Vind de juiste auto in Lanzarote Arrecife Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Lanzarote Arrecife Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

FIAT PANDA

FIAT PANDA

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 mei 2016 00:42 uur.

FIAT LINEA

FIAT LINEA

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 mei 2016 00:42 uur.

VW Tiguan SUV

VW Tiguan SUV

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 mei 2016 00:42 uur.

Volvo XC90 SUV

Volvo XC90 SUV

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 mei 2016 00:42 uur.

Beoordeling autoverhuur in Lanzarote Arrecife Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Lanzarote Arrecife Luchthaven:

4.8 tot 5 (13777 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
alles zeer overzichtelijk, huren wel voor de 1e keer
Huurauto beoordeling van P.G.M. J. - 24 mei 2017 21:19
(5 tot 5 )
Alles klopte, goede prijs, goede auto
Huurauto beoordeling van Gert-Jan O. - 24 mei 2017 18:45
(5 tot 5 )
Zeer service gericht en een huurprobleem zeer adequaat opgelost
Huurauto beoordeling van Hendrik Wilhelm S. - 24 mei 2017 16:26

Autohuur Lanzarote Arrecife Luchthaven

Een wereld vol natuur, stranden en lekker weer! Een vakantie in Lanzarote (Spanje) heeft het allemaal. Met het vliegtuig is het eiland eenvoudig te bereiken en met een huurauto wordt uw vakantie helemaal aantrekkelijk. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Lanzarote. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen. Met een huurauto kunt u gemakkelijk het gehele eiland bezichtigen. U kunt rijden naar de landschappen en langs de kustlijn.

Ontdek Lanzarote

Het eiland Lanzarote behoort tot één van de Canarische Eilanden en is de trekpleister voor een groot aantal vakantiegangers. Voornamelijk dankzij het milde klimaat komen zij deze kant op. Het gehele jaar door is het goed vertoeven op het eiland. In de grote badplaatsen zoals Playa Blanca, Puerto del Carmen en Costa Teguise is veel te beleven. Echter naast alle stranden en de zon heeft dit eiland ook een aantal interessante bezienswaardigheden. U kunt bijvoorbeeld gaan naar de natuurverschijnselen, de prachtige landschappen en de kunstenaar César Manrique. Het eiland is niet heel groot en de wegen zijn van goede kwaliteit, de bezienswaardigheden zou u allemaal in een dag kunnen bezichtigen.

Nationaal Park Timanfaya

Vooral in Parwue Nacional de Timanfaya is de vulkanische oorsprong van het eiland Lanzarote goed zichtbaar. De vuurbergen zullen hier zorgen voor een surrealistisch landschap wat heel erg lijkt op een maanlandschap. Met de huurauto is dit indrukwekkende lava gebied eenvoudig te bereiken. U kunt ook langs gaan in het bezoekerscentrum en wanneer u honger heeft kunt u ook een hapje gaan eten in het bijbehorende restaurant.

Fundación de César Manrique

César Manrique, zijn naam is al eerder genoemd, maar u kunt op het eiland zijn voormalige huis bezichtigen. De woning is gebouwd in een lavagrot en laat zien hoe de natuur en het verblijf één geheel vormen. Iedere ruimte is op een bijzondere wijze ingericht en natuurlijk zijn ook diverse kunstwerken van Manrique te aanschouwen.

Cueva de los Verdes

Bent u op zoek naar een verzameling vulkanische grotten? Dan is Cueva de los Vedres een bezoekje waard met de auto. Velen denken bij deze naam aan groene grotten. Echter heeft Verdes hier helemaal niets mee te maken. De naam is afkomstig van de familie die de eigenaar van deze grotten is geweest. Bij een bezoek aan deze grotten kunt u ook een rondleiding volgen bij een gids. De gids laat dan ook nog iets bijzonders is. Wat dat is ziet u vanzelf, als u hier naar toe gaat. Ook bevindt zich in deze grotten een concerthal. Door de bouw van deze grotten heeft deze concerthal een ongekende akoestiek.

La Geria

Een vrij warm klimaat en de vruchtbare vulkanische bodem zorgen samen voor dat Lanzarote een uitstekende wijnstreek is. Er is echter een groot verschil, want de druiven worden hier niet op het land verbouwd maar in speciale putten waar kleine muurtjes omheen gebouwd zijn. Door deze wijze toe te passen kunnen de vruchten genoeg vocht uit de grond opnemen en wordt het ook tegen de wind beschermd. Naast het bijzondere plaatje dat de wijnvelden oplevert, zal ook de wijn in de smaak vallen. Zorg er wel voor dat je dit tijdens jouw vakantie probeert, want in de Nederlandse winkels zijn ze niet verkrijgbaar. Ga daarom naar een bodega zoals Malvasia en El Grifo om de wijnen te proeven.

Zoals u hierboven heeft gelezen kunt u met een huurauto vanaf de luchthaven vele kanten op en is het mogelijk om het gehele eiland te bekijken. U kunt met uw huurauto gaan en staan waar uzelf wilt!