Vind de juiste auto in Fuerteventura Luchthaven

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 4 per dag

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Fuerteventura Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2017 18:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2017 18:20 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 5 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 27 jul. 2017 21:15 uur.

Dit aanbod is gevonden op 27 jul. 2017 21:15 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 aug. 2017 16:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 15 aug. 2017 16:32 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 aug. 2017 13:51 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 aug. 2017 13:51 uur.

Beoordeling autoverhuur in Fuerteventura Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Fuerteventura Luchthaven:

★★★★★
★★★★★

5 tot 5 (19 beoordelingen)

★★★★★
★★★★★
(5 tot 5 )
Getipt via een vriend
Huurauto beoordeling van Tess Z.- 08 okt. 2016 18:22
★★★★★
★★★★★
(4.8 tot 5 )
Een wagen met plaats voor mijn rolstoel kunnen huren dankzij het vakkundige team van HappyCar, bedankt jongens!
Huurauto beoordeling van Tom M.- 30 jul. 2015 20:05
★★★★★
★★★★★
(4.7 tot 5 )
De auto stond in goedestaat klaar op de afgesproken plek. We hebben er een fijne vakantie mee gehad.
Huurauto beoordeling van Hao K.- 29 jul. 2015 14:38

Autohuur Fuerteventura Luchthaven

Fuerteventura is één van de Canarische Eilanden, een eilandengroep van Spanje die gelegen is in de Atlantische Oceaan. Na Tenerife is Fuerteventura het grootste van de Canarische Eilanden. Het vulkanisch karakter van dit eiland geeft een onherbergzame indruk. Het eiland heeft relatief weinig inwoners. De rust van dit eiland leent zich er dan ook ideaal voor om op ontdekkingstocht te gaan. Wanneer u een huurauto wilt boeken kunt u dit het beste van te voren online doen. Als u dan aankomt op de luchthaven bent u zeker van een huurauto. U kunt dit van te voren regelen via HAPPYCAR. Wij vergelijken de prijzen van verschillende autoverhuurbedrijven en vinden zo voor u de beste auto tegen de laagste prijs. Wanneer u aankomt op de luchthaven kunt u uw auto gelijk ophalen en eenvoudig uw reis vervolgen. Door een huurauto bent u in staat om zelf naar uw hotel te rijden en om op uw gemak het eiland en haar omgeving te verkennen. Fuerteventura is qua oppervlakte ongeveer gelijk aan de provincie Utrecht en ook daardoor uitstekend geschikt voor een rondrit om het eiland.

Ontdek Fuerteventura

De grote Griekse filosoof Plato was er in zijn tijd van overtuigd dat de Canarische Eilanden deel uitmaakte van het legendarische Atlantis. Het is tot vandaag de dag nog onbekend of dit waar is. Echter is wel bekend dat de eilanden zijn ontstaan door vulkanische activiteit onderzee. De eilanden zijn in feite de toppen van een onderwater gelegen bergketen.  Op Fuerteventura is materiaal gevonden dat al meer dan honder miljoen jaar oud is, hierdoor is dit het eiland de oudste van de gehele Canarische Eilanden.

In het begin van de 15e eeuw werd Fuerteventura door Jean de Béthencourt veroverd in naam van de Spanjaarden. Op de plek waar Béthencourt zijn kamp opsloeg, ontstond uiteindelijk het dorp Betancuria. Deze plaats groeide uiteindelijk uit tot de hoofdstad van het eiland. De stad zou deze rol tot 1834 blijven vervullen. Inmiddels is Puerto del Rosario dit geworden, hier treft men ook het vliegveld aan.

Fuerteventura werd ooit de graanschuur van de Canarische Eilanden genoemd. Echter is er door onder andere vulkaanuitbarstingen, overgewaaid zand vanuit de Sahara woestijn en de droogtes in de 18e en 19e eeuw de landbouw op het eiland volledig ingestort. Tegenwoordig

 Maar door vulkaanuitbarstingen, overgewaaid zand vanuit de Sahara woestijn alsmede grote droogtes in de 18e en 19e eeuw stortte de landbouw op het eiland volledig in. Het eiland moet het tegenwoordig voornamelijk hebben van inkomsten vanuit het toerisme.

Vanaf de luchthaven kunt u met uw huurauto prima uw rondreis beginnen. De luchthaven ligt namelijk centraal aan de oostust en hier ligt direct de FV-2 snelweg aan. Met een eigen auto tot de beschikking, kan men vanaf hier op flexibele wijze alle kanten van het eiland gaan verkennen.

 

Betancuria

Ten westen van de luchthaven ligt de oude hoofdstad Betancuria. Deze plaats is te bereiken via de FV-30 en staat bekend om zijn authentieke bezienswaardigheden en het pittoreske centrum. Naast de diverse musea is vooral de eeuwenoude Santa Maria kerk het bezoeken meer dan waard. Deze kerk uit 1691 is geopend voor publiek vanaf  10 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds. Het weinige regenwater dat er valt op Fuerteventura wordt voornamelijk opgevangen door het Betancuriamassief. Ook dit is een de westkust te vinden.  In de diep uitgesleten ravijnen herbergen zich hier en daar kleine oases. Deze maken het westen een prachtig gebied om doorheen te rijden. 

 

El Cotillo

Een andere absolute aanrader is het kleine vissersdorp El Cotillo, gelegen op het noordelijkste puntje van Fuerteventura. De witte zandstranden die men hier aantreft zijn een mooie afwisseling van de verder voornamelijk rotsachtige kust van Fuerteventura. Deze El Cotillo Lagunes zijn niet toeristisch en daardoor uitstekend om even bij te komen van een indrukwekkende rit over het eiland.

Zoals u hierboven gelezen heeft is een huurauto op dit eiland bijna onmisbaar. Met een huurauto op Fuerteventura heeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt!