Vind de juiste auto in Johannesburg International Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Johannesburg International Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

VW Up

VW Up

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 30 dagen

Dit aanbod is gevonden op 4 jul. 2016 19:24 uur.

Toyota Corolla

Toyota Corolla

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 3 okt. 2016 08:56 uur.

Nissan Qashqai SUV

Nissan Qashqai SUV

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 30 dagen

Dit aanbod is gevonden op 4 jul. 2016 19:24 uur.

Mercedes E 200

Mercedes E 200

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 jul. 2016 06:16 uur.

Beoordeling autoverhuur in Johannesburg International Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Johannesburg International Luchthaven:

4.7 tot 5 (13750 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10
(5 tot 5 )
Snel geregeld!!
Huurauto beoordeling van Maria J. - 24 apr. 2017 14:20
(4.5 tot 5 )
I'm happy
Huurauto beoordeling van Heino L. - 23 apr. 2017 11:56

Autohuur Johannesburg International Luchthaven

Er zijn veel dingen te doen in Johannesburg, Zuid-Afrika. Dit is dan ook de reden waarom er elk jaar mensen weer massaal naar deze stad trekken. Er zijn rondleidingen, musea, galeries, parken, winkels, uitgaansgelegenheden en nog veel meer. Aangezien er voor elk wat wils is, moet u ervoor zorgen dat u de tijd neemt en goede plannen maakt. Of u nu in Johannesburg bent voor een paar dagen of voor een paar weken, er zijn hier enkele bezienswaardigheden die u echt gezien moet hebben. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Johannesburg. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

 

Johannesburg

De meeste Nederlands hebben weinig moeite om gewend te raken in Zuid-Afrika. De voorzieningen en de dienstverening zijn hier van dezelfde kwaliteit als wat u in ons land zou verwachten. Daarnaast zijn de Afrikaanse en de Nederlandse talen sterk aan elkaar verwant.

Wanneer u in Johannesburg aankomt kunt u als eerst een bezoek brengen aan het Apartheidsmuseum. Het Apartheidsmusuem in Johannesburg geeft u een duidelijk overzicht van de geschiedenis van de apartheid in Zuid-Afrika. Ook is hier de strijd voor de mensenrechten, die dit stelsel van rassenscheiding eindigde, uitgebreid vastgelegd. Via de 22 expositieruimtes, bestaande uit originele voorwerpen, informatiepanelen en multimedia presentaties, waaronder films, biedt het museum een diepgaand inzicht in hoe het leven was onder het apartheidsregime. Verder geeft het museum ook een goed beeld over de campagne tegen de apartheid en de strijd voor gelijke rechten onder leiding van Nelson Mandela.

Mocht u zin hebben om naar een dierentuin te gaan, dan kan dit ook in Johannesburg. Met uw huurauto rijdt u zo naar de Johannesburg Zoo en bezoekt u de historische dierentuin die meer dan honderd jaar geleden is opgericht. In de dierentuin vindt u meer dan 2000 dieren, die samen meer dan 350 verschillende soorten vertegenwoordigen. Het park is ruim 54 hectare groot en erg leuk om samen met uw gezin te bezoeken.

Wanneer u liever wat anders wilt doen kunt u een bezoek brengen aan Gold Reef City. In Gold Reef City krijgt u een goede indruk van hoe het eraan toe ging tijdens de goudkoorts. Er zijn gereconstrueerde huizen, kroegen, winkels, een theater en een hotel. Met uw huurauto kunt u Gold Reef City eenvoudig bereiken.

Op de 50ste verdieping van het Carlton Centre krijgt u adembenemed uitzicht over de stad en haar omgeving. Als u hier bent uitgekeken kunt u een bezoek brengen aan het Market Theatre. Dit is de grootste culturele instelling in de stad. Het complex bevat drie theaters, twee galeries, restaurants, bars en een jazzclub. Tegenover het Market Theatre vindt u het African Museum. Dit museum werd opgericht in 1933 toen de openbare bibliotheek van Johannesburg een grote hoeveelheid Afrikaanse materiële cultuur en boeken van John Gaspard Gubbins kocht. Sinds toen is de collectie van het museum uitgebreid tot alle aspecten van de Afrikaanse culturele geschiedenis.

 

Kaapstad

Binnen een paar uur kunt u ook in Kaapstad zijn. Hier kunt u een bezoek brengen aan de Tafelberg. De berg is 1086 meter hoog en ongeveer 3 km breed en maakt deel uit van het Table Mountain National Park. De berg is door heel Kaapstad te zien en populair onder de lokale bewoners en toeristen. Op de berg is het mogelijk om te wandelen, klimmen, fietsen, abseilen of te paragliden.

Zoals u hierboven gelezen heeft is er genoeg de toen in en rondom Johannesburg en met een huurauto heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.