tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Hannover Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen
VW Polo
VW Polo
gevonden op 27 jul. 2016 19:13 uur
Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen
VW Touran
VW Touran
gevonden op 27 jul. 2016 19:13 uur
Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen
Mercedes C
Mercedes C
gevonden op 27 jul. 2016 19:13 uur
Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen
VW Sharan Minivan
VW Sharan Minivan
gevonden op 4 sep. 2016 20:33 uur

Autohuur Hannover Luchthaven

Hannover-Langenhagen Airport, ook wel Hannover Airport ligt in Langenhagen, 11 km ten noorden van het centrum van Hannover, de hoofdstad van de Duitse deelstaat Nedersaksen. In 2011 passeerden zo’n 5,3 miljoen passagiers de luchthaven en hiermee is Hannover Airport de negende grootste luchthaven van Duitsland. Hannover Airport werd geopend in 1952, ter vervanging van het oude vliegveld. In 1973 werden twee moderne terminals geopend, die beroemd werden vanwege hun compacte design. Zij werden het archetype van de internationale luchthaven Sheremetyevo in Moskou. Deze terminals, A en B, hebben plek voor twaalf vliegtuigen en zijn vandaag de dag nog steeds in gebruik.

Autohuur Hannover luchthaven
De regio van Hannover kunt u het best met een huurauto bezichtigen. Een huurauto van het vliegveld Hannover, geeft u de vrijheid om op uw gemak de omliggende steden bezoeken. Wanneer u de huurauto heeft ontvangen kunt u als eerst naar Hannover, een mooie stad aan de rivier de Leine. De stad heeft zo’n 500.000 inwoners en kent prachtige bezienswaardigheden. Een van de mooiste bezienswaardigheden van Hannover is het Neues Rathaus, een stadhuis gebouwd in de  neorenaissance stijl. Verder kunt u in Hannover naar de dierentuin van Hannover, een van de mooiste Europeese dierentuinen.  In de diertentuin vindt u 3400 dieren, die verspreid zijn uit meer dan 200 verschillende soorten. Ook is de Staatsoper Hannover, een van de beste opera van Duitsland iets wat u niet mag missen. In Hannover kunt u met uw huurauto van Hannover Airport gemakkelijk naar een van de verschillende musea, waar u kunt genieten van de verschillende soorten kunst. Zo kunt u bijvoorbeeld naar het Kestner-Museum, Lower Saxony State Museum of het Sprengel Museum, een museum dat u laat kennis maken met de kunst van de twinstigste eeuw. Verder kunt u in Hannover na deze bezienswaardigheden heerlijk genieten in een van de vele stadsparken. Het meest bekende stadspark is het stadtpark Hannover, een park waar u heerlijk tot rust kunt komen en genieten van de Duitse zon.

Huurauto Hannover Airport
Het is goed mogelijk dat u naast Hannover meer wilt zien van deze prachtige regio. Met een huurauto van vliegveld Hannover kunt u gemakkelijk naar Bremen, Hamburg, Bielefeld en Braunschweig. Deze steden hebben allemaal zo hun eigen charme en eigen bezienswaardigheden. Met een huurauto van luchthaven Hannover, kunt u gaan en staan waar uzelf wilt. Zo zijn de hier boven genoemde steden eenvoudig te bezichtigen en liggen zij allemaal binnen een straal van 150km van de stad Hannover.