Vind de juiste auto in Faro Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Faro Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 jul. 2017 03:30 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 jun. 2017 09:55 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2017 08:29 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 feb. 2017 09:22 uur.

Beoordeling autoverhuur in Faro Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Faro Luchthaven:

4.6 tot 5 (76 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Compleet nieuwe auto. Aardige dames bij Europcar in Lyon Route de Vienne
Huurauto beoordeling van Stijn B. - 21 jul. 2017 22:34
(5 tot 5 )
Snel en accuraat geholpen aan een ruime en confortabele auto.
Huurauto beoordeling van john e. - 21 jul. 2017 07:25
(5 tot 5 )
It all worked well and the price was very good, thanks!
Huurauto beoordeling van Joana M. - 20 jul. 2017 12:02

Autohuur Faro Luchthaven

Faro luchthaven ook wel bekend als Algarve Airport, ligt 4 km ten westen van Faro (Portugal). Jaarlijks reizen er zo’n 6 miljoen mensen via deze luchthaven, waardoor het de 3e grootste luchthaven is van Portugal. Op de luchthaven is Ryanair prominent aanwezig. Met 14 vaste bestemmingen en meer dan 10 seizoensbestemmingen is Ryanair de grootste luchtvaartmaatschappij op het vliegveld van Faro. Het wordt sterk aangeraden om van te voren een auto te boeken. Wanneer u op de luchthaven haalt u uw auto op een van verschillende verhuurstations op en kunt u uw reis eenvoudig vervolgen. 

Autohuur Faro luchthaven
Wanneer u besluit om de omgeving van de luchthaven van Faro te bezichtigen, raden wij u aan om een huurauto te huren. Op deze manier kunt u gemakkelijk en op uw eigen tempo het gebied verkennen. Door middel van een huurauto zal u een vakantie krijgen om nooit te vergeten. Als eerst kunt u gaan naar Faro. Dit is een mooie stad met een lange geschiedenis. De stad is gelegen in het zuiden van Portugal en heeft 65.000 inwoners. Het centrum van Faro is erg gezellig en knus. Verder bezit de stad veel culturele bezienswaardigheden, waaronder verschillende musea. De oude stad wordt omringt door een stadsmuur met 3 toeganspoorten. Wanneer u bij de Arco de Vila bent, een van de drie toeganspoorten, kunt u duidelijk zien dat er Romeinse en Moorse invloeden op de stad zijn geweest. Na de stadsmuur kunt u naar de kathedraal de Sé, een kathedraal uit de 13de eeuw. De kathedraal kent meerdere bouwstijlen en dit komt omdat de kathedraal in het jaar 1755 herbouwd is. De kappellen en de ingang zijn nog uit de gotische en Romeinse tijd en verder kent de kathedraal een barokke stijl. Wanneer u in Faro bent, vergeet u dan niet om te genieten van de Portugese zon. Dit kan gemakkelijk op een van de vele stranden, terrassjes of in het stadspark. Vlakbij de kathedraal ligt het Nossa Senhora da Assuncao. Dit voormalige klooster werd gebouwd in de 16e eeuw en dient tegenwoordig als museum. De naam van het museum is Museu Municipal. In het museum zijn veel Romeinse en West-gotische vondsten te bewonderen. Een ander bekend museum in Faro is het museum Etnografico. Dit museum is speciaal ingericht om de oude ambachten en kunstnijverheid tentoon te stellen van de lokale bevolking. U kunt hier de werktuigen en een traditionele wooning bezichtigen.

Door middel van een auto komt u gemakkelijk terecht bij een van de zojuist genoemgde bezienswaardigheden. U hoeft natuurlijk niet alleen in Faro te blijven, maar u kunt ook de omgeving van Algarve ontdekken. In deze provincie vindt u prachitge steden, die elk haar eigen bezienswaardigheden hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan naar Silves, Lagos en Villa Real de Santo. Ook kunt op op zoek naar de diversiteit aan landschappen. In het Parque natural de Costa Vicentina vindt u een mooi natuurgebied met meer dan 750 verschillende soorten flore.

In Faro kunt u ook ontzettend lekker eten. Faro staat vooral bekend om de mosselen en oesters die geteeld worden in het natuurpark Natural da Ria Formosa. Verder is zwart gekleurd varkensvlees, Porco Preto, erg populair onder de lokale bevolking. Deze lekkernijen mag u zeker niet missen bij een bezoek aan Faro.

Albufeira
Wanneer u uw huurauto ophaalt op de luchthaven van Faro bent u binnen een half uur in de badplaats Albufeira. Albufeira is een badplaats waar veel jongeren en jong volwassenen heen gaan om te kunnen stappen en te genieten van de Portugese zon.  De stranden worden vaak bezet door vakantiegangers maar ook door kleurrijke vissersbootjes. In Albufeira kunt u uitstekend genieten van allerlei restaurantjes en bars gelegen aan de jachthaven.

Als u uw huurauto bij de luchthaven van Faro ophaalt, kunt u gaan en staan waar uzelf wilt. Mocht u nu van de natuur houden, steden willen bezichtigen of gezellig aan de strip in Albufeira of Faro een drankje drinken, met een huurauto vanaf Faro luchthaven is het allemaal mogelijk.