Vind de juiste auto in Sete

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Sete

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Sete:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Sete

Havana is de hoofdstad en tevens de grootste stad van Cuba, gelegen op slechts 90 mijl van Key West, Florida, Verenigde Staten van Amerika. Een bezoek aan de stad met zijn karakteristieke buurten en rijke geschiedenis zorgt zeker voor blijvende herinneringen bij toeristen, die zich terdege bewust zijn van hetgeen Havana te bieden heeft

Ongeveer 15 km (9 mijl) ten zuidwesten van Havana ligt de internationale luchthaven Jose Marti, de grootste en drukste luchthaven in Cuba. Jaarlijks staat deze luchthaven meer dan 4 miljoen passagiers ten dienst.

Snel en eenvoudig een auto huren bij Rental Car Airport Havana
De luchthaven José Martí staat ook wel bekend onder de vroegere naam Rancho-Boyeros Airport en is een hub voor Cubana de Aviación, Aerogaviota en Aero Caribbean, alsook de voormalige Latijns-Amerikaanse hub voor Aeroflot Sovjet Airlines. De luchthaven ligt in de gemeente Boyeros en verbindt Havana met de rest van het Caribisch gebied, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Europa en één bestemming elk in Afrika en Azië. Het is vernoemd naar de patriot en dichter José Martí. De Aeropuerto Internacional José Marti heeft vier passagiersterminals en een vrachtterminal. En voor wie van plan is om uitgebreid de Cubaanse hoofdstad te verkennen, is het handig te weten dat op vrijwel dezelfde locatie snel en eenvoudig kwalitatief goede huurauto’s beschikbaar zijn bij Rental Car Airport Havana.

Havana verkennen met een huurauto van Airport Havana
De beste manier om kennis te maken met de cultuur en folklore van Havana is per huurauto. De prachtige natuurlijke landschappen, de levendige straten in de stad en de warme gastvrije bevolking leert u van nabij kennen door met een huurauto van Airport Havana te reizen. Besteed genoegzaam tijd aan het verkennen van het stedelijk centrum van het eiland voordat u met een auto van Rental Car Airport Havana vertrekt naar de beroemde kustlijn. In één van de uiterst comfortabele voertuigen van Autoverhuur Airport Havana zult u ongetwijfeld genieten van de reis naar de verschillende prachtige toeristische attracties van Havana.

Stadsgeschiedenis
De stad Havana werd voor het eerst opgericht in 1514 langs de zuidkust van Cuba en verhuisde naar de huidige locatie, in de buurt van een diepe haven en een beveiligd kanaal, langs de Norther kust in 1519. Havana werd al snel een top-poort voor het Spaanse Rijk, nog voordat het in 1607 de hoofdstad van Cuba werd. Onder invloed van de Verenigde Staten bleef Havana doorgroeien tot medio de 20e eeuw, toen in 1959 de Cubaanse revolutie uitbrak. Vandaag de dag is de stad de thuisbasis van ongeveer 2,5 miljoen inwoners. Ontdek de cultuur van het grootste, minstens verkende eiland van het Caribisch gebied. Autohuur Airport Havana maakt het mogelijk om snel en makkelijk over een huurauto te beschikken, waarmee u de stad Havana en haar unieke culturele geschiedenis kunt verkennen.

Gebieden in Havana

Havana is verdeeld in 15 gemeenten, elk met zijn eigen buurt en een bijzonder karakter. Het Habana Vieja gebied, ook wel bekend als Old Havana, is het hart van de koloniale geschiedenis van de stad en werd uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site in 1982. Centro Habana of Central Havana is een hoofdzakelijk residentiële wijk die zelden door toeristen wordt bezocht vanwege het in verval zijnde gebouw. Vedado is een woonwijk voor de hogere klasse, dat vol hotels, toeristische attracties en restaurants zit, evenals de Plaza de la Revolucion, de nationale bibliotheek en het nationaal theater. Het Play-gebied, waaronder Miramar, is een luxe omgeving, waar diplomaten en buitenlandse ingezetenen vaak wonen en die de thuisbasis is van een aantal luxe hotels en resorts, evenals het nationale aquarium van Cuba. Aan de overkant van Havana Harbor zijn de stranden, terwijl de nabijgelegen Habana del Este de thuisbasis is van verschillende volkswijken. Al deze prachtige plekken zijn makkelijk te bereiken met een voertuig van Autohuur Airport Havana.

Toeristische tips
Havana is een relatief veilige stad voor toeristen. De politie is in de gehele stad zichtbaar aanwezig en criminaliteit is vrij ongebruikelijk. Gaat u de stad bij nacht met een auto van Autoverhuur Airport Havana verkennen, dan is het raadzaam geen dure juwelen te dragen of grote hoeveelheden geld te vervoeren. De maanden november tot en met mei worden beschouwd als drukke toeristische maanden met hogere hoteltarieven en meer gematigde temperaturen, terwijl het orkaanseizoen van juni tot oktober minder druk is en lagere tarieven kent.