Vind de juiste auto in Fez Airport

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 11 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 10 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Fez Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2018 11:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2018 11:54 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2018 07:31 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2018 07:31 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2018 05:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2018 05:54 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 aug. 2018 06:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 aug. 2018 06:54 uur.

Beoordeling autoverhuur in Fez Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Fez Airport:

4.5 tot 5 (579 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Ga vooral zo door.
Huurauto beoordeling van Sjoerd V.- 17 sep. 2018 12:30
(5 tot 5 )
alles liep soepel shuttel van schiphol naar huur locatie en auto afhandeling snel en makkelijk super leuke auto schoon en nieuw
Huurauto beoordeling van Jonathan D.- 16 sep. 2018 14:50
(5 tot 5 )
Belangrijk is dat je krijgt wat je vraagt. In dit geval wilden we graag de Ford Mustang die we op papier gehuurd hadden ook echt zouden krijgen. Dat was gelukt.
Huurauto beoordeling van Ben S.- 15 sep. 2018 12:30

Autohuur Fez Airport

Fez is misschien wel de meest betoverende stad van Marokko. Door de oude paleizen, rijk versierde moskeeën en gezellige bazaars lijkt het alsof u zo in het sprookje van duizend-en-één-nacht bent beland. En dat al na een paar uur vliegen. De meeste reizigers komen aan op de luchthaven van Fez. Als u de stad en de omgeving eens rustig wil ontdekken, kunt u het beste een auto huren bij Fez Airport. Maar hiervoor wilt u natuurlijk niet meer betalen dan nodig is. Gelukkig vindt u via HAPPYCAR altijd de beste deal. Op onze vergelijkingssite ziet u namelijk in één oogopslag of Avis, Hertz of Europcar de goedkoopste is. Dat is wel zo handig!


Ontdek Fez

Met ongeveer 1 miljoen inwoners is Fez een van de grootste steden van Marokko. Alleen in Casablanca en Marrakesh wonen meer mensen. Casablanca is de hoofdstad van het land dat vanuit Europees perspectief de entreehal van Afrika genoemd kan worden. Als u met uw rental car van Fez Airport rondrijdt, merkt u meteen dat Fez een erg oude stad is. In het jaar 789 stichtte Idris I een nederzetting op de rechteroever van de Jawhar-rivier. Twintig jaar later bouwde Idris' zoon een tweede stad op de linkeroever. Deze steden hadden al snel een grote aantrekkingskracht op Andalusische Moslims en Joden die op de vlucht waren voor de Reconquista. Ook grote groepen Arabieren uit Kairouan (Tunesië) probeerden een nieuw leven op te bouwen in Fez. De invloed van deze verschillende volkeren is nog steeds zichtbaar in de cultuur, religie en de vele architecturale rijkdommen in de stad. Uw vakantie in Fez is meteen een mooie gelegenheid om kennis te maken met de Marokkaanse keuken. De typisch Marokkaanse gerechten worden vaak al eeuwenlang door de bevolking gegeten. Misschien proeft u wel een traditionele couscous of een tajineschotel met lamsvlees. Natuurlijk mag u daarbij de muntthee niet vergeten. De inwoners van Fez drinken deze thee het liefst de hele dag door. Zelfs als u op de bazaar een handgemaakt tapijt of een tajine koopt, krijgt u van de verkoper vaak een heerlijk kopje muntthee aangeboden.


Auto huren in Fez

Fez Airport ligt ongeveer 15 kilometer buiten de stad. Met een wagen van de autohuur bij Fez Airport staat u al binnen 20 minuten midden in het centrum. De stad Fez bestaat uit een oud en een nieuwer gedeelte. De historische binnenstad (medina) is autovrij maar u kunt uw huurauto gemakkelijk aan de rand van het centrum parkeren om zo te voet verder te gaan. Het centrum bestaat uit een wirwar van oude steegjes en kleine winkels waar ambachtslieden hun handgemaakte spullen verkopen. Overal waar u komt, lopen ezels rond die de zware spullen van de kooplieden vervoeren. Door het unieke karakter heeft deze wijk zelfs een plaats op de UNESCO Werelderfgoedlijst gekregen. Het nieuwe deel van Fez (Fez el-Jdid) is ook verrassend mooi. Ga bijvoorbeeld eens naar het koninklijke paleis Dar el-Makhzen. Het gebouw is niet voor het publiek toegankelijk, maar van de buitenkant is het toch al behoorlijk indrukwekkend. Voor een ontspannen middag kunt u met uw huurauto naar de tuinen van Jnan Sbil rijden. Dit tuinencomplex is een echte oase waar u even kunt ontsnappen aan de drukte van de stad. Wilt u even bijkomen van alle indrukken die u in Fez heeft opgedaan? Breng dan eens een bezoek aan de plaatselijke hamam. Na een heerlijke massage voelt u zich weer helemaal als herboren.


Rondreis door de regio van Fez

Samen met Marrakesh, Meknes en Rabat maakt Fez deel uit van de vier koningssteden in Marokko. Bent u benieuwd naar deze andere steden? Dankzij de autoverhuur bij Fez Airport rijdt u al in ongeveer 50 minuten van Fez naar Meknes. Deze ommuurde stad is vooral bekend geworden door de vele paleizen en de bijzondere Bab Al-Mansour poort. U kunt ook doorrijden naar de hoofdstad Rabat, dat op ongeveer 200 kilometer afstand van Fez ligt. Met een huurauto bent u al na ongeveer 2,5 uur rijden op de plaats van bestemming. Rabat is een moderne badplaats. Hier hangt een compleet andere sfeer dan in het traditionele Fez. Wilt u liever wat meer van de natuur van Marokko zien? Dan is het Nationaal Park Tazekka een echte aanrader. Er zijn verschillende wandelroutes uitgezet zodat u het park op eigen houtje kunt verkennen. Een andere mogelijkheid is om met uw huurauto Marokkaans grondgebied te verlaten en Spanje te bezoeken.