Vind de juiste auto in Fort Myers Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Fort Myers Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Chevrolet Spark

Chevrolet Spark

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2016 19:48 uur.

Ford Focus

Ford Focus

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 sep. 2016 15:03 uur.

Chrysler 200

Chrysler 200

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2016 13:23 uur.

Dodge Charger

Dodge Charger

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2016 19:48 uur.

Beoordeling autoverhuur in Fort Myers Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Fort Myers Luchthaven:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Fort Myers Luchthaven

In Amerika is alles groot. Van de hamburgers tot de cola en de landgoederen. Een huurauto is dan ook zeker aan te raden in dit land. Niet alleen omdat dit een groot land is, maar ook omdat het openbaar vervoer niet zo’n fijnmazig netwerk heeft zoals gebruikelijk is in Nederland en België. Fort Myers is misschien niet de grootste stad in de staat Florida, maar Florida zelf is wel groot. Door Fort Myers loopt Highway 75 naar Tampa, Atlanta en verder. Een huurauto vanaf de luchthaven van Fort Myers is dan ook sterk aan te raden. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Fort Myers. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

 

Fort Myers

In 1866 werd in het zuidwesten van Florida de stad Fort Myers gesticht. De eerste bewoners waren Manuel A. Gonzalez en zijn vijf jaar oude zoon, Manuel S. Gonzalez. Na het stichten van een handelspost om producten te verhandelen met de Seminole indianen, groeide de stad uit tot een plaats van ongeveer 61.400 inwoners. Fort Myers ligt aan de Caloosahatchee Rivier. Al in 1898 was Fort Myers al een overwinteringsplek voor Amerikanen. Nu nog steeds is Fort Myers een toeristische plaats aan de Golf van Mexico.

In Fort Myers zijn er een aantal toeristische bestemmingen te ontdekken. Een huurauto is de meest efficiente manier om deze bezienswaardigheden te bekijken.  De beroemde Amerikaanse uitvinder Thomas Edison had in Fort Meyers zijn winterverblijf. Een stuk grond van 13 hectare met daarop Seminole Lodge en een laboratorium langs de Caloosahatchee rivier. Naast het huis van Edison ligt het huis van Henry Ford, de automobiel gigant bekend van het gelijknamige merk. Samen met Edison probeerde Ford  een rubberindustrie in Florida op te zetten.

Fort Myers barst van de mooie stranden en is een prachtige stad aan de Golf van Mexico waar u de zee en de relaxte sfeer kunt proeven. Het Calusa Nature Center en Planetarium is een natuur onderwijs organisatie op een 105 hectare stuk grond. Het heeft een museum, drie natuur paden, een planetarium, vlinder en vogel parken en picknick gebieden. Het is erg leuk om hier een keer te gaan picknicken. In Fort Myers vindt u ook het Fort Myers Downtown Commercial District met maar liefst 69 historische gebouwen. Ook een woonhuis in Fort Myers genaamd het Murphy-Burroughs House is een leuke plek om te bezoeken. Dit huis in de Gregoriaanse stijl is gebouwd in 1901. Kortom; er valt in Fort Myers genoeg te ontdekken.

 

Rondreis door de regio Fort Myers

Als u op de luchthaven uw auto heeft opgehaald rijdt u gemakkelijk naar de vele bezienswaardigheden in de staat Florida. In Zuid Florida vindt u het prachtige natuurschoon van Myakka River State Park, Picayune Strand State Forest, Pine Island Sound Aquatic Preserve en het Everglades Wildlife Management Area. Dit is met een huurauto snel te bereiken. De steden in Zuid Florida zijn altijd zonnig en omringd door vele stranden.

Een indrukwekkende autorit in Florida is om naar het uiterste zuidelijke puntje van de Verenigde Staten te gaan in Key West. De reis gaat over de Highway 75 naar Miami. U rijdt op deze manier op een kilometers lange brug die bekend is uit vele films en series. Na deze brug bereikt u het tropische Key West. Ook ligt Disney World in Orlando niet ver weg met een huurauto vanuit Fort Myers. Het unieke en meest bekende park ter wereld is natuurlijk voor iedereen een aanrader.

Zoals u hierboven heeft gelezen is er genoeg te doen in Fort Myers en haar omgeving. Een huurauto geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.