Vind de juiste auto in Ibiza Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Ibiza Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Fiat Panda 2T AC

Fiat Panda 2T AC

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 okt. 2016 14:43 uur.

Fiat 500L 2-4T AC

Fiat 500L 2-4T AC

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 okt. 2016 14:43 uur.

VW Golf 4T AC

VW Golf 4T AC

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 okt. 2016 14:43 uur.

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 okt. 2016 16:59 uur.

Beoordeling autoverhuur in Ibiza Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Ibiza Luchthaven:

4.7 tot 5 (13752 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
klaar en duidelijk aanbod - gemakkelijke zoekmotor - praktische info verhuurder gemakkelijk consulteerbaar - en vlotte reservering
Huurauto beoordeling van Ingrid V. - 27 apr. 2017 13:57
(4.5 tot 5 )
correcte afhandeling
Huurauto beoordeling van Eric d. - 27 apr. 2017 06:22
(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10

Autohuur Ibiza Luchthaven

Ibiza is het meest westelijke eiland van een Spaanse eilandengroep, de Balearen. Het eiland is met een minimale vluchttijd bereikbaar vanuit vele Europese luchthavens. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Ibiza. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

Ibiza is net als Mallorca en Menorca een eiland vol contrasten. Van jongerencultuur tot weidse natuurgebieden en van massatoerisme tot high society en spirituele vakanties, op Ibiza kan en is alles.

 

De oudste bewoners van Europa?

Alhoewel de eerste bewoning op de eilanden van de Balearen kan worden teruggebracht tot ongeveer 5000 jaar, dateren de eerste feitelijke en tastbare sporen van ongeveer 650 jaar voor Christus. Op dat ogenblik stichtten de Feniciërs de hoofdstad Ibiza, waar ze in de volgende eeuwen mochten rekenen op veelvuldige bezoeken van hun Griekse handelspartners. Later kwam het eiland in handen van de Karthagen en nog later werd het Romeins grondgebied. Na de val van het Romeinse Rijk in 476, en tot 1235, werd het eiland bestuurd door de Moren. Na de overwinning van Koning Jacobus I werd Ibiza opnieuw christelijk.

Door middel van een huurauto is het geen probleem om door de geschiedenis van Ibiza te rijden. Op deze tocht mag een bzeoek aan de Sa Caleta zeker niet ontbreken. U kunt hier genieten van de opgravingen en de blootgelegde delen van de Fenicische nederzetting.

Meer opgravingen vindt u bij Ses Païsses met de oude muren van de kathedraal Dalt Villa. Meer over de geschiedenis van deze kathedraal en het eiland vindt u in het archeologisch museum Dalt Villa.

Ook beschikt Ibiza over een aantal natuurfenomenen die voorkomen op de lijst van werelderfgoed. De bekendste hiervan zijn zonder twijfel Es Vedrá en Es Vedranall. Dit zijn twee rotsen die samen het silhouet van een slapende draak vormen. Of alle mythische verhalen die over hen die ronde doen nu waar zijn of niet. Het is een feit dat u de dieren hier terugvindt en dat zij nergens anders te vinden zijn.

 

Eén dagje echt niksen moet kunnen

U kunt tussendoor genieten van een van de vele zand- of rotsstranden die er op Ibiza te vinden zijn. U kunt ook naar een strandclub gaan. Met uw huurauto kunt rijden richting Amante Beachclub bij Cala Llonga en hier kunt u genieten van de zon met een koel drankje in uw hand. Het bijbehorende uitzicht is ook zeker de moeite waard.

Eenmaal uitgerust kunt u de volgende dag weer vertrekken met uw huurauto. U kunt een verkenningstocht doen door de vele pittoreske dorpjes en hun lokale bezienswaardigheden. Bezoekt de kerkjes van San Carlos en Santa Eulalia del Rio en verbaast u zich over de creatieve graven. Ook dient het tegelijkertijd als uitkijkpunt

In San Carlos vormt de plaatselijke kerk r als het ware een demarcatiepunt tussen de volledige gescheiden karakteristieke en oude stadsgedeelte en de nieuwe kern. Wie op zoek is naar een origineel en toch karakteristiek geschenkje voor de thuisblijvers, moet zeker een keertje gaan kijken op de hippie markt van San Carlos.

Ook voor watersportliefhebbers is een Ibiza vakantie een geschenk uit de hemel. Het kristalheldere water is een walhalla voor snorkelaars en duikers, maar ook windsurfen en waterskiën zijn populaire bezigheden. In de avond kan je terecht bij de vele restaurants die heerlijke Spaanse of lokale gerechten serveren. Daarnaast is het eiland een populaire vakantiebestemming onder jongeren, voornamelijk als gevolg van het drukke nachtleven op het eiland. Jaarlijks trekken bekende DJ's naar Ibiza, waar ze zich dikwijls de hele zomer aan één discotheek verbinden.

Zoals u hierboven heeft gelezen zijn er vele bezienswaardigheden die u kunt bezoeken. Met een huurauto vanaf de luchthaven kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.