Vind de juiste auto in Kaapstad Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Kaapstad Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Ford Fiesta

Ford Fiesta

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 27 aug. 2016 11:50 uur.

Hyundai iX35 SUV

Hyundai iX35 SUV

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 27 aug. 2016 11:50 uur.

Ford Ranger Pick up

Ford Ranger Pick up

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 27 aug. 2016 11:50 uur.

Mercedes E 200

Mercedes E 200

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 27 aug. 2016 11:50 uur.

Beoordeling autoverhuur in Kaapstad Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Kaapstad Luchthaven:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Kaapstad Luchthaven

Cape Town Airport, in het Nederlands luchthaven Kaapstad, is de belangrijkste luchthaven van de stad Kaapstad. In 2012 passeerden meer dan 4,6 miljoen passagiers Kaapstad Airport, hiermee is luchthaven Kaapstad de tweede drukste luchthaven in Zuid-Afrika en de derde drukste luchthaven in Afrika. Vanaf deze luchthaven kunt u direct vliegen op de twee andere belangrijke stedelijke gebieden van het land, Johannesburg en Durban. Ook vliegt u van Kaapstad Airport op een aantal kleinere centra in Zuid-Afrika. Het vliegveld Kaapstad ligt op ongeveer 20 kilometer van het stadscentrum en werd in 1954 geopend om het Wingfield Aerodrome te vervangen.

Kaapstad
Om zeker van een auto te zijn wanneer u in Kaapstad aankomt, kunt u het beste van te voren een auto online boeken. Zo voorkomt u ook dat u lang hoeft te wachten en snel uw reis kunt vervolgen. Op de luchthaven bevinden zich verschillende verhuurstations, waar u uw auto kunt ophalen. Vanaf de luchthaven is het ongeveer een kwartier rijden naar het centrum van de stad. U kunt hier een kijkje nemen in deze prachtige stad en genieten van de Zuid-Afrikaanse cutluur en het eten. Wanneer u hier bent, mag u een bezoek aan de Slave Lodge niet missen. De geschiedenis van Zuid-Afrika is namelijk intens en u zult hier van alles leren over de slavenhandel van vroeger. U kunt ook een bezoek brengen aan Robbeneiland, hier heeft Nelson Mandele jarenlang gevangen gezeten. Robbeneiland is een berucht eiland dat bijna 400 jaar is gebruikt om gevangenen en bannelingen op te bergen. Het is een berucht eiland dat bijna 400 jaar gebruikt is om gevangenen en bannelingen op te bergen. In 1991 werden de laatste politieke gevangenen vrijgelaten van Robbeneiland en in 1996 werden de laatste criminele gevangenen overgeplaatst en werd de gevangenis gesloten. Het eiland werd in 1999 door UNESCO als cultuurerfgoed op de Werelderfgoedlijst geplaatst. Inmiddels worden er op Robbeneiland rondleidingen gegeven aan toeristen. Vaak wordt dit gedaan door ex-gevangenen. Vanuit de Nelson-Mandela-gate in de haven van het Victoria & Alfred Waterfront bij Kaapstad kunt u per boot de overtoch naar het Robbeneiland maken.

Een ander hoogtepunt in Kaapstad is de Tafelberg. De Tafelberg is één van de 7 officiële nieuwe wereldwonderen. Een kabelbaan brengt u binnen vijf minuten naar de top van deze berg. Vanaf de top van de Tafelberg heeft u een prachtig uitzicht op het centrum van Kaapstad, de omliggende steden en de Atlantische Oceaan. Gaat u liever lopen? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn verschillend emanieren om de Tafelberg te beklimmen, zonder gebruik te maken van de kabelbaan. De populairste is Platteklip Gorge, die vertrekt aan Tafelberg Road, ongeveer 2 km na het onderstation van de kabelbaan. Deze route beklimt de berg aan de voorkant, en neemt 1-3 uur in beslag.

Met uw huurauto kunt u ook naar het meest zuidwestelijke puntje van Afrika rijden, genaamd Kaap de Goede Hoop. Dit gebied heeft reizigers eeuwenlang geboeid met haar unieke landschappen en fascinerende geschiedenis. Daarnaast zijn het vooral de wilde bavianen en struisvogels die groot enthousiasme bij de toeristen veroorzaken. In het park beklimt bijna iedereen de rots op het meest zuidelijke punt van het schiereiland en speurt vanaf de top naar een van de vele schripwrakken die op de bodem van de oceaan rondom de rotsen liggen. De afgelopen eeuwen vergingen hier enkele tientallen internationale schepen op hun reis naar verre noorden. Op de weg hier naar toe vindt u de ruige kustlijn en stranden die een paradijs zijn voor surfers en vissers. De bergen en dalen zijn erg aantrekkelijk voor wandelaars en fietsers. Door een auto te huren vanaf de luchthaven in Kaapstad, krijgt u een vakantie die u nooit zult vergeten.

Auto huren op de luchthaven
Met een huurauto op de luchthaven van Kaapstad kunt u de bovengenoemde bezienswaaridgheden eenvoudig bezoeken. U kunt er ook voor kiezen om door heel Zuid-Afrika een een rondreis te maken. Voor welke reden u ook een huurauto zoekt, met een huurauto in Kaapstad kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.