Car
Met rent a car Dubai Airport kunt u de hierboven genoemde hoogtepunten eenvoudig bezoeken. Wanneer u graag een rit door de woestijn wilt maken kunt u dit het beste vooraf aangeven, zodat er een geschikte auto voor u klaar staat. Voor welke reden u ook maar een huurauto zoekt, autohuur vanaf Dubai Airport geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.