Vind de juiste auto in Edmonton Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Edmonton Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Ford Focus

Ford Focus

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2016 09:24 uur.

Kia Rio

Kia Rio

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2016 09:24 uur.

Chrysler 200 Cabrio

Chrysler 200 Cabrio

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2016 09:24 uur.

Chevrolet Impala

Chevrolet Impala

Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 jul. 2016 21:07 uur.

Beoordeling autoverhuur in Edmonton Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Edmonton Luchthaven:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Edmonton Luchthaven

Altijd al van plan om een keer naar Canada te vliegen? Wacht dan niet langer en boek nu nog je vlucht naar Canada's grootste luchthaven, namelijk Edmonton Aiport. De op vier na drukste luchthaven van passagiersverkeer en vliegbewegingen ligt ook nog maar op zesentwintig kilometer afstand van het stadje Edmonton. Maar dat betekent natuurlijk niet dat er niks te doen valt op Edmonton Airport. Integendeel, op Edmonton Airport valt er genoeg te doen, voor zowel jong als oud. Wat dacht je van een lekker dagje shoppen samen met je vrienden of famillie? Neem gerust je kinderen mee want voor hun zijn er ook genoeg faciliteiten om zich urenlang mee te vermaken. Voor het gemak is er ook nog wifi beschikbaar op de luchthaven zodat je gemakkelijk kunt kijken waar of wat iets is. Als je dan eindelijk genoeg hebt gewinkeld, kun je lekker een hapje gaan eten bij een van de talloze restaurant die daar beschikbaar zijn. Na afloop zijn er ook nog genoeg bars open om lekker een drankje te gaan doen. Maak het uzelf gemaakt door het gebruik van een Huurauto in Edmonton Airport aangeboden door HAPPYCAR. HAPPYCAR zorgt ervoor, in tegenstelling tot andere bedrijven, dat u de beste huurauto krijgt die perfect bij uw behoefte pas voor een zeer aantrekkelijke prijs. Autohuur in Edmonton Airport, ofwel Rental Car Edmonton Airport, mede mogelijk gemaakt door AutoEscape, is nog nooit ergens anders zo goedkoop geweest dan in Edmonton Airport.

Ontdek Edmonton Airport
Transport Canada heeft de tegenwoordige vestiging voor Edmonton Airport geselecteerd en meer dan achtentwintig vierkante kilometer grond aangeschafd toendertijd. Transport Canada is overigens een departement binnen de overheid van Canada dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van beleid, diensten, en wetgeving met betrekking tot vervoer in Canada. Toen de vluchthaven voor het eerst opende op 15 November 1960, was de eerste distributie-knooppunt en opslagpunt een boog hangar.Tegenwoordig wordt dit gebruikt door L-3 Communications. In 1963 werd pas de eerste passagiers terminal geopend op het Edmonton Airport. Gedurende de jaren zeventig ervaarde de luchthaven een hele snelle groei in verkeer. Dit kwam namelijk doordat het stadje Edmonton steeds groter werd. In 1980 waren er al meer dan 2 miljoen passagiers geholpen bij Edmonton Airport.

Met een huurauto Edmonton Airport ontdekken
De luchthaven staat ook wel bekend om haar uiterlijk. Een muurschildering, genaamd "Bush Pilot in Northen sky" en gemaakt door Jack Shadbolt voor zo'n 18.000,- Canadese dollars, is nog steeds intact en verrijkt een van de muren van het Edmonton Airport. In 2005 werd er door middel van een taxatie bekend gemaakt dat de muurschildering wel minstens 750.000 dollar waard is. In 2007 is deze muurschildering gehersteld en weer in perfecte conditie. Wat zich niet op de luchthaven bevind maar wel de moeite is om heen te gaan, is het stadje van Edmonton. Hier kom je gemakkelijk met de hulp van Autoverhuur Edmonton Airport, ook wel bekend als Rental Car Edmonton Airport.

Rondreis door de regio Edmonton Airport
Zoals al eerder gezegd ligt de luchthaven maar een aantal kilometer van het stadje Edmonton vandaan. Edmonton is de hoofdstad van Alberta, gelegen in Canada. Door middel van autoverhuur Edmonton Airport kun je daar heel gemakkelijk komen. De metro wordt daar dagelijks gebruikt door wel meer dan één miljoen mensen. Door deze drukte is het verstandiger om gebruik te maken van Autohuur Edmonton airport zodat je niet urenlang hoeft te wachten maar gewoon rechtstreeks naar jouw bestemming wilt, namelijk het stadje Edmonton. Edmonton is beroemd door hun prachtige riviervallei, de riviervallei van Saskatchewan, die meer dan 100 kilometer biedt aan vermakelijke routes, wilde dieren om te bekijken en adembenemende uitzichten over diverse steden. De riviervallei bevat ook nog eens een aantal verschillende parken, waaronder de bekende Fort Edmonton Park, Canada's grootste historische park. Als je niet zo'n liefhebber bent van de natuur, dan kan je nog altijd naar het grote West Edmonton winkelcentrum, de grootste winkelcentrum in heel Noord-Amerika. Bovendien heeft Edmonton ook nog een kleurrijk aantal theathers, een drukke cyclus van jaarlijkse festivals, nationale sportteams actief het hele jaar door en ook nog schitterende winter amuserende activiteiten. Geen moment om je te vervelen dus.