Vind de juiste auto in Larnaca Luchthaven

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 10 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Larnaca Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2018 03:27 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2018 03:27 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 sep. 2018 07:52 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 sep. 2018 07:52 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2018 02:24 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2018 02:24 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 sep. 2018 08:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 sep. 2018 08:06 uur.

Beoordeling autoverhuur in Larnaca Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Larnaca Luchthaven:

4.3 tot 5 (584 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Ga vooral zo door.
Huurauto beoordeling van Sjoerd V.- 17 sep. 2018 12:30
(5 tot 5 )
alles liep soepel shuttel van schiphol naar huur locatie en auto afhandeling snel en makkelijk super leuke auto schoon en nieuw
Huurauto beoordeling van Jonathan D.- 16 sep. 2018 14:50
(5 tot 5 )
Belangrijk is dat je krijgt wat je vraagt. In dit geval wilden we graag de Ford Mustang die we op papier gehuurd hadden ook echt zouden krijgen. Dat was gelukt.
Huurauto beoordeling van Ben S.- 15 sep. 2018 12:30

Autohuur Larnaca Luchthaven

Larnaca is niet alleen een belangrijke havenstad aan de zuidoostkust van Cyprus, maar door de goede verbindingswegen op het eiland is het ook de ideale uitvalsbasis om andere interessante plekken te bezoeken. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Larnaca. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen:

 

Ontdek Larnaca

Larnaca heeft misschien niet de bekende klank, zoals de hoofdstad Nicosia en Limasol dat wel hebben. Toch is het qua grote de derde stad van Cyprus. Veel toeristen komen hier naar toe voor de nabijgelegen zandstranden en de vele zonuren die de plaats jaarlijks heeft. De stad is niet alleen populair bij de vele zonaanbidders, maar ook mensen die cultureel zijn ingesteld komen naar Larnaca. In het centrum ligt de archeologische site Kition, een blijvende herinnering aan een voormalig handelscentrum. Er zijn onder meer de resten van vijf tempels te zien. 

Wie met een huurauto door de havenstad rijdt, merkt het grillige verleden dat de plaats heeft meegemaakt. Zo is de Hala Sultan Tekke - een aan het zoutmeer van Larnaca gelegen moskee - een overblijfsel van de regelmatige invallen van Arabieren in het verleden. Het zoutmeer zelf is al een bezienswaardigheid op zich en ligt ook niet ver van de luchthaven vandaan. Sinds 1991 wordt er geen zout meer gewonnen, omdat het hiervoor benodigde zeewater niet meer bruikbaar was. Tegenwoordig is het zoutmeer vooral een toeristische attractie en een plek waar gedurende de wintermaanden flamingo's en wilde zwanen voor een fascinerend schouwspel zorgen.

U kunt ook wandelen over de Foinikoudes, de fraaie promenade die de stad heeft. De Byzantijnse kerk van Sint Lazarus (Agios Lazaros-kerk) en de Britse vliegbasis Dhekelia zijn andere plekken die met een huurauto gemakkelijk te bereiken zijn. Daarnaast kunt u er voor kiezen om een kijkje te nemen bij het kasteel van Larnaca. Dit is een Ottomaans bouwwerk dat werd neergezet om de stad te beschermen. Een van de ruimtes is ingericht als oude Turkse kamer. Jaren later werd Kasteel Larnaca ook enige tijd gebruikt als gevangenis.

Uit dezelfde tijd van het Ottomaanse Rijk stamt ook het Bakir Pasha (of Kamares) Aquaduct, waarbij u wel even de huurauto moet laten staan. Het uit 1750 stammende bouwwerk is namelijk het best te bekijken via een voetpad langs het aquaduct. Het is wel een stuk lopen, want het bouwwerk bestaat uit 75 imposante bogen. Om de stad goed te leren kennen, is het overigens ook mogelijk om gebruik te maken van de door de stad aangeboden gratis wandeling. Proef na afloop iets van de lokale keuken, zoals een stifado (goulash met kaneel), paidakia (lamskoteletjes) of suvla, een vleesspies. Wie niet kan kiezen bestelt gewoon een 'meze', waarbij een fors aantal verschillende Cypriotische gerechten in kleine hoeveelheden worden geserveerd.

 

Rondreis door de regio Larnaca

U kunt ook in de regio het plaatje Lefkara niet overslaan. Dit is een schilderachtig dorpje op veertig kilometer van Larnaca en vermaard om het kant- en zilverwerk. Volgens de overlevering zou Leonardo da Vinci hier zelfs een kanten altaarkleed voor de dom van Milaan hebben gekocht. Het is een pittoresk plaatsje waar het straatbeeld wordt gevormd door handwerkende vrouwen en het ligt op de zuidhellingen van het Troödosgebergte. Wie Cyprus in de wintermaanden bezoekt, kan hier op de hoogste berg van het eiland zelfs skiën.

Zoals u hierboven heeft gelezen is er genoeg te doen in de regio Larnaca en in de rest van de omgeving. Een huurauto vanaf de luchthaven geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.