tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Kreta - Heraklion Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Mini Cooper
Mini Cooper
gevonden op 16 okt. 2016 20:39 uur
Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Ford Focus Diesel
Ford Focus Diesel
gevonden op 16 okt. 2016 20:39 uur
Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Volkswagen Passat
Volkswagen Passat
gevonden op 7 okt. 2016 13:20 uur
Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
BMW X5 SUV
BMW X5 SUV
gevonden op 15 okt. 2016 20:06 uur

Autohuur Kreta - Heraklion Luchthaven

Heraklion Airport is de primaire luchthaven op het eiland Kreta, Griekenland, en de tweede drukste luchthaven van het land, na de internationale luchthaven van Athene. Het vliegveld Herkalion ligt ongeveer 5 km ten oosten van het belangrijkste centrum van Heraklion, in de buurt van de gemeente Nea Alikarnassos. Het vliegveld is een civiel / militair vliegveld en vernoemd naar Heraklion inheemse Nikos Kazantzakis, een Griekse schrijver en filosoof. Luchthaven Heraklion dateert uit het jaar 1939 en heeft jaarlijks z’on 4,9 miljoen passagiers. Wanneer u van plan bent Kreta te bezichtigen, raden wij u aan om een huurauto te huren. Deze kunt u gemakkelijk op het vliegveld Heraklion ophalen.

Autohuur Kreta luchthaven
Met uw huurauto van Heraklion Airport raden wij u aan om als eerst naar de stad Heraklion te gaan. Heraklion is een mooie stad met verschillende bezienswaardigheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een kijkje nemen bij de Venetiaanse vesting,  de slangen godin, de Kathedraal en de haven. Met een huurauto van Heraklion Airport kunt u heerlijk genieten van deze prachtige stad en na deze bezienswaardigheden door rijden naar het Archeologische museum van Heraklion. Dit prachtige musuem laat u kennis maken met de geschiendenis van deze historische stad en haar omgeving. Na het museum kunt u naar de samaría kloof. Een kloof in het zuidwesten van van Kreta. U kunt in deze kloof heerlijk wandelen en genieten van een 16 km lange wandeltocht. Vele jongeren trekken ieder jaar naar Kreta om hun vakantie op Chersonissos te vieren. Dit maakt Kreta een eiland voor jong en oud, waar u gemakkelijk de drukte op kunt zoeken of kunt mijden. Met een huurauto van luchthaven Heraklion kunt u naar de Lassithi Hoogvlakte. De hoogvlakte is 800 meter hoog en hier vindt u de grot van Zeus. Volgens de oude legende is hier de Griekse oppergod geboren.

Huurauto Kreta Airport
Ook kunt u met uw huurauto vanuit Kreta Airport naar het dorpje Vai. Het dorpje Vai staat bekend om haar palmenbos en haar prachtige zandstrand. Hier kunt u heerlijk duiken, waterskiën, zonnen en zwemmen. Met een huurauto van Heraklion Airport is het mogelijk om dit prachtige eiland te bezichtigen en te genieten van al het mooi wat Kreta u te bieden heeft. Met een huurauto van het vliegveld Heraklion Airport kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.