Vind de juiste auto in Exeter Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Exeter Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Exeter Luchthaven:

4.8 tot 5 (13847 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
gebruikersvriendelijk en snel en overzichtelijk
Huurauto beoordeling van Robert v. - 27 jun. 2017 19:58
(4.5 tot 5 )
gebruikersvriendelijk en snel en overzichtelijk
Huurauto beoordeling van Robert v. - 27 jun. 2017 19:58
(4.5 tot 5 )
Alles ok en gode auto
Huurauto beoordeling van Baruch B. - 27 jun. 2017 14:15

Autohuur Exeter Luchthaven

Groot-Brittannië is een prachtig land om te ontdekken. Er is bijna niets leuker dan met de auto te rijden langs het gevarieerde landschap vol heuvels en bossen. Of bezoek een van de vele leuke steden dit land is, zoals het charmante Exeter. Met autoverhuur Exeter Airport begint u binnen de kortste keren aan uw Engelse avontuur. HAPPYCAR werkt samen met de beste autoverhuurders wereldwijd. Bovendien bent u gegarandeerd van de laagste prijzen tegen de beste kwaliteit. Met Rental Car Exeter Airport krijgt u waar voor uw geld.

Ontdek Exeter
Met autohuur Exeter Airport kiest u voor kwaliteit en service. HAPPYCAR vergelijkt meer dan 150 autoverhuurders wereldwijd. Denk bijvoorbeeld aan merken als AutoEscape, RentalCars of Holiday Autos. Zo kunt u een huurauto kiezen die aan al uw wensen voldoet. Vanaf Exeter International Airport (EXT) rijdt u in ongeveer 20 minuten al naar het centrum van Exeter. Deze in zuidwest Engeland gelegen stad is onderdeel van het graafschap Devon. Exeter kent een ontzettend rijke geschiedenis. Het wordt al bewoond sinds de prehistorie. Ook zijn dankzij opgravingen sporen gevonden van de Kelten, Romeinen en Vikingen. Een enorme 14e eeuwse kathedraal doet nog herinneren aan vervlogen tijden. Het Anglicaanse bouwwerk torent hoog boven de stad is, en is een bezienswaardigheid die zeker een bezoekje waard is. Vlakbij de kathedraal van Exeter kunt u parkeren in een van de parkeergarages, waaronder 'Magdalen Road Car Park'. Vanaf hier loopt u door allerlei charmante kleine straatjes in ongeveer 10 minuten naar de kathedraal.

Met een huurauto Exeter ontdekken
Er is bijna niets leukers dan Exeter en de omgeving ontdekken met de huurauto. Dankzij autoverhuur Exeter Airport kunt u helemaal zelf beslissen waar en wanneer u een ritje wilt maken. Met geen enkele manier van vervoer ervaart u zoveel vrijheid. De wegen in Exeter zijn gelukkig allemaal goed onderhouden. Wanneer u met de huurauto een ritje maakt door Exeter ontdekt u dat de stad aan de oever ligt van de rivier Exe. Ook heeft het een vulkanische plug, een soort rots van gestolde lava. Dit natuurwonder torent hoog boven de stad uit. Bovenop vindt u bovendien een Middeleeuws kasteel, Rougemont Castle. Een indrukwekkend gezicht. Met een huurauto Exeter Airport kiest u dus voor een echt avontuur.

Kom van alle indrukken bij in een van de leuke pubs in het centrum van Exeter. Proost daarbij met een biertje op een geslaagde autovakantie. Of geniet in een van de restaurants van de Britse keuken, waaronder het wereldberoemde fish and chips. Of proef de 'Devon Cream tea', een heerlijke thee met scones, slagroom en jam uit de regio waarin Exeter ligt.

Rondreis in de regio
Met Rental Car Exeter Airport verveelt u zich geen moment. Naast haar rijke geschiedenis staat Exeter namelijk bekend om de mooie ligging midden in de Engelse natuur. Exeter is de hoofdstad van het graafschap Devon, een prachtig natuurgebied dat in het noorden grenst aan het kanaal van Bristol en ten zuiden aan het Kanaal. In dit prachtige natuurgebied wonen ruim een miljoen inwoners. Geniet met een huurauto Exeter Airport van prachtige ritten in de regio. Devon heeft bijzonder genoeg twee kustlijnen. Aan het Noorden grenst het Kanaal van Bristol, en in het Zuiden het kanaal. Het geeft een bijzonder romantische aanblik. U kunt eventueel ook naar de twee nationale parken in Devon rijden. Deze heten Dartmoor en Exmoor. Vlakbij Dartmoor kunt u een kijkje nemen in het bezoekerscentrum. Vlakbij bevinden zich uitstekende parkeermogelijkheden Ook bij Exmoor kunt u prima uw auto kwijt.

Naast de nationale parken kunt u ook een van de indrukwekkende steden in de omgeving van Exeter bezoeken. Neem de M5 voor een mooie rondrit, waarbij u de keuze heeft uit verschillende routes. Een toeristische route langs mooie plekken in de omgeving gaat via de A30/A303 en M3. Of rij in 2 uur (181 kilometer) naar Cardiff, om te wandelen en even helemaal bij te komen aan de kust. Of zoek het nog iets verderop en rij in ongeveer 2.5 uur (278 kilometer) naar Bristol. Deze grote Britse stad heeft onder andere een imposante haven en een oud centrum waar u onder andere de universiteit vindt. Kortom: Autohuur Exeter Airport biedt alle vrijheid om al het moois van Groot-Brittannië op uw gemak te ontdekken. Een populaire bestemming in de buurt is ook Birmingham.