Vind de juiste auto in Funchal Airport

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 9 per dag

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Funchal Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2017 12:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2017 12:33 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2017 12:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2017 12:33 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2017 09:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2017 09:28 uur.

Beoordeling autoverhuur in Funchal Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Funchal Airport:

★★★★★
★★★★★

4.7 tot 5 (241 beoordelingen)

★★★★★
★★★★★
(5 tot 5 )
top service
Huurauto beoordeling van Kissankoemar G.- 18 sep. 2017 22:17
★★★★★
★★★★★
(4.5 tot 5 )
Prima auto. Paar kleine beschadigingen niet op formulier en dus nog even terug naar berhuurder. Netjes opgelost.
Huurauto beoordeling van Albertus P.- 18 sep. 2017 12:24
★★★★★
★★★★★
(4.5 tot 5 )
het was allemaal tip top in orde.
Huurauto beoordeling van Felice B.- 18 sep. 2017 00:03

Autohuur Funchal Airport

Funchal is de hoofdstad in het zuidoosten van het eiland Madeira, dat 700 kilometer ten westen van de Afrikaanse kust ligt en 1000 kilometer onder Portugal, waar het officieel bij hoort. Uw vakantie in Funchal is eigenlijk niet compleet zonder een eigen auto. Op deze manier verkent u gemakkelijk dit prachitge eiland op uw eigen manier en op uw eigen tempo. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een huurauto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Funchal. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

 

Ontdek Funchal

Uniek aan het eiland Madeira is de flora en fauna die daar te vinden is. Het eiland bevindt zich namelijk op de top van een vulkaan. Hierdoor hebben de rotsen, bergen en baaien grillige vormen. Maar liefst 2/3 van het platteland staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is beschermd gebied. Hieronder vallen onder andere het regenwoud, de bergplateaus en de hoogvlaktes van Madeira. Levadas zijn kleine kanaaltjes, die het water over de bergen tot in het zuiden van Funchal brengen. Levadas zorgen ervoor dat de grond vochtig wordt gehouden. U kunt ook naar Funchal gaan om te overwinteren, dit kan prima tussen november en juni om even de kou in Nederland te verlaten. De natuur van Madeira is tussen maart en juni op haar mooist door de weelderige plantengroei en daardoor erg mooi om allemaal te zien.

 

Ook al is Funchal best een drukke stad, toch kun je er prima rijden met uw huurauto. Er gelden precies dezelfde verkeersregels als elders in Europa. Belangrijk om te weten is dat veiligheidsgordels zowel voorin als achterin verplicht zijn en kinderen beneden de twaalf jaar mogen alleen achterin de auto zitten. De wegen worden over het algemeen duidelijk aangegeven, maar wanneer je in bent voor een beetje avontuur is het natuurlijk altijd leuk om buiten de aangegeven wegen op onderzoek uit te gaan en om de iets ‘ruigere’ wegen te gaan rijden. Zo ontdekt u het echte leven in Funchal en directe omgeving op z'n best. Ook vindt u hier dichtbij het park van Santa Catarina. Hier is het heerlijk toeven in de schaduw tussen de bomen en de bloemen. Er is ook een meertje met een terras en een kleine speeltuin. In de buurt bevinden zich een aantal musea, zoals het museum van Christoffel Columbus of het kunstmuseum Arte Sacra. Ook deze musea zijn wel een bezoekje waard.

 

De stad Funchal ligt in het zuiden van Madeira, waar de zon het meest schijnt. De mooie brede baai en de steile hellingen zorgen voor hele verrassende en spectaculaire uitzichten. Ga met de auto naar de Telefrico, om een tochtje met de kabelbaan te maken. U kunt ook een toch maken rond het eiland, zodat u al het moois dat Madeira te bieden heeft kunt bekijken. Wanneer u in het noorden naar de bergen gaat moet u er voor zorgen dat u ook warme kleren meeneemt, omdat op de bergen de temperatuur flink kan zakken.

Een ritje dat iedere bezoeker van Madeira met de auto moet maken is langs de oude kustweg! Hier proef je perfect de authentieke sfeer en rijdt u heel dicht langs de zee. Hoe verder u van Funchal komt, hoe meer bloemen er aan de kant van de weg te vinden zijn. Vergeet niet om uw picknickmand mee te nemen en lekker te gaan picknicken.

 

Zoals u hierboven gelezen heeft is er met een huurauto vanaf de luchthaven van Funchal genoeg te doen en kunt u gaan en staan wanneer uzelf wilt.