Vind de juiste auto in Helsinki Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Helsinki Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Skoda Fabia

Skoda Fabia

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 okt. 2016 16:31 uur.

Opel Astra

Opel Astra

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 okt. 2016 16:31 uur.

Audi A4

Audi A4

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 sep. 2016 06:34 uur.

Beoordeling autoverhuur in Helsinki Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Helsinki Luchthaven:

4.7 tot 5 (13752 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
klaar en duidelijk aanbod - gemakkelijke zoekmotor - praktische info verhuurder gemakkelijk consulteerbaar - en vlotte reservering
Huurauto beoordeling van Ingrid V. - 27 apr. 2017 13:57
(4.5 tot 5 )
correcte afhandeling
Huurauto beoordeling van Eric d. - 27 apr. 2017 06:22
(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10

Autohuur Helsinki Luchthaven

Steeds meer mensen ontdekken de pracht van het hoge noorden en kiezen voor een vakantie naar Helsinki. Het bijzondere van deze stad is dat het een grote stad is, zonder de kenmerkende hoogbouw die de meeste hoofdsteden altijd hebben. Doordat de Finse hoofdstad gebouwd is met oog voor de natuur, zijn er geen wolkenkrabbers te vinden, maar wel parken en meren. De natuur, voor Finnen zo belangrijk, is ook in de hoofdstad dus nooit ver weg. Helsinki is vanaf Nederland in ongeveer 2,5 uur te bereiken met het vliegtuig. Wanneer u een huurauto wilt boeken kunt u dit het beste van te voren online doen. Als u dan aankomt op de luchthaven bent u zeker van een huurauto. U kunt dit van te voren regelen via HAPPYCAR. Wij vergelijken de prijzen van verschillende autoverhuurbedrijven en vinden zo voor u de beste auto tegen de laagste prijs. Wanneer u aankomt op de luchthaven kunt u uw auto gelijk ophalen en eenvoudig uw reis vervolgen. Door een huurauto bent u in staat om zelf naar uw hotel te rijden en om op uw gemak de stad en de omgeving te verkennen.

Ontdek Helsinki

De stad Helsinki heeft een jonge uitstraling, ondanks dat het al in de 17e eeuw gesticht werd. Dit komt om dat de stad lange tijd slechts alleen een onbeduidend visserstadje was. Pas toen Helsinki in 1812 de hoofdstad van Finland werd gemaakt, ontstond er een flinke groei. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de bezienswaardige gebouwen grotendeels uit die tijd stammen. Als u Helsinki wilt gaan ontdekken, is de zomer hiervoor de beste periode. Ondanks dat de stad aan het water ligt, is het vaak in de winter erg koud en valt er veel sneeuw. Daarnaast zijn er in de zomer veel buitenactiviteiten, die de stad sfeer geven.

Als u vanaf de luchthaven naar de stad rijdt, dan zal u waarschijnlijk opvallen dat de stad ruim is opgezet. De grote parken, de meren en de natuur in de stad zorgen voor een rustige uitstraling. Mocht u iets anders willen bezoeken dan alleen de pleinen en straatjes rond de haven in het stadscentrum, dan is dat met uw huurauto geen probleem. De huurauto stelt u in staat om een bezoek te brengen aan het Olympische stadion. Het stadion werd gebruikt in 1952 en bevindt zich een stuk buiten het centrum. Er bevindt zich hier ook een uitkijktoren, waarbij u een schitterend uitzicht heeft over de stad.

Ook een absolute aanrader buiten het stadscentrum is de Rotskerk, in het Fins Temppeliaukion kirkko genoemd. Deze kerk is letterlijk in een rotsheuvel gebouwd. Met explosieven werd een ruimte gemaakt, er werd een koepel gecreëerd en de rotswanden zijn de muren van de kerk. De architecten Tuomo en Timo Suomalainen hebben met deze kerk een bijzonder rustpunt voor de stad gecreëerd.

Ontdek de regio rondom Helsinki

Veel mensen denken dat er buiten Helsinki weinig te beleven is in Finland, maar niets is minder waar en dat kunt u ook ontdekken met een huurauto. Allereerst kunt u met de auto natuurlijk prachtige uitstapjes naar de natuur maken. Niet ver ten noorden van de hoofdstad begint het meren gebied, waar u heerlijk kunt wandelen, vissen en varen. Het is een streek waar u helemaal tot rust kunt komen. Wilt u met uw huurauto wat verder rijden, dan kunt u binnen 6 uur in Kuopio. In Kuopio bevindt zich een bijzondere bezienswaardigheid, De Puijo Toren. Deze 75 meter hoge toren is de eerste toren in Scandinavië die een ronddraaiend restaurant in de top heeft. Vanuit de Puijo Toren is er bovendien een schitterend uitzicht over de omgeving van Kuopio. Uiteraard mag tijdens een bezoek aan Finland ook een uitstapje naar een sauna niet ontbreken. Kiest u voor een sauna buiten de stad, dan kunt u vaak meteen vanuit de sauna zo een meer instappen. Dit is zeker een unieke ervaring!

Door een auto te huren vanaf de luchthaven, kunt u Helsinki en haar omgeving op een leuke en gemakkelijke manier ontdekken.