Vind de juiste auto in Hamburg Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Hamburg Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

VW Polo

VW Polo

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 sep. 2016 20:30 uur.

VW Golf STW

VW Golf STW

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 sep. 2016 08:59 uur.

Ford Transit Minivan

Ford Transit Minivan

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 okt. 2016 09:48 uur.

Mercedes Vito Minivan

Mercedes Vito Minivan

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 sep. 2016 18:41 uur.

Beoordeling autoverhuur in Hamburg Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Hamburg Luchthaven:

4.7 tot 5 (13752 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
klaar en duidelijk aanbod - gemakkelijke zoekmotor - praktische info verhuurder gemakkelijk consulteerbaar - en vlotte reservering
Huurauto beoordeling van Ingrid V. - 27 apr. 2017 13:57
(4.5 tot 5 )
correcte afhandeling
Huurauto beoordeling van Eric d. - 27 apr. 2017 06:22
(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10

Autohuur Hamburg Luchthaven

Hamburg Airport, ook bekend als Hamburg-Fuhlsbüttel Airport, is een internationale luchthaven in de stad Hamburg (Duitsland). De luchthaven werd geopend in januari 1911 door middel van een private financiering van de Hamburger Luftschiffhallen GmbH (HLG), waardoor het de oudste luchthaven ter wereld is dat nog steeds in gebruik is. Tijdens de Eerste Wereldoorlog werd de loods van de luchthaven intensief gebruikt door het leger, totdat het werd verwoest door een brand in 1916. Tijdens de Britse bezetting in 1945 kreeg de luchthaven haar huidige naam, Hamburg Airport. De luchthaven werd in 1948 veelvuldig gebruikt als Berlijnse luchtbrug. Toen Lufthansa, een Duitse luchtvaartmaatschappij, passagiersvluchten ging uitvoeren werd Hamburg als een hub gebruikt.
Wanneer u de omgeving van Hamburg wilt bezichtigen, dan raden wij u aan om een huurauto online te boeken. Zo weet u zeker dat er bij aankomst een huurauto voor u beschikbaar is. U kunt u auto ophalen bij een van de verschillende verhuurstations op de luchthaven en zo kunt u eenvoudig uw reis vervolgen.

Hamburg

Als u uw auto heeft opgehaald kunt u als eerste naar Hamburg zelf rijden. Hamburg is de tweede grootste stad van Duitsland en volgens de meeste Duisters de mooiste stad van Duitsland. In Hamburg vindt u vele stadsparken met vaak culturele festivals en concerten. Neemt u eens een kijkje bij Planten und Blomen, een botanisch park van 47 hectare. In het park vindt u een prachtig water-licht concert en vele verschillende soorten planten. Na dit prachtige park kunt u een kijkje nemen bij het Alstermeer, Hagenbeck zoo en de St. Nikolai kirche, een oude kerk in het centrum van de stad. De kerk is tot tweemaal toe verwoest, de eerste keer was tijdens de grote Hamburg brand en de tweede keer was tijdens de Tweede Wereldoorlog. Momenteel kunt u met een lift naar de top van kerk om te genieten van een prachtig uitzicht over de stad Hamburg. Het is echter ook mogelijk om naar boven te gaan via de trap.

Wat u ook niet op uw lijstje mag ontbreken is de haven van Hamburg. De haven is de grootste van Hamburg en jaarlijks kunt u hier genieten van de Hafengeburtstag, de viering van de geboorte van de haven. Een klein stukje lopen bij de haven vandaan vindt u ook de befaamde vismarkt van Hamburg. Deze vismarkt is is elke zondag open om een visje te eten, of in te slaan voor 's avonds, maar is er ook in de ochtend al live muziek en er wordt meer dan alleen vis verkocht. Wanneer u in Hamburg bent mag u de vismarkt natuurlijk niet missen.

Ook iets wat u gezien moet hebben is de oude Elbetunnel. De ingang bevindt zich vlakbij metrohalte Landungsbrücken. Deze tunnel is in 1911 geopend en is vandaag de dag een populaire toeristische attractie. U hoeft geen entree te betalen om in de Elbetunnel te komen. U kunt hier te voet of fietsend onder de rivier de Elbe doorlopen. Als u uit de tunnel komt, wacht u een spectaculair uitzicht over de Landungsbrücken.

Daarnaast kunt een bezoek aan de Reeperbahn niet laten gaan. De Reeperbahn geldt als een van de beroemdste straten van Hamburg én van Duitsland. Met zijn talrijke discotheken, nachtclubs, en een rossebuurt is deze buurt vergelijkbaar met de Wallen in Amsterdam. Het is een bijzonder punt om Hamburg te leren kennen. Wanneer u wilt gaan winkelen moet u zijn in het centrum van Hamburg. De Mönkebergstraße is de grootste winkelstraat van Hamburg en u vindt hier allerlei soorten winkels. Ook zijn hier veel Er zijn hier historische gebouwen, waarvan het gemeentehuis één van de hoogtepunten van vormt.

Huurauto vanuit de luchthaven
Wanneer u uw huurauto ophaalt vanaf de luchthaven, rijdt u gemakkelijk naar de vele dorpen en steden in de buurt van Hamburg. U kunt een bezoek gaan brengen in bijvoorbeeld Hannover, Bremen of Berlijn. Kortom; met een huurauto in Hamburg kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.